Wedang Cetol


Versi: Dewi Kirana

Panase jeroan,
Wong digawa demenan,
Due laki rada edan..

Bli mikir anake
Wis pada gede lan wis prawan..
Bapane mabok tukang wedang..

reff:
Sampean mabok,
Ning tukang wedang cetol..
Ning rabi mrengut,
Kaya berokan ngompol..

Pari rong kintal,
Entok kanggo sewakan..
Yen wis dicetol,
Duit sekantong mrojol..
Aduh aduh aduh lara ati,
Kula lara ati..

Bli mikir anake
Wis pada gede lan wis prawan..
Bapane mabok tukang wedang..

reff:
Sampean mabok,
Ning tukang wedang cetol..
Ning rabi mrengut,
Kaya berokan ngompol..

Pari rong kintal,
Entok kanggo sewakan..
Yen wis dicetol,
Duit sekantong mrojol..
Aduh aduh aduh lara ati,
Kula lara ati..

Bli mikir anake
Wis pada gede lan wis prawan..
Bapane mabok tukang wedang..

reff:
Sampean mabok,
Ning tukang wedang cetol..
Ning rabi mrengut,
Kaya berokan ngompol..

Pari rong kintal,
Entok kanggo sewakan..
Yen wis dicetol,
Duit sekantong mrojol..
Aduh aduh aduh lara ati,
Kula lara ati..

Panase jeroan,
Wong digawa demenan,
Due laki rada edan..

Bli mikir anake
Wis pada gede lan wis prawan..
Bapane mabok tukang wedang..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *