Laga’e

Versi: Suliyana

Gayane kari sing kuat,
Laga’e koyo wong barat..
Cekelane botol minuman,
Sabendino nguyup oplosan..
Penampilane koyo wong eh temenan..

Rasane kari sing tahan,
Nyawang riko koyo sing ono aturan..
Kadhung isun ilingaken,
Apuwo riko yo sing gelem,
Bisane mung riko ngomong is ok..

reff:
Mak bapak isun njaluk sepurane,
Kadhung isun bengen sing nggugu nong riko..
Saiki isun njaluk digoletno,
Wong lanang hang pateng,
Pateng dung megawe,
Ojo wong hang demen omben-ombenan..

Gayane kari sing kuat,
Laga’e koyo wong barat..
Cekelane botol minuman,
Sabendino nguyup oplosan..
Penampilane koyo wong eh temenan..

Rasane kari sing tahan,
Nyawang riko koyo sing ono aturan..
Kadhung isun ilingaken,
Apuwo riko yo sing gelem,
Bisane mung riko ngomong is ok..

reff:
Mak bapak isun njaluk sepurane,
Kadhung isun bengen sing nggugu nong riko..
Saiki isun njaluk digoletno,
Wong lanang hang pateng,
Pateng dung megawe,
Ojo wong hang demen omben-ombenan..

Mak bapak isun njaluk sepurane,
Kadhung isun bengen sing nggugu nong riko..
Saiki isun njaluk digoletno,
Wong lanang hang pateng,
Pateng dung megawe,
Ojo wong hang demen omben-ombenan..
Ojo wong hang demen omben-ombenan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *