Kesingkur


Dewi-Kirana_16
Versi: Dewi Kirana

Kenangan indah sing tek alami,
Bli bakal sirna tumekang pati..
Najan raga pisah,
nanging wis nempel ning jiwa,
Sun bli bisa pudar masih peka..

Gunung sing duwur ora keukur,
Laut sing amba ora keraba..
Kangen ning ati bli bisa mari,
Nanging angel arepan nemoni..

reff:
Bengen pernah kelipur,
Sekien kula kesingkur..

Bengen pernah nyayangi,
Sekien ditinggal kari..
Larane nancep ning ati..

Gunung sing duwur ora keukur,
Laut sing amba ora keraba..
Kangen ning ati bli bisa mari,
Nanging angel arepan nemoni..

reff:
Bengen pernah kelipur,
Sekien kula kesingkur..

Bengen pernah nyayangi,
Sekien ditinggal kari..
Larane nancep ning ati..

Gunung sing duwur ora keukur,
Laut sing amba ora keraba..
Kangen ning ati bli bisa mari,
Nanging angel arepan nemoni..

reff:
Bengen pernah kelipur,
Sekien kula kesingkur..

Bengen pernah nyayangi,
Sekien ditinggal kari..
Larane nancep ning ati..

Kenangan indah sing tek alami,
Bli bakal sirna tumekang pati..
Najan raga pisah,
nanging wis nempel ning jiwa,
Sun bli bisa pudar masih peka..

Gunung sing duwur ora keukur,
Laut sing amba ora keraba..
Kangen ning ati bli bisa mari,
Nanging angel arepan nemoni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: cqavnhch]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Kesingkur]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:22]
[00:00.02]Kesingkur
[00:00.02]by: Dewi Kirana
[00:24.02]
[00:26.89]>>>
[00:27.89]>>
[00:28.89]>
[00:29.89]Kenangan indah sing tek alami,
[00:36.84]Bli bakal sirna tumekang pati..
[00:43.78]Najan raga pisah,
[00:46.78]nanging wis nempel ning jiwa,
[00:50.72]Sun bli bisa pudar masih peka..
[00:57.21]
[01:12.09]Gunung sing duwur ora keukur,
[01:19.04]Laut sing amba ora keraba..
[01:26.04]Kangen ning ati bli bisa mari,
[01:33.22]Nanging angel arepan nemoni..
[01:40.10]
[02:05.09]>>>
[02:06.09]>>
[02:07.09]>
[02:08.09]Bengen pernah kelipur,
[02:12.17]Sekien kula kesingkur..
[02:16.85]
[02:31.13]Bengen pernah nyayangi,
[02:34.75]Sekien ditinggal kari..
[02:39.87]Larane nancep ning ati..
[02:47.50]
[02:49.31]Gunung sing duwur ora keukur,
[02:56.22]Laut sing amba ora keraba..
[03:03.03]Kangen ning ati bli bisa mari,
[03:10.28]Nanging angel arepan nemoni..
[03:17.03]
[03:42.17]>>>
[03:43.17]>>
[03:44.17]>
[03:45.17]Bengen pernah kelipur,
[03:49.10]Sekien kula kesingkur..
[03:53.78]
[04:08.87]Bengen pernah nyayangi,
[04:11.81]Sekien ditinggal kari..
[04:17.06]Larane nancep ning ati..
[04:24.63]
[04:26.19]Gunung sing duwur ora keukur,
[04:33.20]Laut sing amba ora keraba..
[04:40.19]Kangen ning ati bli bisa mari,
[04:47.32]Nanging angel arepan nemoni..
[04:54.01]
[05:19.54]>>>
[05:20.54]>>
[05:21.54]>
[05:22.54]Bengen pernah kelipur,
[05:26.29]Sekien kula kesingkur..
[05:30.78]
[05:45.66]Bengen pernah nyayangi,
[05:48.85]Sekien ditinggal kari..
[05:53.80]Larane nancep ning ati..
[06:01.49]
[06:03.23]Kenangan indah sing tek alami,
[06:09.55]Bli bakal sirna tumekang pati..
[06:17.04]Najan raga pisah,
[06:20.24]nanging wis nempel ning jiwa,
[06:24.04]Sun bli bisa pudar masih peka..
[06:30.36]
[06:45.30]Gunung sing duwur ora keukur,
[06:51.98]Laut sing amba ora keraba..
[06:59.36]Kangen ning ati bli bisa mari,
[07:06.49]Nanging angel arepan nemoni..
[07:13.61]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s