Kumis Singa


Susy-Arzetty_7
Versi: Susy Arzetty

Kakang kula melang,
Watir kakang pindah tangan..
Sun demen wis ngebet,
Kaya wong arep kebelet..

Kakang lanang ganteng,
Kumis kandel kulite ireng..
Akeh wong sing seneng,
Akeh wong wadon kesemsem..

Kagum ning kumise,
Lanang ganteng delik matane..
Kakang kula melang..

reff:
Kumis kumise singa,
Akase bli kira-kira..
Yen ngambung sepisan,
Seminggu masih kelingan..

Mata matane macan,
Yen wis mandeng landep pisan..
Yen wis ngelirik,
Pasti mangsane ketarik..

Akeh wong penasaran,
Yen wis nyawang sampean..
Wong ganteng due kemat apa,
Akeh wong wadon kegoda..

Kakang lanang ganteng,
Kumis kandel kulite ireng..
Akeh wong sing seneng,
Akeh wong wadon kesemsem..

Kagum ning kumise,
Lanang ganteng delik matane..
Kakang kula melang..

reff:
Kumis kumise singa,
Akase bli kira-kira..
Yen ngambung sepisan,
Seminggu masih kelingan..

Mata matane macan,
Yen wis mandeng landep pisan..
Yen wis ngelirik,
Pasti mangsane ketarik..

Akeh wong penasaran,
Yen wis nyawang sampean..
Wong ganteng due kemat apa,
Akeh wong wadon kegoda..

Kakang lanang ganteng,
Kumis kandel kulite ireng..
Akeh wong sing seneng,
Akeh wong wadon kesemsem..

Kagum ning kumise,
Lanang ganteng delik matane..
Kakang kula melang..
—————–
[ver: lyrics]
[id: bozbnuch]
[ar: Susy Arzetty]
[ti: Kumis Singa]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:00.05]Kumis Singa
[00:00.05]by: Susy Arzetty
[00:00.05]
[00:52.07]>>>
[00:53.07]>>
[00:54.07]>
[00:55.07]Kakang kula melang,
[00:58.00]Watir kakang pindah tangan..
[01:01.62]Sun demen wis ngebet,
[01:04.31]Kaya wong arep kebelet..
[01:08.06]
[01:14.75]Kakang lanang ganteng,
[01:17.43]Kumis kandel kulite ireng..
[01:21.07]Akeh wong sing seneng,
[01:23.49]Akeh wong wadon kesemsem..
[01:27.62]Kagum ning kumise,
[01:30.05]Lanang ganteng delik matane..
[01:34.12]Kakang kula melang..
[01:39.06]
[02:00.81]>>>
[02:01.81]>>
[02:02.81]>
[02:03.81]Kumis kumise singa,
[02:07.87]Akase bli kira-kira..
[02:12.18]Yen ngambung sepisan,
[02:15.18]Seminggu masih kelingan..
[02:19.25]
[02:28.76]Mata matane macan,
[02:33.38]Yen wis mandeng landep pisan..
[02:37.32]Yen wis ngelirik,
[02:40.74]Pasti mangsane ketarik..
[02:44.75]Akeh wong penasaran,
[02:47.71]Yen wis nyawang sampean..
[02:51.13]Wong ganteng due kemat apa,
[02:53.70]Akeh wong wadon kegoda..
[02:57.44]
[02:59.88]Kakang lanang ganteng,
[03:03.01]Kumis kandel kulite ireng..
[03:06.13]Akeh wong sing seneng,
[03:08.64]Akeh wong wadon kesemsem..
[03:13.26]Kagum ning kumise,
[03:15.50]Lanang ganteng delik matane..
[03:20.75]Kakang kula melang..
[03:24.83]
[03:45.82]>>>
[03:46.82]>>
[03:47.82]>
[03:48.82]Kumis kumise singa,
[03:52.69]Akase bli kira-kira..
[03:57.20]Yen ngambung sepisan,
[04:00.32]Seminggu masih kelingan..
[04:04.07]
[04:13.69]Mata matane macan,
[04:18.40]Yen wis mandeng landep pisan..
[04:22.27]Yen wis ngelirik,
[04:25.51]Pasti mangsane ketarik..
[04:29.45]Akeh wong penasaran,
[04:33.52]Yen wis nyawang sampean..
[04:36.34]Wong ganteng due kemat apa,
[04:38.91]Akeh wong wadon kegoda..
[04:42.78]
[04:45.16]Kakang lanang ganteng,
[04:48.03]Kumis kandel kulite ireng..
[04:51.53]Akeh wong sing seneng,
[04:53.90]Akeh wong wadon kesemsem..
[04:58.22]Kagum ning kumise,
[05:00.60]Lanang ganteng delik matane..
[05:04.46]Kakang kula melang..
[05:08.91]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s