Bader Saradan


Didi-Kempot_43
Versi: Didi Kempot

Tresnaku mbok gantung neng pinggir dalan,
Nasibku lontang-lantung ra karuan..
Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
Nganti koyo iwak bader saradan..

Omahmu mung adep-adepan lawang,
Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
Bebasan genthenge tunggal sak talang,
Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..

reff:
Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Ngempet roso tresno kepingin crito,
Nanging karo sopo..

Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Kepingin nyawang sak kedheping netro,
Ngilang ra kondo..

reff:
Tresnaku mbok gantung neng pinggir dalan,
Nasibku lontang-lantung ra karuan..
Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
Nganti koyo iwak bader saradan..

Omahmu mung adep-adepan lawang,
Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
Bebasan genthenge tunggal sak talang,
Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..

reff:
Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Ngempet roso tresno kepingin crito,
Nanging karo sopo..

Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Kepingin nyawang sak kedheping netro,
Ngilang ra kondo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pnnknbch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Bader Saradan]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:00.07]Bader Saradan
[00:00.07]by: Didi Kempot
[00:21.07]
[00:23.07]>>>
[00:24.07]>>
[00:25.07]>
[00:26.07]Tresnaku mbok gantung
[00:28.32]neng pinggir dalan,
[00:31.06]Nasibku lontang-lantung ra karuan..
[00:36.71]Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
[00:42.19]Nganti koyo iwak bader saradan..
[00:47.05]
[00:48.06]Omahmu mung adep-adepan lawang,
[00:53.07]Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
[00:58.86]Bebasan genthenge tunggal sak talang,
[01:04.15]Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..
[01:10.30]
[01:21.02]>>>
[01:22.02]>>
[01:23.02]>
[01:24.02]Loro atiku loro,
[01:28.25]Aku keloro-loro..
[01:34.59]Ngempet roso tresno kepingin crito,
[01:40.45]Nanging karo sopo..
[01:45.65]Loro atiku loro,
[01:49.89]Aku keloro-loro..
[01:54.61]Kepingin nyawang sak kedheping netro,
[02:02.34]Ngilang ra kondo..
[02:07.69]
[02:28.25]>>>
[02:29.25]>>
[02:30.25]>
[02:31.25]Tresnaku mbok gantung
[02:33.30]neng pinggir dalan,
[02:36.90]Nasibku lontang-lantung ra karuan..
[02:42.13]Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
[02:47.42]Nganti koyo iwak bader saradan..
[02:52.65]
[02:54.08]Omahmu mung adep-adepan lawang,
[02:58.38]Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
[03:04.23]Bebasan genthenge tunggal sak talang,
[03:09.58]Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..
[03:15.49]
[03:26.88]>>>
[03:27.88]>>
[03:28.88]>
[03:29.88]Loro atiku loro,
[03:33.88]Aku keloro-loro..
[03:39.95]Ngempet roso tresno kepingin crito,
[03:45.86]Nanging karo sopo..
[03:50.72]Loro atiku loro,
[03:56.31]Aku keloro-loro..
[04:01.98]Kepingin nyawang sak kedheping netro,
[04:08.07]Ngilang ra kondo..
[04:13.30]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s