Kangen Kutho Batu


Arya-Satria_2
Versi: Arya Satria

Naliko neng songgoriti kowe ngucap janji,
Aku ra bakal lali tumekane pati..
Disekseni rembulan neng pinggire panderman,
Neng sepi wuku lintang tak aras pipimu sayang..

Ademe kutho mbatu ati tansoyo rindu,
Yen tak sawang esemmu soyo kangen atiku..
Derese banyu udan neresep neng kahanan,
Atis roso katresnan kangen sliramu sayang..
Ademe kutho mbatu ati tansoyo rindu..

reff:
Opo to roso kangenku iki,
Isih biso tak obati..
Sliramu opo wis ra kelingan,
Nalikane nali katresnan..

Senajan akeh godhane ati,
Tresno iki amung siji..
Cah ayu sing dadi pepujanku,
Sak tenane aku rindu..

Kebangeten awakmu ninggalake aku,
Kebangeten awakmu nglarani atiku..
Netes eluhku neng kutho mbatu..

reff:
Ademe kutho mbatu ati tansoyo rindu,
Yen tak sawang esemmu soyo kangen atiku..
Derese banyu udan neresep neng kahanan,
Atis roso katresnan kangen sliramu sayang..
Ademe kutho mbatu ati tansoyo rindu..

reff:
Opo to roso kangenku iki,
Isih biso tak obati..
Sliramu opo wis ra kelingan,
Nalikane nali katresnan..

Senajan akeh godhane ati,
Tresno iki amung siji..
Cah ayu sing dadi pepujanku,
Sak tenane aku rindu..

Kebangeten awakmu ninggalake aku,
Kebangeten awakmu nglarani atiku..
Netes eluhku neng kutho mbatu..
Netes eluhku neng kutho mbatu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wiqzncch]
[ar: Arya Satria]
[ti: Kangen Kutho Batu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:47]
[00:00.04]Kangen Kutho Batu
[00:00.04]by: Arya Satria
[00:29.04]
[00:31.89]>>>
[00:32.89]>>
[00:33.89]>
[00:34.89]Naliko neng songgoriti
[00:37.89]kowe ngucap janji..
[00:41.31]Aku ra bakal lali
[00:44.60]tumekane pati..
[00:48.30]Disekseni rembulan
[00:51.54]neng pinggire panderman..
[00:54.98]Neng sepi wuku lintang
[00:58.05]tak aras pipimu sayang..
[01:01.92]Ademe kutho mbatu
[01:04.98]ati tansoyo rindu..
[01:08.80]Yen tak sawang esemmu
[01:12.10]soyo kangen atiku..
[01:15.73]Derese banyu udan
[01:19.04]neresep neng kahanan..
[01:22.42]Atis roso katresnan
[01:25.67]kangen sliramu sayang..
[01:29.35]Ademe kutho mbatu
[01:32.54]ati tansoyo rindu..
[01:37.36]
[01:49.06]>>>
[01:50.06]>>
[01:51.06]>
[01:52.06]Opo to roso kangenku iki,
[01:58.66]Isih biso tak obati..
[02:04.90]Sliramu opo wis ra kelingan,
[02:12.04]Nalikane nali katresnan..
[02:18.66]Senajan akeh godhane ati,
[02:25.29]Tresno iki amung siji..
[02:31.67]Cah ayu sing dadi pepujanku,
[02:39.60]Sak tenane aku rindu..
[02:46.10]Kebangeten awakmu
[02:49.60]ninggalake aku,
[02:53.29]Kebangeten awakmu
[02:56.73]nglarani atiku..
[03:00.22]Netes eluhku
[03:02.28]neng kutho mbatu..
[03:06.53]
[03:32.06]>>>
[03:33.06]>>
[03:34.06]>
[03:35.06]Ademe kutho mbatu
[03:38.36]ati tansoyo rindu..
[03:41.44]Yen tak sawang esemmu
[03:44.81]soyo kangen atiku..
[03:48.50]Derese banyu udan
[03:51.69]neresep neng kahanan..
[03:55.13]Atis roso katresnan
[03:58.25]kangen sliramu sayang..
[04:02.13]Ademe kutho mbatu
[04:05.19]ati tansoyo rindu..
[04:09.01]
[04:22.07]>>>
[04:23.07]>>
[04:24.07]>
[04:25.07]Opo to roso kangenku iki,
[04:31.47]Isih biso tak obati..
[04:37.51]Sliramu opo wis ra kelingan,
[04:44.63]Nalikane nali katresnan..
[04:51.14]Senajan akeh godhane ati,
[04:58.32]Tresno iki amung siji..
[05:05.01]Cah ayu sing dadi pepujanku,
[05:12.07]Sak tenane aku rindu..
[05:18.76]Kebangeten awakmu
[05:22.13]ninggalake aku,
[05:25.82]Kebangeten awakmu
[05:29.38]nglarani atiku..
[05:32.64]Netes eluhku
[05:34.63]neng kutho mbatu..
[05:39.44]Netes eluhku
[05:42.03]neng kutho mbatu..
[05:46.01]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s