Luwih Becik Mundur


Versi: Sahid Indra

Kowe ninggalke aku
Kowe nglalekke aku..
Tanpo ono alasan
Jelas songko sliramu..

Aku wis nglila’ake
Aku wis ngikhlas-ake..
Mergo aku iki
Menungso sing mung njalani..

Loro pancen loro
Nanging aku kudu lilo..
Kowe ninggal aku
Mestine golek sing mulyo..

Aku wong ra nduwe
Kudune sing sadar dewe..
Luwih becik mundur
Timbang loro tak rasakke..
Mugo kowe urip tansah mulyo,
Karo uwong sing paling mbok tresno..

reff:
Aku wis nglila’ake
Aku wis ngikhlas-ake..
Mergo aku iki
Menungso sing mung njalani..

Loro pancen loro
Nanging aku kudu lilo..
Kowe ninggal aku
Mestine golek sing mulyo..

Aku wong ra nduwe
Kudune sing sadar dewe..
Luwih becik mundur
Timbang loro tak rasakke..
Mugo kowe urip tansah mulyo,
Karo uwong sing paling mbok tresno..

reff:
Kowe ninggalke aku
Kowe nglalekke aku..
Tanpo ono alasan
Jelas songko sliramu..

Loro pancen loro
Nanging aku kudu lilo..
Kowe ninggal aku
Mestine golek sing mulyo..

Aku wong ra nduwe
Kudune sing sadar dewe..
Luwih becik mundur
Timbang loro tak rasakke..
Mugo kowe urip tansah mulyo,
Karo uwong sing paling mbok tresno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *