Sewu Layangmu


Paijo-Londo_2
Versi: Paijo Londo

Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku..
Taunono windonono,
Tak enteni ing gisiking tresno..

Nadyan ing monco
Nanging tresnaku tan biso mendho..
Layangmu sampule jinggo,
Gawe atiku mung onggo-onggo..

Mboten siang mboten dalu wong ayu,
Mung tansah hangantu-antu..
Aduh sayang aduh sayang,
Aduh sayang aku wedi yen kelangan..

Enggalo bali,
Duh wong ayu pepujaning ati..
Rasaku koyo wong linglung,
Mendhem kangen gedhene sak gunung..

reff:
Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku..
Taunono windonono,
Tak enteni ing gisiking tresno..

Nadyan ing monco
Nanging tresnaku tan biso mendho..
Layangmu sampule jinggo,
Gawe atiku mung onggo-onggo..

Mboten siang mboten dalu wong ayu,
Mung tansah hangantu-antu..
Aduh sayang aduh sayang,
Aduh sayang aku wedi yen kelangan..

Enggalo bali,
Duh wong ayu pepujaning ati..
Rasaku koyo wong linglung,
Mendhem kangen gedhene sak gunung..
——————-
[ver: lyrics]
[id: panhnich]
[ar: Paijo Londo]
[ti: Sewu Layangmu]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:00.01]Sewu Layangmu
[00:00.01]by: Paijo Londo
[00:25.02]
[00:27.02]>>>
[00:28.02]>>
[00:29.02]>
[00:30.02]Sewu layangmu
[00:35.12]Tak simpen ono jroning atiku..
[00:43.99]Taunono windonono,
[00:49.76]Tak enteni ing gisiking tresno..
[00:59.43]Nadyan ing monco
[01:04.32]Nanging tresnaku tan biso mendho..
[01:12.82]Layangmu sampule jinggo,
[01:19.49]Gawe atiku mung onggo-onggo..
[01:29.31]
[01:32.11]Mboten siang mboten dalu wong ayu,
[01:40.95]Mung tansah hangantu-antu..
[01:50.08]Aduh sayang aduh sayang,
[01:57.33]Aduh sayang aku wedi yen kelangan..
[02:08.94]
[02:12.13]Enggalo bali,
[02:18.29]Duh wong ayu pepujaning ati..
[02:30.97]Rasaku koyo wong linglung,
[02:38.80]Mendhem kangen gedhene sak gunung..
[02:49.20]
[03:12.03]>>>
[03:13.03]>>
[03:14.03]>
[03:15.03]Sewu layangmu
[03:19.83]Tak simpen ono jroning atiku..
[03:27.27]Taunono windonono,
[03:31.44]Tak enteni ing gisiking tresno..
[03:39.77]Nadyan ing monco
[03:43.81]Nanging tresnaku tan biso mendho..
[03:50.77]Layangmu sampule jinggo,
[03:55.25]Gawe atiku mung onggo-onggo..
[04:01.66]
[04:03.04]Mboten siang mboten dalu wong ayu,
[04:08.51]Mung tansah hangantu-antu..
[04:13.74]Aduh sayang aduh sayang,
[04:19.84]Aduh sayang aku wedi yen kelangan..
[04:25.87]
[04:27.30]Enggalo bali,
[04:31.04]Duh wong ayu pepujaning ati..
[04:38.56]Rasaku koyo wong linglung,
[04:42.85]Mendhem kangen gedhene sak gunung..
[04:49.39]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s