Wong Ketelu


Didi-Kempot_39
Versi: Didi Kempot

Neng atimu ono uwong ketelu,
Rasane ketulo-tulo uripku..
Teko tanpo kondo nginep nglimpe netro,
Nggodha kowe terus banjur cidro..

Rasane peteng koyo mati lampu,
Jare seneng nengopo nglarani aku..
Jare mati urip tresno karo aku,
Seneng susah wong loro biyen janjimu..

reff:
Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng ati iki..
Rasane keloro-loro,
Nengopo kowe ngapusi..

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng omah iki..
Neng kene aku dewe,
Sing ngonangi..

Neng atimu ono uwong ketelu,
Rasane ketulo-tulo uripku..
Teko tanpo kondo nginep nglimpe netro,
Nggodha kowe terus banjur cidro..

Rasane peteng koyo mati lampu,
Jare seneng nengopo nglarani aku..
Jare mati urip tresno karo aku,
Seneng susah wong loro biyen janjimu..

reff:
Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng ati iki..
Rasane keloro-loro,
Nengopo kowe ngapusi..

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng omah iki..
Neng kene aku dewe,
Sing ngonangi..

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng ati iki..
Rasane keloro-loro,
Nengopo kowe ngapusi..

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng omah iki..
Neng kene aku dewe,
Sing ngonangi..
——————
[ver: lyrics]
[id: snaqnhch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Wong Ketelu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:00.02]Wong Ketelu
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:33.02]
[00:35.02]>>>
[00:36.02]>>
[00:37.02]>
[00:38.02]Neng atimu
[00:40.35]ono uwong ketelu,
[00:43.28]Rasane ketulo-tulo uripku..
[00:52.27]Teko tanpo kondo
[00:55.66]nginep nglimpe netro,
[00:59.66]Nggodha kowe
[01:02.21]terus banjur cidro..
[01:06.47]
[01:10.12]Rasane peteng
[01:13.05]koyo mati lampu,
[01:16.98]Jare seneng
[01:19.30]nengopo nglarani aku..
[01:24.56]Jare mati urip
[01:27.92]tresno karo aku,
[01:31.86]Seneng susah
[01:34.11]wong loro biyen janjimu..
[01:39.10]
[01:50.10]>>>
[01:51.10]>>
[01:52.10]>
[01:53.10]Neng kene neng kene neng kene,
[01:57.10]Neng kene neng ati iki..
[02:00.42]Rasane keloro-loro,
[02:03.67]Nengopo kowe ngapusi..
[02:08.05]Neng kene neng kene neng kene,
[02:10.89]Neng kene neng omah iki..
[02:14.88]Neng kene aku dewe,
[02:17.87]Sing ngonangi..
[02:21.75]Neng atimu
[02:23.03]ono uwong ketelu,
[02:27.71]Rasane ketulo-tulo uripku..
[02:36.03]Teko tanpo kondo
[02:39.51]nginep nglimpe netro,
[02:43.58]Nggodha kowe
[02:46.14]terus banjur cidro..
[02:50.46]
[02:54.11]Rasane peteng
[02:56.90]koyo mati lampu,
[03:01.02]Jare seneng
[03:02.96]nengopo nglarani aku..
[03:08.64]Jare mati urip
[03:11.90]tresno karo aku,
[03:15.64]Seneng susah
[03:17.84]wong loro biyen janjimu..
[03:22.77]
[03:35.04]>>>
[03:36.04]>>
[03:37.04]>
[03:38.04]Neng kene neng kene neng kene,
[03:40.84]Neng kene neng ati iki..
[03:44.71]Rasane keloro-loro,
[03:47.52]Nengopo kowe ngapusi..
[03:51.96]Neng kene neng kene neng kene,
[03:54.71]Neng kene neng omah iki..
[03:58.65]Neng kene aku dewe,
[04:01.65]Sing ngonangi..
[04:06.15]Neng kene neng kene neng kene,
[04:08.89]Neng kene neng ati iki..
[04:12.96]Rasane keloro-loro,
[04:16.40]Nengopo kowe ngapusi..
[04:20.53]Neng kene neng kene neng kene,
[04:23.40]Neng kene neng omah iki..
[04:27.53]Neng kene aku dewe,
[04:30.65]Sing ngonangi..
[04:34.72]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s