Ora Ngiro (sahid indra)


Sahid-Indra
Versi: Sahid Indra

Ajur atiku loro tembus neng dodo,
Ngrasakke nasibku sing bola-bali cidro..
Tak pikir kowe wong sing biso nggawe aku tombo,
Jebul kowe ninggal wiso koloupo..

Umpaname kowe ngerti jroning atiku,
Ra sebedo ngene sing mbok sakke mring aku..
Ajur remuk rengkuh rasaning njero atiku,
Sak pungkase kowe ninggal aku..

Ora ngiro kowe nambahi cidro,
Ora nyono kowe nambahi nelongso..
Sing tak pikir kowe menungso sing setyo,
Jebul kowe mung nambahi loro..

reff:
Umpaname kowe ngerti jroning atiku,
Ra sebedo ngene sing mbok sakke mring aku..
Ajur remuk rengkuh rasaning njero atiku,
Sak pungkase kowe ninggal aku..

Ora ngiro kowe nambahi cidro,
Ora nyono kowe nambahi nelongso..
Sing tak pikir kowe menungso sing setyo,
Jebul kowe mung nambahi loro..

reff:
Umpaname kowe ngerti jroning atiku,
Ra sebedo ngene sing sakke mring aku..
Ajur remuk rengkuh rasaning njero atiku,
Sak pungkase kowe ninggal aku..

Ora ngiro kowe nambahi cidro,
Ora nyono kowe nambahi nelongso..
Sing tak pikir kowe menungso sing setyo,
Jebul kowe mung nambahi loro..

Ora ngiro kowe nambahi cidro,
Ora nyono kowe nambahi nelongso..
Sing tak pikir kowe menungso sing setyo,
Jebul kowe mung nambahi loro..
—————–
[ver: lyrics]
[id: soasncch]
[ar: Sahid Indra]
[ti: Ora Ngiro]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:00]
[00:00.01]Ora Ngiro
[00:00.01]By: Sahid Indra
[00:32.01]
[00:35.01]>>>
[00:36.01]>>
[00:37.01]>
[00:38.01]Ajur atiku
[00:40.16]loro tembus neng dodo,
[00:44.15]Ngrasakke nasibku
[00:47.07]sing bola-bali cidro..
[00:50.81]Tak pikir kowe wong sing
[00:54.54]biso nggawe aku tombo,
[00:57.91]Jebul kowe ninggal
[01:00.80]wiso koloupo..
[01:05.65]
[01:07.33]Umpaname kowe
[01:11.62]ngerti jroning atiku,
[01:14.86]Ra sebedo ngene
[01:17.96]sing mbok sakke mring aku..
[01:21.82]Ajur remuk rengkuh
[01:24.87]rasaning njero atiku,
[01:28.35]Sak pungkase
[01:30.04]kowe ninggal aku..
[01:36.40]
[01:38.10]Ora ngiro
[01:40.82]kowe nambahi cidro,
[01:44.74]Ora nyono
[01:47.36]kowe nambahi nelongso..
[01:51.40]Sing tak pikir
[01:54.33]kowe menungso sing setyo,
[01:58.13]Jebul kowe
[02:00.80]mung nambahi loro..
[02:07.21]
[02:46.09]>>>
[02:47.09]>>
[02:48.09]>
[02:49.09]Umpaname kowe
[02:51.95]ngerti jroning atiku,
[02:55.69]Ra sebedo ngene
[02:58.68]sing mbok sakke mring aku..
[03:02.53]Ajur remuk rengkuh
[03:05.64]rasaning njero atiku,
[03:09.01]Sak pungkase
[03:11.05]kowe ninggal aku..
[03:17.54]
[03:19.09]Ora ngiro
[03:21.07]kowe nambahi cidro,
[03:25.11]Ora nyono
[03:27.66]kowe nambahi nelongso..
[03:31.96]Sing tak pikir
[03:35.01]kowe menungso sing setyo,
[03:38.56]Jebul kowe
[03:41.60]mung nambahi loro..
[03:47.58]
[04:24.01]>>>
[04:25.01]>>
[04:26.01]>
[04:27.01]Umpaname kowe
[04:30.74]ngerti jroning atiku,
[04:34.53]Ra sebedo ngene
[04:37.58]sing mbok sakke mring aku..
[04:41.51]Ajur remuk rengkuh
[04:44.37]rasaning njero atiku,
[04:47.91]Sak pungkase
[04:49.59]kowe ninggal aku..
[04:56.07]
[04:58.00]Ora ngiro
[05:00.18]kowe nambahi cidro,
[05:04.11]Ora nyono
[05:06.83]kowe nambahi nelongso..
[05:10.87]Sing tak pikir
[05:13.87]kowe menungso sing setyo,
[05:17.60]Jebul kowe
[05:20.52]mung nambahi loro..
[05:25.49]Ora ngiro
[05:27.49]kowe nambahi cidro,
[05:31.16]Ora nyono
[05:35.02]kowe nambahi nelongso..
[05:38.31]Sing tak pikir
[05:41.05]kowe menungso sing setyo,
[05:44.90]Jebul kowe
[05:47.83]mung nambahi loro..
[05:53.93]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s