Wis Ping Piro

Versi: Mahesa

Wis ping piro isun ngomong demen riko,
Wis ping piro isun ngomong welas riko..
Tapi riko magih sing percoyo,
Ngiro isun mung nebar omong beloko..

Ojo dikiro sun podo ambi wong liyo,
Hang mung biso ngelarani atin riko..
Ngertenono isun welas riko,
Nak sun balut tatu perih atin riko..

reff:
Hoo..uwoo..
Sampek kapan riko nutup ati,
Lalekeno hang wis tau ngelarani..
Isun teko nggowo welas sejati,
Myakne riko nemu seneng dino mburi..

reff:
Wis ping piro isun ngomong demen riko,
Wis ping piro isun ngomong welas riko..
Tapi riko magih sing percoyo,
Ngiro isun mung nebar omong beloko..

Ojo dikiro sun podo ambi wong liyo,
Hang mung biso ngelarani atin riko..
Ngertenono isun welas riko,
Nak sun balut tatu perih atin riko..

reff:
Hoo..uwoo..
Sampek kapan riko nutup ati,
Lalekeno hang wis tau ngelarani..
Isun teko nggowo welas sejati,
Myakne riko nemu seneng dino mburi..

Sampek kapan riko nutup ati,
Lalekeno hang wis tau ngelarani..
Isun teko nggowo welas sejati,
Myakne riko nemu seneng dino mburi..
Myakne riko nemu seneng dino mburi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *