Sing Lilo


Versi: Yopy

Apuwo ati magih bingung rasane,
Deg-degan sing karuan..
Nyawang riko,
Gandengan tangan ambi wong liyo..

Rasane batin panas koyo diobong,
Gemulak mergo cupar..
Sing biso nerimo,
Riko diempet wong liyo..

reff:
Sun sing lilo,
Kadhung sampek atin riko ngubah roso..
Sun sing lilo,
Welas riko pindah nong ati liyo..

Selawase sing kiro
Sun ngelilakno..
Kadhung sampek awak riko,
Disanding wong liyo..

reff:
Rasane batin panas koyo diobong,
Gemulak mergo cupar..
Sing biso nerimo,
Riko diempet wong liyo..

reff:
Sun sing lilo,
Kadhung sampek atin riko ngubah roso..
Sun sing lilo,
Welas riko pindah nong ati liyo..

Selawase sing kiro
Sun ngelilakno..
Kadhung sampek awak riko,
Disanding wong liyo..

Sun sing lilo,
Kadhung sampek atin riko ngubah roso..
Sun sing lilo,
Welas riko pindah nong ati liyo..

Selawase sing kiro
Sun ngelilakno..
Kadhung sampek awak riko,
Disanding wong liyo..
Kadhung sampek awak riko,
Disanding wong liyo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *