Rangda ABG


Versi: Dian Anic

Tek tunggu tek tunggu langka kabare,
Tek anti tek anti langka tekane..
Wis seminggu kakang bli bali,
Watir ilang watir diculik..

Nyatane nyatane kakang wis ilang,
Buktine buktine kakang diculik..
Ilang rasa kasih sayange,
Diculik ning rangda abg..

reff:
Tek tuntun bae sampe kapan hubungane,
Mader kacuma seneng duwike bae..

Rabi kelangan blenak turu blenak mangan,
Tapi deweke karo rangda abg..
Coba bayangaken yen kakang dadi kula,
Coba ngrasakaken blenake wong dilelara..

Nyatane nyatane kakang wis ilang,
Buktine buktine kakang diculik..
Ilang rasa kasih sayange,
Diculik ning rangda abg..

reff:
Tek tuntun bae sampe kapan hubungane,
Mader kacuma seneng duwike bae..

Rabi kelangan blenak turu blenak mangan,
Tapi deweke karo rangda abg..
Coba bayangaken yen kakang dadi kula,
Coba ngrasakaken blenake wong dilelara..

Tek tunggu tek tunggu langka kabare,
Tek anti tek anti langka tekane..
Wis seminggu kakang bli bali,
Watir ilang watir diculik..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *