Luwih Becik Mundur


Sahid-Indra
Versi: Sahid Indra

Kowe ninggalke aku
Kowe nglalekke aku..
Tanpo ono alasan
Jelas songko sliramu..

Aku wis nglila’ake
Aku wis ngikhlas-ake..
Mergo aku iki
Menungso sing mung njalani..

Loro pancen loro
Nanging aku kudu lilo..
Kowe ninggal aku
Mestine golek sing mulyo..

Aku wong ra nduwe
Kudune sing sadar dewe..
Luwih becik mundur
Timbang loro tak rasakke..
Mugo kowe urip tansah mulyo,
Karo uwong sing paling mbok tresno..

reff:
Aku wis nglila’ake
Aku wis ngikhlas-ake..
Mergo aku iki
Menungso sing mung njalani..

Loro pancen loro
Nanging aku kudu lilo..
Kowe ninggal aku
Mestine golek sing mulyo..

Aku wong ra nduwe
Kudune sing sadar dewe..
Luwih becik mundur
Timbang loro tak rasakke..
Mugo kowe urip tansah mulyo,
Karo uwong sing paling mbok tresno..

reff:
Kowe ninggalke aku
Kowe nglalekke aku..
Tanpo ono alasan
Jelas songko sliramu..

Loro pancen loro
Nanging aku kudu lilo..
Kowe ninggal aku
Mestine golek sing mulyo..

Aku wong ra nduwe
Kudune sing sadar dewe..
Luwih becik mundur
Timbang loro tak rasakke..
Mugo kowe urip tansah mulyo,
Karo uwong sing paling mbok tresno..
——————
[ver: lyrics]
[id: wiqunoch]
[ar: Sahid Indra]
[ti: Luwih Becik Mundur]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:56]
[00:00.02]Luwih Becik Mundur
[00:00.02]by: Sahid Indra
[00:35.02]
[00:37.02]>>>
[00:38.02]>>
[00:39.02]>
[00:40.02]Kowe ninggalke aku
[00:43.28]Kowe nglalekke aku..
[00:46.97]Tanpo ono alasan
[00:50.48]Jelas songko sliramu..
[00:53.89]Aku wis nglila’ake
[00:57.34]Aku wis ngikhlas-ake..
[01:00.57]Mergo aku iki
[01:03.26]Menungso sing mung njalani..
[01:07.30]
[01:10.30]Loro pancen loro
[01:13.87]Nanging aku kudu lilo..
[01:17.65]Kowe ninggal aku
[01:20.69]Mestine golek sing mulyo..
[01:24.43]Aku wong ra nduwe
[01:27.09]Kudune sing sadar dewe..
[01:31.21]Luwih becik mundur
[01:34.90]Timbang loro tak rasakke..
[01:38.09]Mugo kowe urip tansah mulyo,
[01:43.74]Karo uwong
[01:45.15]sing paling mbok tresno..
[01:51.04]
[02:20.01]>>>
[02:21.01]>>
[02:22.01]>
[02:23.01]Aku wis nglila’ake
[02:26.21]Aku wis ngikhlas-ake..
[02:29.73]Mergo aku iki
[02:32.15]Menungso sing mung njalani..
[02:37.33]
[02:38.39]Loro pancen loro
[02:42.43]Nanging aku kudu lilo..
[02:46.11]Kowe ninggal aku
[02:49.34]Mestine golek sing mulyo..
[02:53.32]Aku wong ra nduwe
[02:56.18]Kudune sing sadar dewe..
[02:59.91]Luwih becik mundur
[03:03.45]Timbang loro tak rasakke..
[03:07.20]Mugo kowe urip tansah mulyo,
[03:13.12]Karo uwong
[03:15.15]sing paling mbok tresno..
[03:19.03]
[03:49.00]>>>
[03:50.00]>>
[03:51.00]>
[03:52.00]Kowe ninggalke aku
[03:54.94]Kowe nglalekke aku..
[03:58.42]Tanpo ono alasan
[04:01.66]Jelas songko sliramu..
[04:08.38]Loro pancen loro
[04:13.01]Nanging aku kudu lilo..
[04:16.89]Kowe ninggal aku
[04:20.18]Mestine golek sing mulyo..
[04:24.17]Aku wong ra nduwe
[04:26.84]Kudune sing sadar dewe..
[04:30.57]Luwih becik mundur
[04:34.25]Timbang loro tak rasakke..
[04:37.97]Mugo kowe urip tansah mulyo,
[04:43.77]Karo uwong
[04:46.37]sing paling mbok tresno..
[04:50.66]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s