Sampur Kuning

Versi: Beta Riana

Tak pikir mung dadi ati,
Yen kelingan sliramu wong bagus..
Ora bakal biso lali,
Janjimu sing tansah tak ugemi..

Mbok yo eling dik semono,
Nalikane sumpah janji prasetyo..
Tondo moto sampur kuning,
Ra rumongso opo wis ra eling..

Opo wis rumongso cuwo,
Gandeng aku sing ra mbondo dunyo..
Mbok yo eling sampur kuning,
Pingin nyanding nanging wis ra eling..

Sampur kuning katresnanmu,
Kang dadi sesulihe sliramu..
Sampur kuning katresnanmu,
Mbesuk kapan sanding lan sliramu..

reff:
Tak pikir mung dadi ati,
Yen kelingan sliramu wong bagus..
Ora bakal biso lali,
Janjimu sing tansah tak ugemi..

Mbok yo eling dik semono,
Nalikane sumpah janji prasetyo..
Tondo moto sampur kuning,
Ra rumongso opo wis ra eling..

Opo wis rumongso cuwo,
Gandeng aku sing ra mbondo dunyo..
Mbok yo eling sampur kuning,
Pingin nyanding nanging wis ra eling..

Sampur kuning katresnanmu,
Kang dadi sesulihe sliramu..
Sampur kuning katresnanmu,
Mbesuk kapan sanding lan sliramu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *