Mblenjani Janji (rika asbi)


Rika-Asbi_1
Versi: Rika Asbi

Jare tresnamu sehidup semati,
Ngenteni yen ra aku ora rabi..
Tak layangi bola bali ra mbalesi,
Oh jebule sliramu mblenjani janji..

Aduh koyo ngene atiku rasane,
Kadhung tresno ora gampang ngilangake..
Fotomu neng dompet wis ilang gambare,
Njur kepiye yen kepingin weruh kowe..

reff:
Tak tunggu seminggu ora ketemu,
Tak anti sesasi kowe ora bali..
Wis ono setaun sliramu ora telpun,
Saiki kowe bali sliramu wis rabi..

Ya Alloh ya Robbi
Dosa nopo kulo niki..
Ya Alloh ya Robbi
Kados pundi kulo niki..

reff:
Jare tresnamu sehidup semati,
Ngenteni yen ra aku ora rabi..
Tak layangi bola bali ra mbalesi,
Oh jebule sliramu mblenjani janji..

reff:
Tak tunggu seminggu ora ketemu,
Tak anti sesasi kowe ora bali..
Wis ono setaun sliramu ora telpun,
Saiki kowe bali sliramu wis rabi..

Ya Alloh ya Robbi
Dosa nopo kulo niki..
Ya Alloh ya Robbi
Kados pundi kulo niki..
—————–
[ver: lyrics]
[id: uvihnkch]
[ar: Rika Asbi]
[ti: Mblenjani Janji]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:48]
[00:00.04]Mblenjani Janji
[00:00.04]by: Rika Asbi
[00:27.04]
[00:29.00]>>>
[00:30.00]>>
[00:31.00]>
[00:32.00]Jare tresnamu sehidup semati,
[00:38.50]Ngenteni yen ra aku ora rabi..
[00:45.75]Tak layangi bola bali ra mbalesi,
[00:52.10]Oh jebule sliramu mblenjani janji..
[00:58.86]Aduh koyo ngene atiku rasane,
[01:06.40]Kadhung tresno
[01:08.37]ora gampang ngilangake..
[01:13.35]Fotomu neng dompet
[01:16.46]wis ilang gambare,
[01:20.13]Njur kepiye yen pingin
[01:23.59]weruh kowe..
[01:26.94]
[01:37.86]>>>
[01:38.86]>>
[01:39.86]>
[01:40.86]Tak tunggu seminggu ora ketemu,
[01:47.38]Tak anti sesasi kowe ora bali..
[01:54.54]Wis ono setaun sliramu ora telpun,
[02:01.25]Saiki kowe bali sliramu wis rabi..
[02:08.65]
[02:10.22]Ya Alloh ya Robbi
[02:16.44]Dosa nopo kulo niki..
[02:23.35]Ya Alloh ya Robbi
[02:30.06]Kados pundi kulo niki..
[02:37.04]
[03:01.78]>>>
[03:02.78]>>
[03:03.78]>
[03:04.78]Jare tresnamu sehidup semati,
[03:10.50]Ngenteni yen ra aku ora rabi..
[03:17.78]Tak layangi bola bali ra mbalesi,
[03:24.13]Oh jebule sliramu mblenjani janji..
[03:31.59]
[03:42.40]>>>
[03:43.40]>>
[03:44.40]>
[03:45.40]Tak tunggu seminggu ora ketemu,
[03:52.19]Tak anti sesasi kowe ora bali..
[03:59.02]Wis ono setaun sliramu ora telpun,
[04:05.93]Saiki kowe bali sliramu wis rabi..
[04:13.33]
[04:14.82]Ya Alloh ya Robbi
[04:20.80]Dosa nopo kulo niki..
[04:27.96]Ya Alloh ya Robbi
[04:35.55]Kados pundi kulo niki..
[04:41.83]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s