Ben Wae (enny koesrini)

Versi: Enny Koesrini

BEN WAE BEN WAE,
BEN WAE KELONO
RERANTANING ATI,
YO BENE NANG NGERTI..

BEN WAE BEN WAE,
BEN WAE NGUMBORO
ORA ONO GUNO,
LIYAN PODO NGERTI
BEN WAE BEN WAE..

reff:
TAN ONO WONG LIYO,
SING BAKAL NULUNGI
ATIKU SING SEDIH,
SUSAH DITAMBANI..

DENE WIS KODARE,
TUMURUNING BUMI
ORA BISO SENO,
RERANTANING ATI
BEN WAE RA ONO TEGESE..

BEN WAE BEN WAE,
BEN WAE NGUMBORO
ORA ONO GUNO,
LIYAN PODO NGERTI
BEN WAE BEN WAE..

reff:
TAN ONO WONG LIYO,
SING BAKAL NULUNGI
ATIKU SING SEDIH,
SUSAH DITAMBANI..

DENE WIS KODARE,
TUMURUNING BUMI
ORA BISO SENO,
RERANTANING ATI
BEN WAE RA ONO TEGESE…

BEN WAE BEN WAE,
BEN WAE NGUMBORO
ORA ONO GUNO,
LIYAN PODO NGERTI
BEN WAE BEN WAE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *