Salah Roso Tresno

Versi: Arya Satria ft. Chandra Rossalina

Lk:
Aku ngerti roso sing tak roso salah,
Aku ngerti roso tresno iki nglarani..
Nanging aku ora biso mungkiri,
Roso tresnoku lahir songko atiku..

Pr:
Aku ra ngiro aku nduwe roso tresno,
Marang sliramu wong sing nduwe sesandingan..
Nanging atiku ora biso tak pungkiri,
Roso tresnaku ugo lahir songko atiku..

reff:
Lk:
Senajan tresnoku gede,
Aku ora biso nduweni..
Mergo aku wis ono wong liyo,
Ora tego yen kudu nglarani..

Pr:
Pancen abot yen to roso tresno,
Ora biso melu nduweni..
Nanging kudu piye maneh,
Aku lan sliramu ra biso dadi siji..

reff:
Lk:
Aku ngerti roso sing tak roso salah,
Aku ngerti roso tresno iki nglarani..
Nanging aku ora biso mungkiri,
Roso tresnoku lahir songko atiku..

Pr:
Aku ra ngiro aku nduwe roso tresno,
Marang sliramu wong sing nduwe sesandingan..
Nanging atiku ora biso tak pungkiri,
Roso tresnaku ugo lahir songko atiku..

reff:
Lk:
Senajan tresnoku gede,
Aku ora biso nduweni..
Mergo aku wis ono wong liyo,
Ora tego yen kudu nglarani..

Pr:
Pancen abot yen to roso tresno,
Ora biso melu nduweni..
Nanging kudu piye maneh,
Aku lan sliramu ra biso dadi siji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *