Laki Gembel


Versi: Malla Meyda

Apa bli kelingan sampean waktu bengen,
Ketemu pakeane kaya gembel..
Barang kien wis keren,
Sampean karo wong sejen..

Sering nyangka ning kula nuduh sing ora-ora,
Aduh lara aduh sampean tega..
Anak putu nggo alesan,
Sampean gawe lantaran..

reff:
Apa wis nasib kula sing kurang beruntung,
Due laki sering direbut batur..

Kurang sepira kula setia ning sampean,
Apa printahe laki kula nuruti..
Nangapa sampean luruh ganti..

Sering nyangka ning kula nuduh sing ora-ora,
Aduh lara aduh sampean tega..
Anak putu nggo alesan,
Sampean gawe lantaran..

reff:
Apa wis nasib kula sing kurang beruntung,
Due laki sering direbut batur..

Kurang sepira kula setia ning sampean,
Apa printahe laki kula nuruti..
Nangapa sampean luruh ganti..

Apa bli kelingan sampean waktu bengen,
Ketemu pakeane kaya gembel..
Barang kien wis keren,
Sampean karo wong sejen..

Sering nyangka ning kula nuduh sing ora-ora,
Aduh lara aduh sampean tega..
Anak putu nggo alesan,
Sampean gawe lantaran..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *