Salah Roso Tresno


Arya-Satria_Chandra-Rossalina
Versi: Arya Satria ft. Chandra Rossalina

Lk:
Aku ngerti roso sing tak roso salah,
Aku ngerti roso tresno iki nglarani..
Nanging aku ora biso mungkiri,
Roso tresnoku lahir songko atiku..

Pr:
Aku ra ngiro aku nduwe roso tresno,
Marang sliramu wong sing nduwe sesandingan..
Nanging atiku ora biso tak pungkiri,
Roso tresnaku ugo lahir songko atiku..

reff:
Lk:
Senajan tresnoku gede,
Aku ora biso nduweni..
Mergo aku wis ono wong liyo,
Ora tego yen kudu nglarani..

Pr:
Pancen abot yen to roso tresno,
Ora biso melu nduweni..
Nanging kudu piye maneh,
Aku lan sliramu ra biso dadi siji..

reff:
Lk:
Aku ngerti roso sing tak roso salah,
Aku ngerti roso tresno iki nglarani..
Nanging aku ora biso mungkiri,
Roso tresnoku lahir songko atiku..

Pr:
Aku ra ngiro aku nduwe roso tresno,
Marang sliramu wong sing nduwe sesandingan..
Nanging atiku ora biso tak pungkiri,
Roso tresnaku ugo lahir songko atiku..

reff:
Lk:
Senajan tresnoku gede,
Aku ora biso nduweni..
Mergo aku wis ono wong liyo,
Ora tego yen kudu nglarani..

Pr:
Pancen abot yen to roso tresno,
Ora biso melu nduweni..
Nanging kudu piye maneh,
Aku lan sliramu ra biso dadi siji..
——————
[ver: lyrics]
[id: bpzcbcch]
[ar: Arya Satria ft. Chandra Rossalina]
[ti: Salah Roso Tresno]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:38]
[00:00.03]Salah Roso Tresno
[00:00.03]by: Arya Satria ft. Chandra Rossalina
[00:30.03]
[00:32.03]>>>
[00:33.03]>>
[00:34.03]>
[00:35.03]Lk: Aku ngerti
[00:37.59]Lk: roso sing tak roso salah,
[00:41.37]Lk: Aku ngerti
[00:44.60]Lk: roso tresno iki nglarani..
[00:48.72]Lk: Nanging aku
[00:51.25]Lk: ora biso mungkiri,
[00:54.99]Lk: Roso tresnoku
[00:58.11]Lk: lahir songko atiku..
[01:03.05]
[01:06.01]Pr: Aku ra ngiro
[01:08.71]Pr: aku nduwe roso tresno,
[01:12.06]Pr: Marang sliramu
[01:15.40]Pr: wong sing nduwe sesandingan..
[01:19.25]Pr: Nanging atiku
[01:22.11]Pr: ora biso tak pungkiri,
[01:25.91]Pr: Roso tresnaku ugo
[01:29.08]Pr: lahir songko atiku..
[01:33.68]
[01:54.06]>>>
[01:55.06]>>
[01:56.06]>
[01:57.06]Lk: Senajan tresnoku gede,
[02:03.36]Lk: Aku ora biso nduweni..
[02:10.59]Lk: Mergo aku
[02:13.55]Lk: wis ono wong liyo,
[02:17.01]Lk: Ora tego
[02:19.91]Lk: yen kudu nglarani..
[02:24.40]Pr: Pancen abot
[02:27.20]Pr: yen to roso tresno,
[02:31.56]Pr: Ora biso melu nduweni..
[02:37.77]Pr: Nanging kudu piye maneh,
[02:44.75]Pr: Aku lan sliramu
[02:46.92]Pr: ra biso dadi siji..
[02:51.77]
[03:13.02]>>>
[03:14.02]>>
[03:15.02]>
[03:16.02]Lk: Aku ngerti
[03:18.92]Lk: roso sing tak roso salah,
[03:22.37]Lk: Aku ngerti
[03:25.61]Lk: roso tresno iki nglarani..
[03:29.66]Lk: Nanging aku
[03:32.21]Lk: ora biso mungkiri,
[03:35.64]Lk: Roso tresnoku
[03:38.80]Lk: lahir songko atiku..
[03:44.40]
[03:46.84]Pr: Aku ra ngiro
[03:49.64]Pr: aku nduwe roso tresno,
[03:53.86]Pr: Marang sliramu
[03:56.54]Pr: wong sing nduwe sesandingan..
[04:00.52]Pr: Nanging atiku
[04:03.33]Pr: ora biso tak pungkiri,
[04:07.25]Pr: Roso tresnaku ugo
[04:10.23]Pr: lahir songko atiku..
[04:14.76]
[04:35.05]>>>
[04:36.05]>>
[04:37.05]>
[04:38.05]Lk: Senajan tresnoku gede,
[04:44.55]Lk: Aku ora biso nduweni..
[04:51.91]Lk: Mergo aku
[04:54.46]Lk: wis ono wong liyo,
[04:58.51]Lk: Ora tego
[05:01.24]Lk: yen kudu nglarani..
[05:05.47]Pr: Pancen abot
[05:08.08]Pr: yen to roso tresno,
[05:12.32]Pr: Ora biso melu nduweni..
[05:18.93]Pr: Nanging kudu piye maneh,
[05:25.71]Pr: Aku lan sliramu
[05:28.04]Pr: ra biso dadi siji..
[05:32.55]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s