Ademe Kutho Malang


Versi: Didi Kempot

Umpamane kowe ngerti sing ono atiku,
Nganti seprene mung kowe sing gawe rindu..
Ra ono uwong liyo sing biso nambani,
Yen ra nyawang esemmu ing wengi iki..

Kembang-kembang tresno pahite mahkutho dewo,
Ora biso nambani yen aku gelo..
Yen nganti kowe lali marang aku iki,
Tak tagih janjimu neng singosari..

reff:
Ademe kutho malang ing wayah wengi,
Nganti seprene sing tansah setyo ngancani..
Tak gegem kenceng kenceng neng tangan iki,
Janjimu seprene sing tak enteni..

Umpamane kowe ngerti sing ono atiku,
Nganti seprene sing gawe kangen lan rindu..
Ra ono uwong liyo sing biso nambani,
Yen ra nyawang esemmu ing wengi iki..

reff:
Kembang-kembang tresno pahite mahkutho dewo,
Ora biso nambani yen aku gelo..
Yen nganti kowe lali marang aku iki,
Tak tagih janjimu neng singosari..

reff:
Ademe kutho malang ing wayah wengi,
Nganti seprene sing tansah setyo ngancani..
Tak gegem kenceng kenceng neng tangan iki,
Janjimu seprene sing tak enteni..

Umpamane kowe ngerti sing ono atiku,
Nganti seprene sing gawe kangen lan rindu..
Ra ono uwong liyo sing biso nambani,
Yen ra nyawang esemmu ing wengi iki..
Ra ono uwong liyo sing biso nambani,
Yen ra nyawang esemmu neng singosari..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *