Enak Rangdaan


Ita-Erlita
Versi: Ita Erlita

Wis wareg kula digawe lara,
Wis bosen digawe kecewa..
Telung balen kula kawinan,
Saben due laki ning gange ora kaberan..

Karo wong ganteng gawe lara ning weteng,
Karo sopir ana wong ayu mampir..
Karo dalang doyan demenan,
Kadang putus harapan enak dadi rangdaan..

reff:
Bener jarene wong tua,
Milih jodoh kudu sing waspada..

Aja sampe kaya nasib kula,
Rumah tangga wareg dilelara..
Mending milih wong tani setia ning anak rabi,
Urip seneng sugih beras pari..

Karo wong ganteng gawe lara ning weteng,
Karo sopir ana wong ayu mampir..
Karo dalang doyan demenan,
Kadang putus harapan enak dadi rangdaan..

reff:
Bener jarene wong tua,
Milih jodoh kudu sing waspada..

Aja sampe kaya nasib kula,
Rumah tangga wareg dilelara..
Mending milih wong tani setia ning anak rabi,
Urip seneng sugih beras pari..

Karo wong ganteng gawe lara ning weteng,
Karo sopir ana wong ayu mampir..
Karo dalang doyan demenan,
Kadang putus harapan enak dadi rangdaan..

reff:
Bener jarene wong tua,
Milih jodoh kudu sing waspada..

Aja sampe kaya nasib kula,
Rumah tangga wareg dilelara..
Mending milih wong tani setia ning anak rabi,
Urip seneng sugih beras pari..

Wis wareg kula digawe lara,
Wis bosen digawe kecewa..
Telung balen kula kawinan,
Saben due laki ning gange ora kaberan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ciainlch]
[ar: Ita Erlita]
[ti: Enak Rangdaan]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 06:55]
[00:00.02]Enak Rangdaan
[00:00.02]by: Ita Erlita
[00:37.02]
[00:39.02]>>>
[00:40.02]>>
[00:41.02]>
[00:42.02]Wis wareg kula digawe lara,
[00:48.12]Wis bosen digawe kecewa..
[00:54.60]Telung balen kula kawinan,
[01:00.09]Saben due laki
[01:03.06]ning gange ora kaberan..
[01:07.85]
[01:14.04]Karo wong ganteng
[01:16.41]gawe lara ning weteng,
[01:20.91]Karo sopir ana wong ayu mampir..
[01:27.68]Karo dalang doyan demenan,
[01:33.22]Kadang putus harapan
[01:36.30]Enak dadi rangdaan..
[01:41.62]
[02:04.63]>>>
[02:05.63]>>
[02:06.63]>
[02:07.63]Bener jarene wong tua,
[02:13.63]Milih jodoh kudu sing waspada..
[02:20.77]
[02:29.47]Aja sampe kaya nasib kula,
[02:34.98]Rumah tangga wareg dilelara..
[02:41.41]Mending milih wong tani
[02:45.14]Setia ning anak rabi
[02:49.47]Urip seneng sugih beras pari..
[02:55.57]
[02:57.03]Karo wong ganteng
[02:59.65]gawe lara ning weteng,
[03:03.30]Karo sopir ana wong ayu mampir..
[03:11.07]Karo dalang doyan demenan,
[03:16.53]Kadang putus harapan
[03:19.40]Enak dadi rangdaan..
[03:23.41]
[03:48.03]>>>
[03:49.03]>>
[03:50.03]>
[03:51.03]Bener jarene wong tua,
[03:56.33]Milih jodoh kudu sing waspada..
[04:03.33]
[04:11.83]Aja sampe kaya nasib kula,
[04:17.77]Rumah tangga wareg dilelara..
[04:24.90]Mending milih wong tani
[04:28.39]Setia ning anak rabi
[04:32.21]Urip seneng sugih beras pari..
[04:37.95]
[04:40.08]Karo wong ganteng
[04:42.63]gawe lara ning weteng,
[04:46.30]Karo sopir ana wong ayu mampir..
[04:53.24]Karo dalang doyan demenan,
[04:59.48]Kadang putus harapan
[05:02.24]Enak dadi rangdaan..
[05:06.61]
[05:30.43]>>>
[05:31.43]>>
[05:32.43]>
[05:33.43]Bener jarene wong tua,
[05:39.24]Milih jodoh kudu sing waspada..
[05:46.12]
[05:54.75]Aja sampe kaya nasib kula,
[06:00.75]Rumah tangga wareg dilelara..
[06:07.74]Mending milih wong tani
[06:11.18]Setia ning anak rabi
[06:15.00]Urip seneng sugih beras pari..
[06:20.93]
[06:23.12]Wis wareg kula digawe lara,
[06:29.26]Wis bosen digawe kecewa..
[06:36.01]Telembalik kula kawinan,
[06:41.88]Saben due laki
[06:44.63]ning gange ora kaberan..
[06:49.13]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s