Mung Siji (rudy setro)


Versi: Rudy Setro

KUAYANG SENENGE KUAYANG BUNGAHE,
YEN BISA KELAKON SUN DADI JODONE..
SUMPAHNE JANJINE,
AREP EMAN SAYANG SUN SELAWASE..

SEANTERO JAGAD MUNG SIJI SING NIAT,
SENAJANA AKEH GADIS BLI KEPIKAT..
MUNG SIJI.. MUNG SIJI,
CUMA GADIS MANIS TAMBATAN HATI..

reff:
KUAYANG LAMUN ORA BISA KLAKONE,
KAYA-KAYANE BISA DADI BEDANE..

KAYA-KAYANE MATI KANG SUN SEMPURNA,
YEN CITA-CITA SUN WIS BISA LAKSANA..
MUNG SIJI.. MUNG SIJI,
CUMA GADIS MANIS TAMBATAN HATI..

KUAYANG SENENGE KUAYANG BUNGAHE,
YEN BISA KELAKON SUN DADI JODONE..
SUMPAHNE JANJINE,
AREP EMAN SAYANG SUN SELAWASE..

reff:
KUAYANG LAMUN ORA BISA KLAKONE,
KAYA-KAYANE BISA DADI BEDANE..

KAYA-KAYANE MATI KANG SUN SEMPURNA,
YEN CITA-CITA SUN WIS BISA LAKSANA..
MUNG SIJI.. MUNG SIJI,
CUMA GADIS MANIS TAMBATAN HATI..

KUAYANG SENENGE KUAYANG BUNGAHE,
YEN BISA KELAKON SUN DADI JODONE..
SUMPAHNE JANJINE,
AREP EMAN SAYANG SUN SELAWASE..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *