Isih Ijo


Eric-Dion_1
Versi: Eric Dion

Koyo-koyo ra percoyo,
Yen kowe nduweni roso tresno,
Marang aku dik cah ayu..

Durung wancine kanggomu,
Nduweni roso iku,
Roso tresno mung kanggo
Wong sing dewoso..

Umpomo jagung isih putih rambute,
Umpomo pari isih ijo wernane..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

reff:
Durung wancine kanggomu,
Nduweni roso iku,
Roso tresno mung kanggo
Wong sing dewoso..

Umpomo jagung isih putih rambute,
Umpomo pari isih ijo wernane..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..
——————-
[ver: lyrics]
[id: onpsbvch]
[ar: Eric Dion]
[ti: Isih Ijo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.02]Isih Ijo – Eric Dion
[00:21.02]
[00:23.02]>>>
[00:24.02]>>
[00:25.02]>
[00:26.02]Koyo-koyo ra percoyo,
[00:29.35]Yen kowe nduweni roso tresno,
[00:35.01]Marang aku dik cah ayu..
[00:38.19]
[00:39.69]Durung wancine kanggomu,
[00:42.80]Nduweni roso iku,
[00:46.02]Roso tresno mung kanggo
[00:49.14]Wong sing dewoso..
[00:51.81]
[00:53.18]Umpomo jagung
[00:56.62]isih putih rambute..
[01:00.00]Umpomo pari
[01:03.34]isih ijo wernane..
[01:13.18]Apuronen aku
[01:17.10]ora mergo ra gelem,
[01:20.29]Nompo tresnamu dik cah ayu
[01:24.36]Durung cukup umurmu..
[01:27.92]Jo sumelang aku
[01:30.27]mesti nunggu sliramu,
[01:34.08]Yen wis wancine
[01:36.24]aku mesti dadi kekasihmu..
[01:43.45]
[02:07.02]>>>
[02:08.02]>>
[02:09.02]>
[02:10.02]Durung wancine kanggomu,
[02:13.92]Nduweni roso iku,
[02:16.74]Roso tresno mung kanggo
[02:20.16]Wong sing dewoso..
[02:23.15]Umpomo jagung
[02:27.26]isih putih rambute,
[02:30.74]Umpomo pari
[02:34.05]isih ijo wernane..
[02:44.13]Apuronen aku
[02:47.24]ora mergo ra gelem,
[02:50.91]Nompo tresnamu dik cah ayu
[02:55.02]Durung cukup umurmu..
[02:58.25]Jo sumelang aku
[03:00.92]mesti nunggu sliramu,
[03:04.40]Yen wis wancine
[03:07.02]aku mesti dadi kekasihmu..
[03:12.19]Apuronen aku
[03:14.67]ora mergo ra gelem,
[03:18.33]Nompo tresnamu dik cah ayu
[03:22.50]Durung cukup umurmu..
[03:25.99]Jo sumelang aku
[03:29.26]mesti nunggu sliramu,
[03:32.46]Yen wis wancine
[03:34.58]aku mesti dadi kekasihmu..
[03:39.49]Apuronen aku
[03:42.97]ora mergo ra gelem,
[03:46.15]Nompo tresnamu dik cah ayu
[03:49.88]Durung cukup umurmu..
[03:53.06]Jo sumelang
[03:55.05]aku mesti nunggu sliramu,
[03:59.91]Yen wis wancine
[04:01.98]aku mesti dadi kekasihmu..
[04:05.02]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s