Kiamat Sedina

Versi: Tia Permatasari

Ha ha ha ha ha..
Wis lawas sun hubungan,
Sekien putus ning dalan..
Karna wong tua kakang bli restu,
Yen kula dadi mantu..

Sun weruh cinta kakang,
Ning kula bli bakal ilang..
Sebab kenang paksaane wong tua,
Sampean mutus cinta..

reff:
Rasane sedih pisan sun nerima undangan,
Ati rasane lara rasa kiamat sedina..
Bokat wis kudune lan durung jodone..

Sekiene kakang dadi milike wong liyan,
Sun bisane mung nyawang ndeleng sing kadoan..
Harapane ilang mung tinggal kenangan..

Sun weruh cinta kakang,
Ning kula bli bakal ilang..
Sebab kenang paksaane wong tua,
Sampean mutus cinta..

reff:
Rasane sedih pisan sun nerima undangan,
Ati rasane lara rasa kiamat sedina..
Bokat wis kudune lan durung jodone..

Sekiene kakang dadi milike wong liyan,
Sun bisane mung nyawang ndeleng sing kadoan..
Harapane ilang mung tinggal kenangan..

Wis lawas sun hubungan,
Sekien putus ning dalan..
Karna wong tua kakang bli restu,
Yen kula dadi mantu..

Sun weruh cinta kakang,
Ning kula bli bakal ilang..
Sebab kenang paksaane wong tua,
Sampean mutus cinta..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *