Piring Pecah


Didi-Kempot_41
Versi: Didi Kempot

Gek opo to salahku,
Dosa opo awakku..
Kebangeten tenan nasibku,
Koyo alun ing ombak’e banyu..

Loro atiku iki,
Perih koyo mengkene..
Kowe lungo ninggalke siso,
Siso tresno sing ono dadaku..

Banyu mili miline ono samudro,
Kowe seneng aku sing keloro-loro..
Manuk wae isih nduwe roso tresno,
Eling anak bojo sing ditinggal lungo..

Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..

reff:
Loro atiku iki,
Perih koyo mengkene..
Kowe lungo ninggalke siso,
Siso tresno sing ono dadaku..

Banyu mili miline ono samudro,
Kowe seneng aku sing keloro-loro..
Manuk wae isih nduwe roso tresno,
Eling anak bojo sing ditinggal lungo..

Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..
Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..
Oooooo..
——————
[ver: lyrics]
[id: qvsanoch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Piring Pecah]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:00.05]Piring Pecah
[00:00.05]by: Didi Kempot
[00:31.05]
[00:33.85]>>>
[00:34.85]>>
[00:35.85]>
[00:36.85]Gek opo to salahku,
[00:42.40]Dosa opo awakku..
[00:50.27]Kebangeten tenan nasibku,
[00:55.99]Koyo alun ing ombak’e banyu..
[01:02.90]Loro atiku iki,
[01:08.99]Perih koyo mengkene..
[01:16.36]Kowe lungo ninggalke siso,
[01:22.32]Siso tresno sing ono dadaku..
[01:29.99]
[01:32.22]Banyu mili miline ono samudro,
[01:39.19]Kowe seneng aku sing keloro-loro..
[01:46.53]Manuk wae isih nduwe roso tresno,
[01:52.69]Eling anak bojo sing ditinggal lungo..
[02:00.23]Piring pecah paribasane,
[02:06.45]Omah-omah ora ono trentreme..
[02:13.11]
[02:37.55]>>>
[02:38.55]>>
[02:39.55]>
[02:40.55]Loro atiku iki,
[02:46.64]Perih koyo mengkene..
[02:53.72]Kowe lungo ninggalke siso,
[03:00.13]Siso tresno sing ono dadaku..
[03:06.97]
[03:10.58]Banyu mili miline ono samudro,
[03:17.99]Kowe seneng aku sing keloro-loro..
[03:24.95]Manuk wae isih nduwe roso tresno,
[03:31.16]Eling anak bojo sing ditinggal lungo..
[03:38.32]Piring pecah paribasane,
[03:45.11]Omah-omah ora ono trentreme..
[03:51.83]Piring pecah paribasane,
[03:58.42]Omah-omah ora ono trentreme..
[04:05.94]Oooooo..
[04:12.23]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s