Ora Ngiro (sahid indra)


Versi: Sahid Indra

Ajur atiku loro tembus neng dodo,
Ngrasakke nasibku sing bola-bali cidro..
Tak pikir kowe wong sing biso nggawe aku tombo,
Jebul kowe ninggal wiso koloupo..

Umpaname kowe ngerti jroning atiku,
Ra sebedo ngene sing mbok sakke mring aku..
Ajur remuk rengkuh rasaning njero atiku,
Sak pungkase kowe ninggal aku..

Ora ngiro kowe nambahi cidro,
Ora nyono kowe nambahi nelongso..
Sing tak pikir kowe menungso sing setyo,
Jebul kowe mung nambahi loro..

reff:
Umpaname kowe ngerti jroning atiku,
Ra sebedo ngene sing mbok sakke mring aku..
Ajur remuk rengkuh rasaning njero atiku,
Sak pungkase kowe ninggal aku..

Ora ngiro kowe nambahi cidro,
Ora nyono kowe nambahi nelongso..
Sing tak pikir kowe menungso sing setyo,
Jebul kowe mung nambahi loro..

reff:
Umpaname kowe ngerti jroning atiku,
Ra sebedo ngene sing sakke mring aku..
Ajur remuk rengkuh rasaning njero atiku,
Sak pungkase kowe ninggal aku..

Ora ngiro kowe nambahi cidro,
Ora nyono kowe nambahi nelongso..
Sing tak pikir kowe menungso sing setyo,
Jebul kowe mung nambahi loro..

Ora ngiro kowe nambahi cidro,
Ora nyono kowe nambahi nelongso..
Sing tak pikir kowe menungso sing setyo,
Jebul kowe mung nambahi loro..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *