Rangda ABG


Dian-Anic_14
Versi: Dian Anic

Tek tunggu tek tunggu langka kabare,
Tek anti tek anti langka tekane..
Wis seminggu kakang bli bali,
Watir ilang watir diculik..

Nyatane nyatane kakang wis ilang,
Buktine buktine kakang diculik..
Ilang rasa kasih sayange,
Diculik ning rangda abg..

reff:
Tek tuntun bae sampe kapan hubungane,
Mader kacuma seneng duwike bae..

Rabi kelangan blenak turu blenak mangan,
Tapi deweke karo rangda abg..
Coba bayangaken yen kakang dadi kula,
Coba ngrasakaken blenake wong dilelara..

Nyatane nyatane kakang wis ilang,
Buktine buktine kakang diculik..
Ilang rasa kasih sayange,
Diculik ning rangda abg..

reff:
Tek tuntun bae sampe kapan hubungane,
Mader kacuma seneng duwike bae..

Rabi kelangan blenak turu blenak mangan,
Tapi deweke karo rangda abg..
Coba bayangaken yen kakang dadi kula,
Coba ngrasakaken blenake wong dilelara..

Tek tunggu tek tunggu langka kabare,
Tek anti tek anti langka tekane..
Wis seminggu kakang bli bali,
Watir ilang watir diculik..
——————
[ver: lyrics]
[id: wnsancch]
[ar: Dian Anic]
[ti: Rangda ABG]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:55]
[00:00.02]Rangda ABG
[00:00.02]by: Dian Anic
[00:36.02]
[00:38.04]>>>
[00:39.04]>>
[00:40.04]>
[00:41.04]Tek tunggu tek tunggu
[00:44.64]langka kabare,
[00:47.72]Tek anti tek anti
[00:51.28]langka tekane..
[00:54.53]Wis seminggu kakang bli bali,
[01:01.10]Watir ilang watir diculik..
[01:08.97]
[01:21.47]Nyatane nyatane
[01:24.90]kakang wis ilang,
[01:28.22]Buktine buktine
[01:31.73]kakang diculik..
[01:34.90]Ilang rasa kasih sayange,
[01:41.65]Diculik ning rangda abg..
[01:49.29]
[02:11.06]>>>
[02:12.06]>>
[02:13.06]>
[02:14.06]Tek tuntun bae
[02:17.66]sampe kapan hubungane..
[02:22.97]Mader kacuma
[02:26.16]seneng duwike bae..
[02:31.35]
[02:44.24]Rabi kelangan
[02:47.36]blenak turu blenak mangan..
[02:52.54]Tapi deweke
[02:56.19]karo rangda abg..
[03:01.37]Coba bayangaken
[03:05.19]yen kakang dadi kula..
[03:08.94]Coba ngrasakaken
[03:12.44]blenake wong dilelara..
[03:17.25]
[03:19.45]Nyatane nyatane
[03:23.01]kakang wis ilang,
[03:26.06]Buktine buktine
[03:29.94]kakang diculik..
[03:33.31]Ilang rasa kasih sayange,
[03:39.88]Diculik ning rangda abg..
[03:47.75]
[04:10.05]>>>
[04:11.05]>>
[04:12.05]>
[04:13.05]Tek tuntun bae
[04:16.05]sampe kapan hubungane..
[04:20.81]Mader kacuma
[04:24.32]seneng duwike bae..
[04:29.76]
[04:42.38]Rabi kelangan
[04:45.51]blenak turu blenak mangan..
[04:51.14]Tapi deweke
[04:54.33]karo rangda abg..
[05:00.01]Coba bayangaken
[05:03.20]yen kakang dadi kula,
[05:06.95]Coba ngrasakaken
[05:10.45]blenake wong dilelara..
[05:15.57]
[05:17.70]Tek tunggu tek tunggu
[05:21.19]langka kabare,
[05:24.58]Tek anti tek anti
[05:27.94]langka tekane..
[05:31.50]Wis seminggu kakang bli bali,
[05:38.25]Watir ilang watir diculik..
[05:45.88]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s