Sirahku Mumet


Versi: Iput Bramasta ft. Eka Diosie

Lk:
Suroboyo kutho pahlawan,
Jenengan lungo opo badhe dolan..
Yogjakarto kutho seniman,
Butuh opo ojo sungkan-sungkan..

Pr:
Kediri bakal dadi kali,
Biyen janji sehidup semati..
Kutho blitar bakal dadi latar,
Kangmas sing sabar ojo kasar-kasar..

reff:
Lk:
Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
Mikirne kowe neng ati semremet..
Awakku lemes lemes lemes lemes lemes,
Wis lali mangan saiki dadi ngenes..

Pr:
Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
Ngrasakne kowe mas urip tambah ruwet..
Awakku kuru kuru kuru kuru kuru,
Kakean mikir neng sirah dadi ngelu..

Ft:
Pare kutho panglerenan,
Ojo rame ojo gegeran..
Kutho solo kuthone batik,
Ayo wong loro podo sing apik..

reff:
Pr:
Ora ngiro yen kangmas isih tresno,
Tak enteni kangmas ora usah gelo..
Nyatane saiki kabeh uwis bedo,
Lahir batin aku salah njaluk sepuro..

reff:
Lk:
Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
Mikirne kowe neng ati semremet..
Awakku lemes lemes lemes lemes lemes,
Wis lali mangan saiki dadi ngenes..

Pr:
Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
Ngrasakne kowe mas urip tambah ruwet..
Awakku kuru kuru kuru kuru kuru,
Kakean mikir neng sirah dadi ngelu..

Ft:
Pare kutho panglerenan,
Ojo rame ojo gegeran..
Kutho solo kuthone batik,
Ayo wong loro podo sing apik..
Ayo wong loro podo sing apik..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *