Mung Siji (rudy setro)


Rudy-Setro_1
Versi: Rudy Setro

KUAYANG SENENGE KUAYANG BUNGAHE,
YEN BISA KELAKON SUN DADI JODONE..
SUMPAHNE JANJINE,
AREP EMAN SAYANG SUN SELAWASE..

SEANTERO JAGAD MUNG SIJI SING NIAT,
SENAJANA AKEH GADIS BLI KEPIKAT..
MUNG SIJI.. MUNG SIJI,
CUMA GADIS MANIS TAMBATAN HATI..

reff:
KUAYANG LAMUN ORA BISA KLAKONE,
KAYA-KAYANE BISA DADI BEDANE..

KAYA-KAYANE MATI KANG SUN SEMPURNA,
YEN CITA-CITA SUN WIS BISA LAKSANA..
MUNG SIJI.. MUNG SIJI,
CUMA GADIS MANIS TAMBATAN HATI..

KUAYANG SENENGE KUAYANG BUNGAHE,
YEN BISA KELAKON SUN DADI JODONE..
SUMPAHNE JANJINE,
AREP EMAN SAYANG SUN SELAWASE..

reff:
KUAYANG LAMUN ORA BISA KLAKONE,
KAYA-KAYANE BISA DADI BEDANE..

KAYA-KAYANE MATI KANG SUN SEMPURNA,
YEN CITA-CITA SUN WIS BISA LAKSANA..
MUNG SIJI.. MUNG SIJI,
CUMA GADIS MANIS TAMBATAN HATI..

KUAYANG SENENGE KUAYANG BUNGAHE,
YEN BISA KELAKON SUN DADI JODONE..
SUMPAHNE JANJINE,
AREP EMAN SAYANG SUN SELAWASE..
——————-
[ver: lyrics]
[id: huhwbqch]
[ar: Rudy Setro]
[ti: Mung Siji]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:24]
[00:00.04]Mung Siji
[00:00.04]by: Rudy Setro
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Kuayang senenge kuayang bungahe,
[00:41.12]Yen bisa kelakon sun dadi jodone..
[00:47.87]Sumpahne janjine,
[00:53.97]Arep eman sayang sun selawase..
[00:59.76]
[01:05.08]Seantero jagad mung siji sing niat,
[01:11.21]Senajana akeh gadis bli kepikat..
[01:18.20]Mung siji.. mung siji,
[01:24.55]Cuma gadis manis tambatan hati..
[01:30.02]
[02:03.89]>>>
[02:04.89]>>
[02:05.89]>
[02:06.89]Kuayang lamun ora bisa klakone,
[02:12.49]Kaya-kayane bisa dadi bedane..
[02:18.88]
[02:24.47]Kaya-kayane mati kang sun sempurna,
[02:30.08]Yen cita-cita sun wis bisa laksana..
[02:37.54]Mung siji.. mung siji,
[02:43.57]Cuma gadis manis tambatan hati..
[02:49.61]
[02:55.72]Kuayang senenge kuayang bungahe,
[03:02.24]Yen bisa kelakon sun dadi jodone..
[03:09.52]Sumpahne janjine,
[03:15.43]Arep eman sayang sun selawase..
[03:21.27]
[03:54.05]>>>
[03:55.05]>>
[03:56.05]>
[03:57.05]Kuayang lamun ora bisa klakone,
[04:03.55]Kaya-kayane bisa dadi bedane..
[04:09.78]
[04:15.81]Kaya-kayane mati kang sun sempurna,
[04:21.78]Yen cita-cita sun wis bisa laksana..
[04:28.69]Mung siji.. mung siji,
[04:34.66]Cuma gadis manis tambatan hati..
[04:40.75]
[04:46.91]Kuayang senenge kuayang bungahe,
[04:53.33]Yen bisa kelakon sun dadi jodone..
[05:00.67]Sumpahne janjine,
[05:06.33]Arep eman sayang sun selawase..
[05:12.79]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s