Bader Saradan

Versi: Didi Kempot

Tresnaku mbok gantung neng pinggir dalan,
Nasibku lontang-lantung ra karuan..
Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
Nganti koyo iwak bader saradan..

Omahmu mung adep-adepan lawang,
Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
Bebasan genthenge tunggal sak talang,
Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..

reff:
Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Ngempet roso tresno kepingin crito,
Nanging karo sopo..

Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Kepingin nyawang sak kedheping netro,
Ngilang ra kondo..

reff:
Tresnaku mbok gantung neng pinggir dalan,
Nasibku lontang-lantung ra karuan..
Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
Nganti koyo iwak bader saradan..

Omahmu mung adep-adepan lawang,
Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
Bebasan genthenge tunggal sak talang,
Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..

reff:
Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Ngempet roso tresno kepingin crito,
Nanging karo sopo..

Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Kepingin nyawang sak kedheping netro,
Ngilang ra kondo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *