Kowe Sing Nggawe Loro


Sahid-Indra
Versi: Sahid Indra

Panceb esemanmu,
Pancen gawe seneng sing nyawang sliramu..
Aluse ucapanmu,
Iso nggawe tentreme ati sing krungu..

Nanging kabeh kuwi,
Ora koyo sing tak roso jroning ati iki..
Tresnomu nyang aku,
Jebule ninggalke kroso loroning atiku..
Hooo..hohoho..

Kowe sing tak tresno kowe sing nggawe loro,
Kowe nylingkuhne aku karo wong lanang liyo..
Lamise ucapmu naliko semono,
Tanpo ono bukti sing tak roso jroning ati..
Hooo..hohoho..

reff:
Aluse ucapanmu,
Iso nggawe tentreme ati sing krungu..

Nanging kabeh kuwi,
Ora koyo sing tak roso jroning ati iki..
Tresnomu nyang aku,
Jebule ninggalke kroso loroning atiku..
Hooo..hohoho..

Kowe sing tak tresno kowe sing nggawe loro,
Kowe nylingkuhne aku karo wong lanang liyo..
Lamise ucapmu naliko semono,
Tanpo ono bukti sing tak roso jroning ati..
Hooo..hohoho..
Hooo..hohoho..
——————
[ver: lyrics]
[id: nnbwnuch]
[ar: Sahid Indra]
[ti: Kowe Sing Nggawe Loro]
[al: Pop Rock Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:27]
[00:00.06]Kowe Sing Nggawe Loro
[00:00.06]by: Sahid Indra
[00:13.06]
[00:15.06]>>>
[00:16.06]>>
[00:17.06]>
[00:18.06]Panceb esemanmu,
[00:23.76]Pancen gawe seneng
[00:27.44]sing nyawang sliramu..
[00:32.72]Aluse ucapanmu,
[00:39.07]Iso nggawe tentreme ati
[00:44.55]sing krungu..
[00:48.28]
[00:51.66]Nanging kabeh kuwi,
[00:55.53]Ora koyo sing tak roso
[00:59.92]jroning ati iki..
[01:04.33]Tresnomu nyang aku,
[01:07.64]Jebule ninggalke kroso
[01:12.07]loroning atiku..
[01:16.06]Hooo..hohoho..
[01:24.28]
[01:26.42]Kowe sing tak tresno
[01:30.32]kowe sing nggawe loro,
[01:34.49]Kowe nylingkuhne aku
[01:37.44]karo wong lanang liyo..
[01:43.09]Lamise ucapmu naliko semono,
[01:49.94]Tanpo ono bukti
[01:54.05]sing tak roso jroning ati..
[01:59.48]Hooo..hohoho..
[02:09.17]
[02:35.09]>>>
[02:36.09]>>
[02:37.09]>
[02:38.09]Aluse ucapanmu,
[02:43.99]Iso nggawe tentreme ati
[02:48.29]sing krungu..
[02:52.20]
[02:55.37]Nanging kabeh kuwi,
[02:59.57]Ora koyo sing tak roso
[03:03.78]jroning ati iki..
[03:08.57]Tresnomu nyang aku,
[03:11.69]Jebule ninggalke kroso
[03:15.91]loroning atiku..
[03:19.83]Hooo..hohoho..
[03:28.17]
[03:30.03]Kowe sing tak tresno
[03:33.77]kowe sing nggawe loro,
[03:38.05]Kowe nylingkuhne aku
[03:41.03]karo wong lanang liyo..
[03:46.87]Lamise ucapmu naliko semono,
[03:53.65]Tanpo ono bukti
[03:57.20]sing tak roso jroning ati..
[04:03.30]Hooo..hohoho..
[04:12.34]Hooo..hohoho..
[04:19.25]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s