Pamer Bojo


Didi-Kempot_40
Versi: Didi Kempot

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

reff:
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

reff:
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…
——————
[ver: lyrics]
[id: bbwqnuch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pamer Bojo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:00.02]Pamer Bojo
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:30.00]
[00:32.00]>>>
[00:33.00]>>
[00:34.00]>
[00:35.00]Koyo ngene rasane
[00:37.00]wong nandang kangen,
[00:40.94]Rino wengi atiku rasane peteng..
[00:49.25]Tansah kelingan kepingin nyawang,
[00:56.69]Sedelo wae uwis emoh tenan..
[01:03.47]
[01:06.35]Cidro janji tegane kowe ngapusi,
[01:13.79]Nganti seprene suwene aku ngenteni..
[01:21.61]Nangis batinku nggrantes uripku..
[01:29.55]Teles kebes netes eluh neng dadaku..
[01:36.79]
[02:02.89]>>>
[02:03.89]>>
[02:04.89]>
[02:05.89]Dudu klambi anyar
[02:09.13]Sing neng njero lemariku..
[02:13.21]Nanging bojo anyar
[02:16.45]Sing mbok pamerke neng aku..
[02:21.33]
[02:27.39]Dudu wangi mawar
[02:30.82]Sing tak sawang neng mripatku..
[02:35.09]Nanging kowe lali,
[02:38.27]Nglarani wong koyo aku..
[02:43.03]Nengopo seneng aku,
[02:45.77]Yen mung gawe laraku..
[02:50.14]Pamer bojo anyar
[02:52.59]Neng ngarepku..
[02:56.26]Cidro janji tegane kowe ngapusi,
[03:02.91]Nganti seprene suwene aku ngenteni..
[03:10.96]Nangis batinku nggrantes uripku..
[03:18.52]Teles kebes netes eluh neng dadaku..
[03:26.46]
[03:51.77]>>>
[03:52.77]>>
[03:53.77]>
[03:54.77]Dudu klambi anyar
[03:57.90]Sing neng njero lemariku..
[04:01.96]Nanging bojo anyar
[04:05.02]Sing mbok pamerke neng aku..
[04:10.52]
[04:16.66]Dudu wangi mawar
[04:20.44]Sing tak sawang neng mripatku..
[04:24.03]Nanging kowe lali,
[04:27.34]Nglarani wong koyo aku..
[04:32.41]Nengopo seneng aku,
[04:35.09]Yen mung gawe laraku..
[04:39.10]Pamer bojo anyar
[04:42.22]Neng ngarepku..
[04:45.03]Nengopo seneng aku,
[04:49.49]Yen mung gawe laraku..
[04:53.68]Pamer bojo anyar
[04:56.74]Neng ngarepku..
[05:00.81]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s