Ayu Sing Ayu

Lirik Lagu Sanguturu ke-3650 Ayu Sing Ayu

Versi: Rozy Abdillah

AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
RAINO KETEMU BENGI SING BISO TURU..
AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
BURU KENAL NGOMONG DEMEN SING KEWETU..

AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
RAINO KETEMU BENGI SING BISO TURU..
AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
BURU KENAL NGOMONG DEMEN SING KEWETU..

KENAL SEPISAN ISUN KEDANAN,
EDAN KOYO WONG KENENG JARAN GOYANG..
SING BISO TURU YO SING ENAK MADANG,
SAKJANE PARAN HANG GAWE EDAN..

reff:
KENAL SEPISAN ISUN KEDANAN,
EDAN KOYO WONG KENENG JARAN GOYANG..
SING BISO TURU YO SING ENAK MADANG,
SAKJANE PARAN HANG GAWE EDAN..

OPO BOKONGE E SEMOK BOKONGE,
OPO PIPINE E CEKUNG SELISIH..
OPO ESEME E MANIS ESEME,
OPO MOTONE E BARAK MOTONE..
ISUN BINGUNG MIKIR KARI BINGUNG,
ANTER SERETE TEKO PARANE..

OPO BOKONGE E SEMOK BOKONGE,
OPO LAMBENE KARI ABANG LAMBENE..
OPO EH EH EHM IKU PARAN ARANE,
OPO NEH NEH NEH KARI REPOT NGOMONGE..
ISUN BINGUNG MIKIR KARI BINGUNG,
NGOMONG RING KENE SING ENAK RASANE..

AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
RAINO KETEMU BENGI SING BISO TURU..
AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
BURU KENAL NGOMONG DEMEN SING KEWETU..

AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
RAINO KETEMU BENGI SING BISO TURU..
AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
BURU KENAL NGOMONG DEMEN SING KEWETU..

KENAL SEPISAN ISUN KEDANAN,
EDAN KOYO WONG KENENG JARAN GOYANG..
SING BISO TURU YO SING ENAK MADANG,
SAKJANE PARAN HANG GAWE EDAN..

reff:
KENAL SEPISAN ISUN KEDANAN,
EDAN KOYO WONG KENENG JARAN GOYANG..
SING BISO TURU YO SING ENAK MADANG,
SAKJANE PARAN HANG GAWE EDAN..

OPO BOKONGE E SEMOK BOKONGE,
OPO PIPINE E CEKUNG SELISIH..
OPO ESEME E MANIS ESEME,
OPO MOTONE E BARAK MOTONE..
ISUN BINGUNG MIKIR KARI BINGUNG,
ANTER SERETE TEKO PARANE..

OPO BOKONGE E SEMOK BOKONGE,
OPO LAMBENE KARI ABANG LAMBENE..
OPO EH EH EHM IKU PARAN ARANE,
OPO NEH NEH NEH KARI REPOT NGOMONGE..
ISUN BINGUNG MIKIR KARI BINGUNG,
NGOMONG RING KENE SING ENAK RASANE..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *