Ben Wae (enny koesrini)


Enny-Koesrini
Versi: Enny Koesrini

BEN WAE BEN WAE, BEN WAE KELONO
RERANTANING ATI, YO BENE NANG NGERTI..

BEN WAE BEN WAE, BEN WAE NGUMBORO
ORA ONO GUNO, LIYAN PODO NGERTI
BEN WAE BEN WAE..

reff:
TAN ONO WONG LIYO, SING BAKAL NULUNGI
ATIKU SING SEDIH, SUSAH DITAMBANI..

DENE WIS KODARE, TUMURUNING BUMI
ORA BISO SENO, RERANTANING ATI
BEN WAE RA ONO TEGESE..

BEN WAE BEN WAE, BEN WAE NGUMBORO
ORA ONO GUNO, LIYAN PODO NGERTI
BEN WAE BEN WAE..

reff:
TAN ONO WONG LIYO, SING BAKAL NULUNGI
ATIKU SING SEDIH, SUSAH DITAMBANI..

DENE WIS KODARE, TUMURUNING BUMI
ORA BISO SENO, RERANTANING ATI
BEN WAE RA ONO TEGESE…

BEN WAE BEN WAE, BEN WAE NGUMBORO
ORA ONO GUNO, LIYAN PODO NGERTI
BEN WAE BEN WAE..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Enny Koesrini]
[ti: Ben Wae]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:38]
[00:00.05]Ben Wae – Enny Koesrini
[00:23.05]
[00:25.90]>>>
[00:26.90]>>
[00:27.90]>
[00:28.90]Ben wae ben wae,
[00:31.90]Ben wae kelono..
[00:35.56]Rerantaning ati,
[00:38.64]Yo bene nang ngerti..
[00:42.52]Ben wae ben wae,
[00:45.32]Ben wae ngumboro..
[00:48.72]Ora ono guno,
[00:52.40]Liyan podo ngerti..
[00:55.83]Ben wae ben wae..
[01:00.21]
[01:16.04]>>>
[01:17.04]>>
[01:18.04]>
[01:19.04]Tan ono wong liyo,
[01:22.44]Sing bakal nulungi..
[01:26.12]Atiku sing sedih,
[01:29.60]Susah ditambani..
[01:33.02]
[01:39.09]Dene wis kodare,
[01:42.85]Tumuruning bumi..
[01:46.21]Ora biso seno,
[01:49.73]Rerantaning ati..
[01:52.87]Ben wae ra ono tegese..
[01:58.23]
[02:00.01]Ben wae ben wae,
[02:02.31]Ben wae ngumboro..
[02:05.98]Ora ono guno,
[02:09.27]Liyan podo ngerti..
[02:13.00]Ben wae ben wae..
[02:16.74]
[02:33.04]>>>
[02:34.04]>>
[02:35.04]>
[02:36.04]Tan ono wong liyo,
[02:39.04]Sing bakal nulungi..
[02:42.85]Atiku sing sedih,
[02:46.02]Susah ditambani..
[02:50.31]
[02:56.41]Dene wis kodare,
[02:59.64]Tumuruning bumi..
[03:03.30]Ora biso seno,
[03:06.67]Rerantaning ati..
[03:10.15]Ben wae ra ono tegese..
[03:15.57]
[03:17.06]Ben wae ben wae,
[03:19.57]Ben wae ngumboro..
[03:23.30]Ora ono guno,
[03:26.47]Liyan podo ngerti..
[03:30.15]Ben wae ben wae..
[03:34.07]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s