Laga’e


Suliyana_44
Versi: Suliyana

Gayane kari sing kuat,
Laga’e koyo wong barat..
Cekelane botol minuman,
Sabendino nguyup oplosan..
Penampilane koyo wong eh temenan..

Rasane kari sing tahan,
Nyawang riko koyo sing ono aturan..
Kadhung isun ilingaken,
Apuwo riko yo sing gelem,
Bisane mung riko ngomong is ok..

reff:
Mak bapak isun njaluk sepurane,
Kadhung isun bengen sing nggugu nong riko..
Saiki isun njaluk digoletno,
Wong lanang hang pateng,
Pateng dung megawe,
Ojo wong hang demen omben-ombenan..

Gayane kari sing kuat,
Laga’e koyo wong barat..
Cekelane botol minuman,
Sabendino nguyup oplosan..
Penampilane koyo wong eh temenan..

Rasane kari sing tahan,
Nyawang riko koyo sing ono aturan..
Kadhung isun ilingaken,
Apuwo riko yo sing gelem,
Bisane mung riko ngomong is ok..

reff:
Mak bapak isun njaluk sepurane,
Kadhung isun bengen sing nggugu nong riko..
Saiki isun njaluk digoletno,
Wong lanang hang pateng,
Pateng dung megawe,
Ojo wong hang demen omben-ombenan..

Mak bapak isun njaluk sepurane,
Kadhung isun bengen sing nggugu nong riko..
Saiki isun njaluk digoletno,
Wong lanang hang pateng,
Pateng dung megawe,
Ojo wong hang demen omben-ombenan..
Ojo wong hang demen omben-ombenan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bhbobvch]
[ar: Suliyana]
[ti: Laga’e]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:00.04]Laga’e – Suliyana
[00:29.04]
[00:31.04]>>>
[00:32.04]>>
[00:33.04]>
[00:34.04]Gayane kari sing kuat,
[00:38.58]Laga’e koyo wong barat..
[00:43.42]Cekelane botol minuman,
[00:45.92]Sabendino nguyup oplosan..
[00:48.22]Penampilane
[00:50.84]koyo wong eh temenan..
[00:54.12]
[00:59.23]Rasane kari sing tahan,
[01:03.84]Nyawang riko
[01:06.01]koyo sing ono aturan..
[01:09.50]Kadhung isun ilingaken,
[01:11.79]Apuwo riko yo sing gelem,
[01:14.23]Bisane mung riko ngomong is ok..
[01:19.82]
[01:48.02]>>>
[01:49.02]>>
[01:50.02]>
[01:51.02]Mak bapak isun njaluk sepurane,
[01:55.82]Kadhung isun bengen
[01:58.24]sing nggugu nong riko..
[02:01.66]Saiki isun njaluk digoletno,
[02:06.14]Wong lanang hang pateng,
[02:08.83]Pateng dung megawe,
[02:11.45]Ojo wong hang demen
[02:14.67]omben-ombenan..
[02:16.85]Gayane kari sing kuat,
[02:21.15]Laga’e koyo wong barat..
[02:26.25]Cekelane botol minuman,
[02:28.85]Sabendino nguyup oplosan..
[02:31.79]Penampilane
[02:33.84]koyo wong eh temenan..
[02:37.57]
[02:42.35]Rasane kari sing tahan,
[02:46.89]Nyawang riko
[02:49.28]koyo sing ono aturan..
[02:52.77]Kadhung isun ilingaken,
[02:54.88]Apuwo riko yo sing gelem,
[02:57.74]Bisane mung riko ngomong is ok..
[03:03.10]
[03:31.25]>>>
[03:32.25]>>
[03:33.25]>
[03:34.25]Mak bapak isun njaluk sepurane,
[03:38.80]Kadhung isun bengen
[03:41.66]sing nggugu nong riko..
[03:44.84]Saiki isun njaluk digoletno,
[03:49.38]Wong lanang hang pateng,
[03:51.68]Pateng dung megawe,
[03:54.55]Ojo wong hang demen
[03:57.65]omben-ombenan..
[04:00.01]
[04:04.80]Mak bapak isun njaluk sepurane,
[04:09.60]Kadhung isun bengen
[04:12.52]sing nggugu nong riko..
[04:15.45]Saiki isun njaluk digoletno,
[04:20.24]Wong lanang hang pateng,
[04:22.48]Pateng dung megawe,
[04:25.22]Ojo wong hang demen
[04:28.51]omben-ombenan..
[04:30.69]Ojo wong hang demen
[04:33.48]omben-ombenan..
[04:36.16]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s