Laki Gembel


Malla-Meyda_1
Versi: Malla Meyda

Apa bli kelingan sampean waktu bengen,
Ketemu pakeane kaya gembel..
Barang kien wis keren,
Sampean karo wong sejen..

Sering nyangka ning kula nuduh sing ora-ora,
Aduh lara aduh sampean tega..
Anak putu nggo alesan,
Sampean gawe lantaran..

reff:
Apa wis nasib kula sing kurang beruntung,
Due laki sering direbut batur..

Kurang sepira kula setia ning sampean,
Apa printahe laki kula nuruti..
Nangapa sampean luruh ganti..

Sering nyangka ning kula nuduh sing ora-ora,
Aduh lara aduh sampean tega..
Anak putu nggo alesan,
Sampean gawe lantaran..

reff:
Apa wis nasib kula sing kurang beruntung,
Due laki sering direbut batur..

Kurang sepira kula setia ning sampean,
Apa printahe laki kula nuruti..
Nangapa sampean luruh ganti..

Apa bli kelingan sampean waktu bengen,
Ketemu pakeane kaya gembel..
Barang kien wis keren,
Sampean karo wong sejen..

Sering nyangka ning kula nuduh sing ora-ora,
Aduh lara aduh sampean tega..
Anak putu nggo alesan,
Sampean gawe lantaran..
——————-
[ver: lyrics]
[id: owponzch]
[ar: Malla Meyda]
[ti: Laki Gembel]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:47]
[00:00.02]Laki Gembel
[00:00.02]by: Malla Meyda
[00:27.02]
[00:29.92]>>>
[00:30.92]>>
[00:31.92]>
[00:32.92]Apa bli kelingan
[00:36.11]sampean waktu bengen,
[00:39.61]Ketemu pakeane kaya gembel..
[00:45.61]Barang kien wis keren,
[00:48.36]Sampean karo wong sejen..
[00:53.67]
[01:13.08]Sering nyangka ning kula
[01:16.47]nuduh sing ora-ora,
[01:19.56]Aduh lara aduh sampean tega..
[01:25.55]Anak putu nggo alesan,
[01:28.63]Sampean gawe lantaran..
[01:33.00]
[02:02.07]>>>
[02:03.07]>>
[02:04.07]>
[02:05.07]Apa wis nasib kula
[02:08.27]sing kurang beruntung,
[02:11.31]Due laki sering direbut batur..
[02:16.79]
[02:33.67]Kurang sepira kula
[02:36.48]setia ning sampean,
[02:39.80]Apa printahe laki kula nuruti..
[02:46.04]Nangapa sampean luruh ganti..
[02:52.23]
[02:56.17]Sering nyangka ning kula
[02:58.92]nuduh sing ora-ora,
[03:02.84]Aduh lara aduh sampean tega..
[03:08.72]Anak putu nggo alesan,
[03:11.83]Sampean gawe lantaran..
[03:16.65]
[03:44.96]>>>
[03:45.96]>>
[03:46.96]>
[03:47.96]Apa wis nasib kula
[03:50.96]sing kurang beruntung,
[03:54.28]Due laki sering direbut batur..
[04:00.47]
[04:16.67]Kurang sepira kula
[04:19.66]setia ning sampean,
[04:22.98]Apa printahe laki kula nuruti..
[04:29.41]Nangapa sampean luruh ganti..
[04:35.60]
[04:39.35]Apa bli kelingan
[04:41.85]sampean waktu bengen,
[04:45.73]Ketemu pakeane kaya gembel..
[04:51.73]Barang kien wis keren,
[04:54.91]Sampean karo wong sejen..
[04:59.73]
[05:19.54]Sering nyangka ning kula
[05:22.73]nuduh sing ora-ora,
[05:26.10]Aduh lara aduh sampean tega..
[05:32.35]Anak putu nggo alesan,
[05:35.16]Sampean gawe lantaran..
[05:39.98]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s