Gubug Asmoro

Versi: Lusi Brahman

Yen liwat aku kelingan,
Gubug kae biyen tak nggo leren..
Neng cagak kebak tulisan,
Warno abang tondo isih prawan..

Jenenge gubug asmoro,
Biyen kae tak nggo andum tresno..
Tanpo bantal tanpo kloso,
Bot-abote ketaman asmoro..

Gubug kae nyimpen wadi,
Wiwit biyen tumeko saiki..
Gubug kae kebak crito,
Wanci ratri nganti gagat rino..

Catetan sak jroning ati,
Datan luntur soyo merak ati..
Aku kowe dadi garwo,
Mergo leren neng gubug asmoro..

reff:
Yen liwat aku kelingan,
Gubug kae biyen tak nggo leren..
Neng cagak kebak tulisan,
Warno abang tondo isih prawan..

Jenenge gubug asmoro,
Biyen kae tak nggo andum tresno..
Tanpo bantal tanpo kloso,
Bot-abote ketaman asmoro..

Gubug kae nyimpen wadi,
Wiwit biyen tumeko saiki..
Gubug kae kebak crito,
Wanci ratri nganti gagat rino..

Catetan sak jroning ati,
Datan luntur soyo merak ati..
Aku kowe dadi garwo,
Mergo leren neng gubug asmoro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *