Sirahku Mumet


Iput-Bramasta_Eka-Diosie
Versi: Iput Bramasta ft. Eka Diosie

Lk:
Suroboyo kutho pahlawan,
Jenengan lungo opo badhe dolan..
Yogjakarto kutho seniman,
Butuh opo ojo sungkan-sungkan..

Pr:
Kediri bakal dadi kali,
Biyen janji sehidup semati..
Kutho blitar bakal dadi latar,
Kangmas sing sabar ojo kasar-kasar..

reff:
Lk:
Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
Mikirne kowe neng ati semremet..
Awakku lemes lemes lemes lemes lemes,
Wis lali mangan saiki dadi ngenes..

Pr:
Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
Ngrasakne kowe mas urip tambah ruwet..
Awakku kuru kuru kuru kuru kuru,
Kakean mikir neng sirah dadi ngelu..

Ft:
Pare kutho panglerenan,
Ojo rame ojo gegeran..
Kutho solo kuthone batik,
Ayo wong loro podo sing apik..

reff:
Pr:
Ora ngiro yen kangmas isih tresno,
Tak enteni kangmas ora usah gelo..
Nyatane saiki kabeh uwis bedo,
Lahir batin aku salah njaluk sepuro..

reff:
Lk:
Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
Mikirne kowe neng ati semremet..
Awakku lemes lemes lemes lemes lemes,
Wis lali mangan saiki dadi ngenes..

Pr:
Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
Ngrasakne kowe mas urip tambah ruwet..
Awakku kuru kuru kuru kuru kuru,
Kakean mikir neng sirah dadi ngelu..

Ft:
Pare kutho panglerenan,
Ojo rame ojo gegeran..
Kutho solo kuthone batik,
Ayo wong loro podo sing apik..
Ayo wong loro podo sing apik..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pspubvch]
[ar: Iput Bramasta ft. Eka Diosie]
[ti: Sirahku Mumet]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:55]
[00:00.04]Sirahku Mumet
[00:00.04]by: Iput Bramasta ft. Eka Diosie
[00:14.04]
[00:16.87]>>>
[00:17.87]>>
[00:18.87]>
[00:19.87]Lk: Suroboyo kutho pahlawan,
[00:23.87]Lk: Jenengan lungo opo badhe dolan..
[00:27.78]Lk: Yogjakarto kutho seniman,
[00:30.66]Lk: Butuh opo ojo sungkan-sungkan..
[00:36.06]Pr: Kediri bakal dadi kali,
[00:39.49]Pr: Biyen janji sehidup semati..
[00:43.59]Pr: Kutho blitar bakal dadi latar,
[00:46.64]Pr: Kangmas sing sabar ojo kasar-kasar..
[00:51.68]
[01:05.18]>>>
[01:06.18]>>
[01:07.18]>
[01:08.18]Lk: Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
[01:11.46]Lk: Mikirne kowe neng ati semremet..
[01:15.20]Lk: Awakku lemes lemes lemes lemes lemes,
[01:18.68]Lk: Wis lali mangan saiki dadi ngenes..
[01:23.90]Pr: Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
[01:27.57]Pr: Ngrasakne kowe mas urip tambah ruwet..
[01:31.19]Pr: Awakku kuru kuru kuru kuru kuru,
[01:34.62]Pr: Kakean mikir neng sirah dadi ngelu..
[01:39.96]Ft: Pare kutho panglerenan,
[01:43.58]Ft: Ojo rame ojo gegeran..
[01:47.56]Ft: Kutho solo kuthone batik,
[01:50.79]Ft: Ayo wong loro podo sing apik..
[01:56.18]
[02:08.03]>>>
[02:09.03]>>
[02:10.03]>
[02:11.03]Pr: Ora ngiro yen kangmas isih tresno,
[02:17.83]Pr: Tak enteni kangmas ora usah gelo..
[02:24.84]Pr: Nyatane saiki kabeh uwis bedo,
[02:31.75]Pr: Lahir batin aku salah njaluk sepuro..
[02:38.84]
[02:53.07]>>>
[02:54.07]>>
[02:55.07]>
[02:56.07]Lk: Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
[02:58.87]Lk: Mikirne kowe neng ati semremet..
[03:02.83]Lk: Awakku lemes lemes lemes lemes lemes,
[03:06.50]Lk: Wis lali mangan saiki dadi ngenes..
[03:11.85]Pr: Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
[03:15.21]Pr: Ngrasakne kowe mas urip tambah ruwet..
[03:18.94]Pr: Awakku kuru kuru kuru kuru kuru,
[03:22.43]Pr: Kakean mikir neng sirah dadi ngelu..
[03:27.65]Ft: Pare kutho panglerenan,
[03:31.38]Ft: Ojo rame ojo gegeran..
[03:35.24]Ft: Kutho solo kuthone batik,
[03:38.54]Ft: Ayo wong loro podo sing apik..
[03:43.96]Ft: Ayo wong loro podo sing apik..
[03:49.56]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s