Ayu Sing Ayu


Rozy-Abdillah_5
Lirik Lagu Sanguturu ke-3650 Ayu Sing Ayu
Versi: Rozy Abdillah

AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
RAINO KETEMU BENGI SING BISO TURU..
AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
BURU KENAL NGOMONG DEMEN SING KEWETU..

AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
RAINO KETEMU BENGI SING BISO TURU..
AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
BURU KENAL NGOMONG DEMEN SING KEWETU..

KENAL SEPISAN ISUN KEDANAN,
EDAN KOYO WONG KENENG JARAN GOYANG..
SING BISO TURU YO SING ENAK MADANG,
SAKJANE PARAN HANG GAWE EDAN..

reff:
KENAL SEPISAN ISUN KEDANAN,
EDAN KOYO WONG KENENG JARAN GOYANG..
SING BISO TURU YO SING ENAK MADANG,
SAKJANE PARAN HANG GAWE EDAN..

OPO BOKONGE E SEMOK BOKONGE,
OPO PIPINE E CEKUNG SELISIH..
OPO ESEME E MANIS ESEME,
OPO MOTONE E BARAK MOTONE..
ISUN BINGUNG MIKIR KARI BINGUNG,
ANTER SERETE TEKO PARANE..

OPO BOKONGE E SEMOK BOKONGE,
OPO LAMBENE KARI ABANG LAMBENE..
OPO EH EH EHM IKU PARAN ARANE,
OPO NEH NEH NEH KARI REPOT NGOMONGE..
ISUN BINGUNG MIKIR KARI BINGUNG,
NGOMONG RING KENE SING ENAK RASANE..

AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
RAINO KETEMU BENGI SING BISO TURU..
AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
BURU KENAL NGOMONG DEMEN SING KEWETU..

AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
RAINO KETEMU BENGI SING BISO TURU..
AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
BURU KENAL NGOMONG DEMEN SING KEWETU..

KENAL SEPISAN ISUN KEDANAN,
EDAN KOYO WONG KENENG JARAN GOYANG..
SING BISO TURU YO SING ENAK MADANG,
SAKJANE PARAN HANG GAWE EDAN..

reff:
KENAL SEPISAN ISUN KEDANAN,
EDAN KOYO WONG KENENG JARAN GOYANG..
SING BISO TURU YO SING ENAK MADANG,
SAKJANE PARAN HANG GAWE EDAN..

OPO BOKONGE E SEMOK BOKONGE,
OPO PIPINE E CEKUNG SELISIH..
OPO ESEME E MANIS ESEME,
OPO MOTONE E BARAK MOTONE..
ISUN BINGUNG MIKIR KARI BINGUNG,
ANTER SERETE TEKO PARANE..

OPO BOKONGE E SEMOK BOKONGE,
OPO LAMBENE KARI ABANG LAMBENE..
OPO EH EH EHM IKU PARAN ARANE,
OPO NEH NEH NEH KARI REPOT NGOMONGE..
ISUN BINGUNG MIKIR KARI BINGUNG,
NGOMONG RING KENE SING ENAK RASANE..
——————
[id: lhoinich]
[ar: Rozy Abdillah]
[ti: Ayu Sing Ayu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:47]
[00:00.05]Ayu Sing Ayu
[00:00.05]by: Rozy Abdillah
[00:31.95]
[00:33.95]>>>
[00:34.95]>>
[00:35.95]>
[00:36.95]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[00:40.61]Raino ketemu bengi sing biso turu..
[00:45.00]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[00:48.89]Buru kenal ngomong demen sing kewetu..
[00:53.68]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[00:57.16]Raino ketemu bengi sing biso turu..
[01:02.21]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[01:05.62]Buru kenal ngomong demen sing kewetu..
[01:10.03]
[01:12.39]Kenal sepisan isun kedanan,
[01:17.38]Edan koyo wong keneng jaran goyang..
[01:21.55]Sing biso turu yo sing enak madang,
[01:25.78]Sakjane paran hang gawe edan..
[01:33.36]
[01:55.99]>>>
[01:56.99]>>
[01:57.99]>
[01:58.99]Kenal sepisan isun kedanan,
[02:02.98]Edan koyo wong keneng jaran goyang..
[02:06.83]Sing biso turu yo sing enak madang,
[02:11.31]Sakjane paran hang gawe edan..
[02:18.77]Opo bokonge e semok bokonge,
[02:21.95]Opo pipine e cekung selisih..
[02:26.80]Opo eseme e manis eseme,
[02:30.79]Opo motone e barak motone..
[02:35.33]Isun bingung mikir kari bingung,
[02:39.43]Anter serete teko parane..
[02:46.52]Opo bokonge e semok bokonge,
[02:50.19]Opo lambene kari abang lambene..
[02:54.42]Opo eh eh ehm iku paran arane,
[02:58.33]Opo neh neh neh kari repot ngomonge..
[03:02.74]Isun bingung mikir kari bingung,
[03:06.97]Ngomong ring kene sing enak rasane..
[03:13.19]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[03:16.73]Raino ketemu bengi sing biso turu..
[03:21.84]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[03:25.26]Buru kenal ngomong demen sing kewetu..
[03:30.12]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[03:33.34]Raino ketemu bengi sing biso turu..
[03:38.32]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[03:41.81]Buru kenal ngomong demen sing kewetu..
[03:46.60]
[03:49.09]Kenal sepisan isun kedanan,
[03:53.56]Edan koyo wong keneng jaran goyang..
[03:57.79]Sing biso turu yo sing enak madang,
[04:02.16]Sakjane paran hang gawe edan..
[04:09.68]
[04:31.73]>>>
[04:32.73]>>
[04:33.73]>
[04:34.73]Kenal sepisan isun kedanan,
[04:39.73]Edan koyo wong keneng jaran goyang..
[04:43.63]Sing biso turu yo sing enak madang,
[04:47.74]Sakjane paran hang gawe edan..
[04:55.33]@#$$%%^&*
[05:12.43]Opo bokonge e semok bokonge,
[05:16.04]Opo pipine e cekung selisih..
[05:20.21]Opo eseme e manis eseme,
[05:24.50]Opo motone e barak motone..
[05:28.68]Isun bingung mikir kari bingung,
[05:33.22]Anter serete teko parane..
[05:38.60]@#$$%%^&*
[05:49.44]Opo bokonge e semok bokonge,
[05:53.41]Opo lambene kari abang lambene..
[05:57.95]Opo eh eh ehm iku paran arane,
[06:01.80]Opo neh neh neh kari repot ngomonge..
[06:06.10]Isun bingung mikir kari bingung,
[06:10.14]Ngomong ring kene sing enak rasane..
[06:15.99]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s