Sewu Layangmu


Versi: Paijo Londo

Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku..
Taunono windonono,
Tak enteni ing gisiking tresno..

Nadyan ing monco
Nanging tresnaku tan biso mendho..
Layangmu sampule jinggo,
Gawe atiku mung onggo-onggo..

Mboten siang mboten dalu wong ayu,
Mung tansah hangantu-antu..
Aduh sayang aduh sayang,
Aduh sayang aku wedi yen kelangan..

Enggalo bali,
Duh wong ayu pepujaning ati..
Rasaku koyo wong linglung,
Mendhem kangen gedhene sak gunung..

reff:
Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku..
Taunono windonono,
Tak enteni ing gisiking tresno..

Nadyan ing monco
Nanging tresnaku tan biso mendho..
Layangmu sampule jinggo,
Gawe atiku mung onggo-onggo..

Mboten siang mboten dalu wong ayu,
Mung tansah hangantu-antu..
Aduh sayang aduh sayang,
Aduh sayang aku wedi yen kelangan..

Enggalo bali,
Duh wong ayu pepujaning ati..
Rasaku koyo wong linglung,
Mendhem kangen gedhene sak gunung..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *