Isih Ijo

Versi: Eric Dion

Koyo-koyo ra percoyo,
Yen kowe nduweni roso tresno,
Marang aku dik cah ayu..

Durung wancine kanggomu,
Nduweni roso iku,
Roso tresno mung kanggo
Wong sing dewoso..

Umpomo jagung isih putih rambute,
Umpomo pari isih ijo wernane..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

reff:
Durung wancine kanggomu,
Nduweni roso iku,
Roso tresno mung kanggo
Wong sing dewoso..

Umpomo jagung isih putih rambute,
Umpomo pari isih ijo wernane..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *