Merapi Merbabu


Uut-Salsabilla
Versi: Uut Salsabilla

Koyo merapi lan merbabu,
Kang sumanding sak jabaning jaman..
Koyo iwak klawan banyu,
Bebarengan ngisi panguripan..

Koyo merapi lan merbabu,
Nora kenggo angin lan prahoro..
Koyo mangkono sedyaku,
Mugo-mugo gusti hamarangno..

Rembulan kalingan mego,
Nyoto nora bakal sak lawase..
Ojo samar ojo gelo,
Liyo dino rembulane ngeglo..

Koyo merapi lan merbabu,
Janji setyo tumenem ing kalbu..
Koyo srengenge lumaku,
Sore angslup isuk’e wis metu..

reff:
Koyo merapi lan merbabu,
Kang sumanding sak jabaning jaman..
Koyo iwak klawan banyu,
Bebarengan ngisi panguripan..

Koyo merapi lan merbabu,
Nora kenggo angin lan prahoro..
Koyo mangkono sedyaku,
Mugo-mugo gusti hamarangno..

Rembulan kalingan mego,
Nyoto nora bakal sak lawase..
Ojo samar ojo gelo,
Liyo dino rembulane ngeglo..

Koyo merapi lan merbabu,
Janji tresno tumenem ing kalbu..
Koyo srengenge lumaku,
Sore angslup isuk’e wis metu..
——————
[ver: lyrics]
[id: luoinkch]
[ar: Uut Salsabilla]
[ti: Merapi Merbabu]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[00:00.03]Merapi Merbabu
[00:00.03]by: Uut Salsabilla
[00:24.03]
[00:26.03]>>>
[00:27.03]>>
[00:28.03]>
[00:29.03]Koyo merapi lan merbabu,
[00:34.07]Kang sumanding sak jabaning jaman..
[00:43.51]Koyo iwak klawan banyu,
[00:48.30]Bebarengan ngisi panguripan..
[00:58.45]Koyo merapi lan merbabu,
[01:04.35]Nora kenggo angin lan prahoro..
[01:15.85]Koyo mangkono sedyaku,
[01:22.59]Mugo-mugo gusti hamarangno..
[01:35.14]Rembulan kalingan mego,
[01:41.55]Nyoto nora bakal sak lawase..
[01:53.99]Ojo samar ojo gelo,
[02:00.90]Liyo dino rembulane ngeglo..
[02:16.07]
[02:18.50]————
[02:39.96]Koyo merapi lan merbabu,
[02:49.37]Janji setyo tumenem ing kalbu..
[03:01.48]Koyo srengenge lumaku,
[03:08.01]Sore angslup isuk’e wis metu..
[03:17.66]
[03:54.05]>>>
[03:55.05]>>
[03:57.05]>
[03:58.05]Koyo merapi lan merbabu,
[04:05.15]Kang sumanding sak jabaning jaman..
[04:17.45]Koyo iwak klawan banyu,
[04:23.30]Bebarengan ngisi panguripan..
[04:35.55]Koyo merapi lan merbabu,
[04:42.28]Nora kenggo angin lan prahoro..
[04:55.08]Koyo mangkono sedyaku,
[05:01.68]Mugo-mugo gusti hamarangno..
[05:11.64]
[05:13.44]Rembulan kalingan mego,
[05:19.85]Nyoto nora bakal sak lawase..
[05:32.17]Ojo samar ojo gelo,
[05:39.70]Liyo dino rembulane ngeglo..
[05:53.94]
[05:59.05]Koyo merapi lan merbabu,
[06:07.32]Janji tresno tumenem ing kalbu..
[06:18.99]Koyo srengenge lumaku,
[06:25.46]Sore angslup isuk’e wis metu..
[06:39.46]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s