Kowe Sing Nggawe Loro

“Kowe Sing Nggawe Loro” Versi Sahid Indra

Panceb esemanmu,
Pancen gawe seneng sing nyawang sliramu..
Aluse ucapanmu,
Iso nggawe tentreme ati sing krungu..

Nanging kabeh kuwi,
Ora koyo sing tak roso jroning ati iki..
Tresnomu nyang aku,
Jebule ninggalke kroso loroning atiku..
Hooo..hohoho..

Kowe sing tak tresno kowe sing nggawe loro,
Kowe nylingkuhne aku karo wong lanang liyo..
Lamise ucapmu naliko semono,
Tanpo ono bukti sing tak roso jroning ati..
Hooo..hohoho..

reff:
Aluse ucapanmu,
Iso nggawe tentreme ati sing krungu..

Nanging kabeh kuwi,
Ora koyo sing tak roso jroning ati iki..
Tresnomu nyang aku,
Jebule ninggalke kroso loroning atiku..
Hooo..hohoho..

Kowe sing tak tresno kowe sing nggawe loro,
Kowe nylingkuhne aku karo wong lanang liyo..
Lamise ucapmu naliko semono,
Tanpo ono bukti sing tak roso jroning ati..
Hooo..hohoho..
Hooo..hohoho..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *