Sampur Kuning


Beta-Riana_2
Versi: Beta Riana

Tak pikir mung dadi ati,
Yen kelingan sliramu wong bagus..
Ora bakal biso lali,
Janjimu sing tansah tak ugemi..

Mbok yo eling dik semono,
Nalikane sumpah janji prasetyo..
Tondo moto sampur kuning,
Ra rumongso opo wis ra eling..

Opo wis rumongso cuwo,
Gandeng aku sing ra mbondo dunyo..
Mbok yo eling sampur kuning,
Pingin nyanding nanging wis ra eling..

Sampur kuning katresnanmu,
Kang dadi sesulihe sliramu..
Sampur kuning katresnanmu,
Mbesuk kapan sanding lan sliramu..

reff:
Tak pikir mung dadi ati,
Yen kelingan sliramu wong bagus..
Ora bakal biso lali,
Janjimu sing tansah tak ugemi..

Mbok yo eling dik semono,
Nalikane sumpah janji prasetyo..
Tondo moto sampur kuning,
Ra rumongso opo wis ra eling..

Opo wis rumongso cuwo,
Gandeng aku sing ra mbondo dunyo..
Mbok yo eling sampur kuning,
Pingin nyanding nanging wis ra eling..

Sampur kuning katresnanmu,
Kang dadi sesulihe sliramu..
Sampur kuning katresnanmu,
Mbesuk kapan sanding lan sliramu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ocpqnpch]
[ar: Beta Riana]
[ti: Sampur Kuning]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:00.03]Sampur Kuning
[00:00.03]by: Beta Riana
[01:02.03]
[01:04.70]>>>
[01:05.70]>>
[01:06.70]>
[01:07.70]Tak pikir mung dadi ati,
[01:12.93]Yen kelingan sliramu wong bagus..
[01:22.70]Ora bakal biso lali,
[01:28.18]Janjimu sing tansah tak ugemi..
[01:35.70]
[01:38.11]Mbok yo eling dik semono,
[01:44.11]Nalikane sumpah janji prasetyo..
[01:53.78]Tondo moto sampur kuning,
[01:59.76]Ra rumongso opo wis ra eling..
[02:07.66]
[02:10.03]Opo wis rumongso cuwo,
[02:15.64]Gandeng aku sing ra mbondo dunyo..
[02:25.24]Mbok yo eling sampur kuning,
[02:31.34]Pingin nyanding nanging wis ra eling..
[02:38.99]
[02:40.79]Sampur kuning katresnanmu,
[02:46.54]Kang dadi sesulihe sliramu..
[02:55.83]Sampur kuning katresnanmu,
[03:00.93]Mbesuk kapan sanding lan sliramu..
[03:07.72]
[03:40.04]>>>
[03:41.04]>>
[03:42.04]>
[03:43.04]Tak pikir mung dadi ati,
[03:48.44]Yen kelingan sliramu wong bagus..
[03:57.25]Ora bakal biso lali,
[04:03.33]Janjimu sing tansah tak ugemi..
[04:11.05]
[04:13.54]Mbok yo eling dik semono,
[04:18.75]Nalikane sumpah janji prasetyo..
[04:28.15]Tondo moto sampur kuning,
[04:33.81]Ra rumongso opo wis ra eling..
[04:41.47]
[04:43.83]Opo wis rumongso cuwo,
[04:49.43]Gandeng aku sing ra mbondo dunyo..
[04:58.08]Mbok yo eling sampur kuning,
[05:04.17]Pingin nyanding nanging wis ra eling..
[05:12.13]
[05:14.18]Sampur kuning katresnanmu,
[05:19.46]Kang dadi sesulihe sliramu..
[05:27.26]Sampur kuning katresnanmu,
[05:34.53]Mbesuk kapan sanding lan sliramu..
[05:42.07]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s