Mblenjani Janji (rika asbi)

“Mblenjani Janji” Rika Asbi

Jare tresnamu sehidup semati,
Ngenteni yen ra aku ora rabi..
Tak layangi bola bali ra mbalesi,
Oh jebule sliramu mblenjani janji..

Aduh koyo ngene atiku rasane,
Kadhung tresno ora gampang ngilangake..
Fotomu neng dompet wis ilang gambare,
Njur kepiye yen kepingin weruh kowe..

reff:
Tak tunggu seminggu ora ketemu,
Tak anti sesasi kowe ora bali..
Wis ono setaun sliramu ora telpun,
Saiki kowe bali sliramu wis rabi..

Ya Alloh ya Robbi
Dosa nopo kulo niki..
Ya Alloh ya Robbi
Kados pundi kulo niki..

reff:
Jare tresnamu sehidup semati,
Ngenteni yen ra aku ora rabi..
Tak layangi bola bali ra mbalesi,
Oh jebule sliramu mblenjani janji..

reff:
Tak tunggu seminggu ora ketemu,
Tak anti sesasi kowe ora bali..
Wis ono setaun sliramu ora telpun,
Saiki kowe bali sliramu wis rabi..

Ya Alloh ya Robbi
Dosa nopo kulo niki..
Ya Alloh ya Robbi
Kados pundi kulo niki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *