Gubug Asmoro


Lusi-Brahman
Versi: Lusi Brahman

Yen liwat aku kelingan,
Gubug kae biyen tak nggo leren..
Neng cagak kebak tulisan,
Warno abang tondo isih prawan..

Jenenge gubug asmoro,
Biyen kae tak nggo andum tresno..
Tanpo bantal tanpo kloso,
Bot-abote ketaman asmoro..

Gubug kae nyimpen wadi,
Wiwit biyen tumeko saiki..
Gubug kae kebak crito,
Wanci ratri nganti gagat rino..

Catetan sak jroning ati,
Datan luntur soyo merak ati..
Aku kowe dadi garwo,
Mergo leren neng gubug asmoro..

reff:
Yen liwat aku kelingan,
Gubug kae biyen tak nggo leren..
Neng cagak kebak tulisan,
Warno abang tondo isih prawan..

Jenenge gubug asmoro,
Biyen kae tak nggo andum tresno..
Tanpo bantal tanpo kloso,
Bot-abote ketaman asmoro..

Gubug kae nyimpen wadi,
Wiwit biyen tumeko saiki..
Gubug kae kebak crito,
Wanci ratri nganti gagat rino..

Catetan sak jroning ati,
Datan luntur soyo merak ati..
Aku kowe dadi garwo,
Mergo leren neng gubug asmoro..
——————
[ver: lyrics]
[id: hiuvnnch]
[ar: Lusi Brahman]
[ti: Gubug Asmoro]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:00.07]Gubug Asmoro
[00:00.07]by: Lusi Brahman
[00:24.07]
[00:26.07]>>>
[00:27.07]>>
[00:28.07]>
[00:29.07]Yen liwat aku kelingan,
[00:34.67]Gubug kae biyen tak nggo leren..
[00:43.30]Neng cagak kebak tulisan,
[00:48.96]Warno abang tondo isih prawan..
[00:57.54]Jenenge gubug asmoro,
[01:04.07]Biyen kae tak nggo andum tresno..
[01:12.60]Tanpo bantal tanpo kloso,
[01:18.44]Bot-abote ketaman asmoro..
[01:29.03]
[01:31.95]Gubug kae nyimpen wadi,
[01:38.98]Wiwit biyen tumeko saiki..
[01:51.11]Gubug kae kebak crito,
[02:00.01]Wanci ratri nganti gagat rino..
[02:10.70]Catetan sak jroning ati,
[02:18.79]Datan luntur soyo merak ati..
[02:30.68]Aku kowe dadi garwo,
[02:39.08]Mergo leren neng gubug asmoro..
[02:49.03]
[03:11.96]>>>
[03:12.96]>>
[03:13.96]>
[03:14.96]Yen liwat aku kelingan,
[03:18.96]Gubug kae biyen tak nggo leren..
[03:25.21]Neng cagak kebak tulisan,
[03:30.62]Warno abang tondo isih prawan..
[03:38.22]Jenenge gubug asmoro,
[03:42.57]Biyen kae tak nggo andum tresno..
[03:50.22]Tanpo bantal tanpo kloso,
[03:54.57]Bot-abote ketaman asmoro..
[04:00.86]
[04:02.84]Gubug kae nyimpen wadi,
[04:07.14]Wiwit biyen tumeko saiki..
[04:14.52]Gubug kae kebak crito,
[04:19.12]Wanci ratri nganti gagat rino..
[04:26.78]Catetan sak jroning ati,
[04:31.38]Datan luntur soyo merak ati..
[04:38.67]Aku kowe dadi garwo,
[04:43.20]Mergo leren neng gubug asmoro..
[04:49.24]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s