Kangen Kutho Batu


Versi: Arya Satria

Naliko neng songgoriti kowe ngucap janji,
Aku ra bakal lali tumekane pati..
Disekseni rembulan neng pinggire panderman,
Neng sepi wuku lintang tak aras pipimu sayang..

Ademe kutho mbatu ati tansoyo rindu,
Yen tak sawang esemmu soyo kangen atiku..
Derese banyu udan neresep neng kahanan,
Atis roso katresnan kangen sliramu sayang..
Ademe kutho mbatu ati tansoyo rindu..

reff:
Opo to roso kangenku iki,
Isih biso tak obati..
Sliramu opo wis ra kelingan,
Nalikane nali katresnan..

Senajan akeh godhane ati,
Tresno iki amung siji..
Cah ayu sing dadi pepujanku,
Sak tenane aku rindu..

Kebangeten awakmu ninggalake aku,
Kebangeten awakmu nglarani atiku..
Netes eluhku neng kutho mbatu..

reff:
Ademe kutho mbatu ati tansoyo rindu,
Yen tak sawang esemmu soyo kangen atiku..
Derese banyu udan neresep neng kahanan,
Atis roso katresnan kangen sliramu sayang..
Ademe kutho mbatu ati tansoyo rindu..

reff:
Opo to roso kangenku iki,
Isih biso tak obati..
Sliramu opo wis ra kelingan,
Nalikane nali katresnan..

Senajan akeh godhane ati,
Tresno iki amung siji..
Cah ayu sing dadi pepujanku,
Sak tenane aku rindu..

Kebangeten awakmu ninggalake aku,
Kebangeten awakmu nglarani atiku..
Netes eluhku neng kutho mbatu..
Netes eluhku neng kutho mbatu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *