Piring Pecah

“Piring Pecah” Versi Didi Kempot

Gek opo to salahku,
Dosa opo awakku..
Kebangeten tenan nasibku,
Koyo alun ing ombak’e banyu..

Loro atiku iki,
Perih koyo mengkene..
Kowe lungo ninggalke siso,
Siso tresno sing ono dadaku..

Banyu mili miline ono samudro,
Kowe seneng aku sing keloro-loro..
Manuk wae isih nduwe roso tresno,
Eling anak bojo sing ditinggal lungo..

Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..

reff:
Loro atiku iki,
Perih koyo mengkene..
Kowe lungo ninggalke siso,
Siso tresno sing ono dadaku..

Banyu mili miline ono samudro,
Kowe seneng aku sing keloro-loro..
Manuk wae isih nduwe roso tresno,
Eling anak bojo sing ditinggal lungo..

Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..
Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..
Oooooo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *