Kumis Singa

Versi: Susy Arzetty

Kakang kula melang,
Watir kakang pindah tangan..
Sun demen wis ngebet,
Kaya wong arep kebelet..

Kakang lanang ganteng,
Kumis kandel kulite ireng..
Akeh wong sing seneng,
Akeh wong wadon kesemsem..

Kagum ning kumise,
Lanang ganteng delik matane..
Kakang kula melang..

reff:
Kumis kumise singa,
Akase bli kira-kira..
Yen ngambung sepisan,
Seminggu masih kelingan..

Mata matane macan,
Yen wis mandeng landep pisan..
Yen wis ngelirik,
Pasti mangsane ketarik..

Akeh wong penasaran,
Yen wis nyawang sampean..
Wong ganteng due kemat apa,
Akeh wong wadon kegoda..

Kakang lanang ganteng,
Kumis kandel kulite ireng..
Akeh wong sing seneng,
Akeh wong wadon kesemsem..

Kagum ning kumise,
Lanang ganteng delik matane..
Kakang kula melang..

reff:
Kumis kumise singa,
Akase bli kira-kira..
Yen ngambung sepisan,
Seminggu masih kelingan..

Mata matane macan,
Yen wis mandeng landep pisan..
Yen wis ngelirik,
Pasti mangsane ketarik..

Akeh wong penasaran,
Yen wis nyawang sampean..
Wong ganteng due kemat apa,
Akeh wong wadon kegoda..

Kakang lanang ganteng,
Kumis kandel kulite ireng..
Akeh wong sing seneng,
Akeh wong wadon kesemsem..

Kagum ning kumise,
Lanang ganteng delik matane..
Kakang kula melang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *