Ademe Kutho Malang


Didi-Kempot_6
Versi: Didi Kempot

Umpamane kowe ngerti sing ono atiku,
Nganti seprene mung kowe sing gawe rindu..
Ra ono uwong liyo sing biso nambani,
Yen ra nyawang esemmu ing wengi iki..

Kembang-kembang tresno pahite mahkutho dewo,
Ora biso nambani yen aku gelo..
Yen nganti kowe lali marang aku iki,
Tak tagih janjimu neng singosari..

reff:
Ademe kutho malang ing wayah wengi,
Nganti seprene sing tansah setyo ngancani..
Tak gegem kenceng kenceng neng tangan iki,
Janjimu seprene sing tak enteni..

Umpamane kowe ngerti sing ono atiku,
Nganti seprene sing gawe kangen lan rindu..
Ra ono uwong liyo sing biso nambani,
Yen ra nyawang esemmu ing wengi iki..

reff:
Kembang-kembang tresno pahite mahkutho dewo,
Ora biso nambani yen aku gelo..
Yen nganti kowe lali marang aku iki,
Tak tagih janjimu neng singosari..

reff:
Ademe kutho malang ing wayah wengi,
Nganti seprene sing tansah setyo ngancani..
Tak gegem kenceng kenceng neng tangan iki,
Janjimu seprene sing tak enteni..

Umpamane kowe ngerti sing ono atiku,
Nganti seprene sing gawe kangen lan rindu..
Ra ono uwong liyo sing biso nambani,
Yen ra nyawang esemmu ing wengi iki..
Ra ono uwong liyo sing biso nambani,
Yen ra nyawang esemmu neng singosari..
—————–
[ver: lyrics]
[id: szaanvch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ademe Kutho Malang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:00.02]Ademe Kutho Malang
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:25.02]
[00:27.72]>>>
[00:28.72]>>
[00:29.72]>
[00:30.72]Umpamane kowe
[00:33.21]ngerti sing ono atiku,
[00:36.98]Nganti seprene mung kowe
[00:40.07]sing gawe rindu..
[00:44.07]Ra ono uwong liyo
[00:47.07]sing biso nambani,
[00:51.01]Yen ra nyawang esemmu
[00:54.13]ing wengi iki..
[00:58.82]
[01:02.07]Kembang-kembang tresno
[01:04.94]pahite mahkutho dewo,
[01:08.69]Ora biso nambani
[01:11.44]yen aku gelo..
[01:15.89]Yen nganti kowe lali
[01:18.28]marang aku iki,
[01:22.57]Tak tagih janjimu
[01:25.50]neng singosari..
[01:29.57]
[01:41.03]>>>
[01:42.03]>>
[01:43.03]>
[01:44.03]Ademe kutho malang
[01:47.03]ing wayah wengi,
[01:50.42]Nganti seprene sing tansah
[01:54.27]setyo ngancani..
[01:58.15]Tak gegem kenceng kenceng
[02:01.20]neng tangan iki,
[02:04.58]Janjimu seprene
[02:07.89]sing tak enteni..
[02:12.21]Umpamane kowe
[02:15.79]ngerti sing ono atiku,
[02:19.25]Nganti seprene sing gawe
[02:22.29]kangen lan rindu..
[02:26.67]Ra ono uwong liyo
[02:29.55]sing biso nambani,
[02:33.17]Yen ra nyawang esemmu
[02:36.54]ing wengi iki..
[02:40.54]
[03:08.90]>>>
[03:09.90]>>
[03:10.90]>
[03:11.90]Kembang-kembang tresno
[03:15.90]pahite mahkutho dewo,
[03:19.24]Ora biso nambani
[03:22.17]yen aku gelo..
[03:26.55]Yen nganti kowe lali
[03:29.44]marang aku iki,
[03:33.19]Tak tagih janjimu
[03:36.25]neng singosari..
[03:40.31]
[03:52.01]>>>
[03:53.01]>>
[03:54.01]>
[03:55.01]Ademe kutho malang
[03:58.01]ing wayah wengi,
[04:01.05]Nganti seprene sing tansah
[04:04.55]setyo ngancani..
[04:08.61]Tak gegem kenceng kenceng
[04:11.23]neng tangan iki,
[04:15.24]Janjimu seprene
[04:18.48]sing tak enteni..
[04:22.68]Umpamane kowe ngerti
[04:26.52]sing ono atiku,
[04:29.69]Nganti seprene sing gawe
[04:33.15]kangen lan rindu..
[04:35.88]Ra ono uwong liyo
[04:39.76]sing biso nambani,
[04:43.75]Yen ra nyawang esemmu
[04:46.82]ing wengi iki..
[04:50.81]Ra ono uwong liyo
[04:54.07]sing biso nambani,
[04:57.95]Yen ra nyawang esemmu
[05:01.57]neng singosari..
[05:05.94]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s