Apa Bli Rindu


Hanna-Elfareza
Versi: Hanna Elfareza

Kang..apa sih bli rindu,
Purnama wis luruh ping telu..
Apa sih..bli pengen ketemu..

Mung seminggu jarene kakang janjine,
Tiwas nunggu sampean langka kabare..
Tumbuh rindu sampe nan kien wis layu,
Langka rindu apa kakang wis bli butuh..

Mung seminggu jarene kakang janjine,
Lamun rindu biasa sms-an bae..
Dina kien liwate wis telung wulan,
Lamun kangen nangapa langka balesan..

reff:
Dudu kula kang khianat cinta,
Lamun ana wong kang bagi rasa..
Bonggan kakang ingkar janji,
Bonggan wis ora perduli..

Apa salah lamun tek ladeni,
Sedeng nunggu kakang ora pasti..
Cukup kecewa pisan bae,
Moal kedua kaline..

Duren kang mateng uh ambune wangi,
Demen wong ganteng bati gawe lara ati..
Mendingan sirsak mas atau srikaya,
Bagenan blesak kang penting pinter mekaya..

Mung seminggu jarene kakang janjine,
Lamun rindu biasa sms-an bae..
Dina kien liwate wis telung wulan,
Lamun kangen nangapa langka balesan..

reff:
Dudu kula kang khianat cinta,
Lamun ana wong kang bagi rasa..
Bonggan kakang ingkar janji,
Bonggan wis ora perduli..

Apa salah lamun tek ladeni,
Sedeng nunggu kakang ora pasti..
Cukup kecewa pisan bae,
Moal kedua kaline..

Duren kang mateng uh ambune wangi,
Demen wong ganteng bati gawe lara ati..
Mendingan sirsak mas atau srikaya,
Bagenan blesak kang penting pinter mekaya..

Mung seminggu jarene kakang janjine,
Tiwas nunggu sampean langka kabare..
Tumbuh rindu sampe nan kien wis layu,
Langka rindu apa kakang wis bli butuh..
—————-
[ver: lyrics]
[id: qhsnncch]
[ar: Hanna Elfareza]
[ti: Apa Bli Rindu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:32]
[00:00.08]Apa Bli Rindu
[00:00.08]by: Hanna Elfareza
[00:24.08]
[00:26.08]>>>
[00:27.08]>>
[00:28.08]>
[00:29.08]Kang..apa sih bli rindu,
[00:42.66]Purnama wis luruh ping telu..
[00:55.54]Apa sih..bli pengen ketemu..
[01:08.11]
[01:18.04]Mung seminggu
[01:20.06]jarene kakang janjine,
[01:23.57]Tiwas nunggu
[01:25.50]sampean langka kabare..
[01:29.94]Tumbuh rindu
[01:31.68]sampe nan kien wis layu,
[01:36.00]Langka rindu
[01:38.00]apa kakang wis bli butuh..
[01:42.26]
[01:44.75]Mung seminggu
[01:46.74]jarene kakang janjine,
[01:50.56]Lamun rindu
[01:52.87]biasa sms-an bae..
[01:56.76]Dina kien liwate
[01:59.88]wis telung wulan,
[02:02.95]Lamun kangen
[02:05.15]nangapa langka balesan..
[02:09.27]
[02:31.04]>>>
[02:32.04]>>
[02:33.04]>
[02:34.04]Dudu kula kang khianat cinta,
[02:40.04]Lamun ana wong kang bagi rasa..
[02:45.71]Bonggan kakang ingkar janji,
[02:51.76]Bonggan wis ora perduli..
[02:57.89]
[03:02.77]Apa salah lamun tek ladeni,
[03:07.76]Sedeng nunggu kakang ora pasti..
[03:13.58]Cukup kecewa pisan bae,
[03:20.14]Moal kedua kaline..
[03:26.01]Duren kang mateng uh
[03:30.77]ambune wangi,
[03:33.01]Demen wong ganteng
[03:35.39]bati gawe lara ati..
[03:39.08]Mendingan sirsak mas
[03:42.08]atau srikaya,
[03:44.58]Bagenan blesak
[03:47.45]kang penting pinter mekaya..
[03:51.52]
[03:52.95]Mung seminggu
[03:54.43]jarene kakang janjine,
[03:58.12]Lamun rindu
[04:00.43]biasa sms-an bae..
[04:04.55]Dina kien liwate
[04:07.05]wis telung wulan,
[04:10.68]Lamun kangen
[04:12.74]nangapa langka balesan..
[04:16.68]
[04:39.08]>>>
[04:40.08]>>
[04:41.08]>
[04:42.08]Dudu kula kang khianat cinta,
[04:47.58]Lamun ana wong kang bagi rasa..
[04:53.02]Bonggan kakang ingkar janji,
[04:59.21]Bonggan wis ora perduli..
[05:04.96]
[05:10.28]Apa salah lamun tek ladeni,
[05:15.34]Sedeng nunggu kakang ora pasti..
[05:21.59]Cukup kecewa pisan bae,
[05:27.52]Moal kedua kaline..
[05:33.09]
[05:34.53]Duren kang mateng uh
[05:37.84]ambune wangi,
[05:40.22]Demen wong ganteng
[05:42.65]bati gawe lara ati..
[05:46.38]Mendingan sirsak mas
[05:49.63]atau srikaya,
[05:52.44]Bagenan blesak
[05:54.76]kang penting pinter mekaya..
[05:58.89]
[06:00.45]Mung seminggu
[06:02.21]jarene kakang janjine,
[06:05.45]Tiwas nunggu
[06:07.89]sampean langka kabare..
[06:11.71]Tumbuh rindu
[06:14.02]sampe nan kien wis layu,
[06:18.09]Langka rindu
[06:20.01]apa kakang wis bli butuh..
[06:24.38]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s