Aku Ora Ngiro (ilse setroredjo)


Ilse-Setroredjo_6
Versi: Ilse Setroredjo

Sak mestine sliramu,
Enggal nyadari roso tresnoku..
Opo gunane cemburu nglipurake gegayuhanku,
Nanging aku ra ngakoni opo anane uripku..

Aku ra ngiro mung tekan semono,
Tutukane tresno neng njero atimu..
Aku ra ngiro sesumbar janjimu..
Kasunyatane gawe cidro neng njero ati..

reff:
Tresnoku kanggo kowe,
Uripku mung nggaweh kowe..
Nanging atimu ra ngakoni,
Opo anane tresnaku..

Aku ra ngiro mung tekan semono,
Tutukane tresno neng njero atimu..
Aku ra ngiro sesumbar janjimu..
Kasunyatane gawe cidro neng njero ati..

Kowe ninggalne ati iki,
Kowe ngapusi janjine atimu..
Tak tompo.. kahananku iki,
Oouu yeahh..

Aku ra ngiro mung tekan semono,
Tutukane tresno neng njero atimu..
Aku ra ngiro sesumbar janjimu..
Kasunyatane gawe cidro neng njero ati..

Aku ra ngiro mung tekan semono..
Tutukane tresno neng njero atimu..
Aku ra ngiro tekan tekan semono..
yeahh yeahhh ooh uu..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qlcqncch]
[ar: Ilse Setroredjo]
[ti: Aku Ora Ngiro]
[al: Pop Reggea Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 04:50]
[00:00.06]Aku Ora Ngiro
[00:00.06]by: Ilse Setroredjo
[00:36.06]
[00:38.06]>>>
[00:39.06]>>
[00:40.06]>
[00:41.06]Sak mestine sliramu,
[00:47.55]Enggal nyadari roso tresnoku..
[00:52.65]Opo gunane cemburu,
[00:59.47]Nglipurake gegayuhanku..
[01:05.87]Nanging aku ra ngakoni,
[01:12.85]Opo anane uripku..
[01:18.51]
[01:20.67]Aku ra ngiro
[01:22.67]mung tekan semono..
[01:27.61]Tutukane tresno
[01:29.37]neng njero atimu..
[01:32.74]
[01:35.05]Aku ra ngiro
[01:37.94]sesumbar janjimu..
[01:40.70]Kasunyatane gawe cidro
[01:44.00]neng njero ati..
[01:48.06]
[02:04.05]>>>
[02:05.05]>>
[02:06.05]>
[02:07.05]Tresnoku kanggo kowe,
[02:13.42]Uripku mung nggaweh kowe..
[02:19.26]Nanging atimu ra ngakoni,
[02:26.54]Opo anane tresnaku..
[02:31.49]
[02:34.73]Aku ra ngiro
[02:36.28]mung tekan semono..
[02:41.22]Tutukane tresno
[02:43.28]neng njero atimu..
[02:47.18]Aku ra ngiro
[02:50.78]sesumbar janjimu..
[02:55.14]Kasunyatane gawe cidro
[02:58.55]neng njero ati..
[03:03.78]
[03:07.27]Kowe ninggalne ati iki,
[03:14.00]Kowe ngapusi janjine atimu..
[03:22.57]Tak tompo.. kahananku iki,
[03:29.75]Oouu yeahh..
[03:35.80]Aku ra ngiro
[03:37.86]mung tekan semono..
[03:42.41]Tutukane tresno
[03:44.31]neng njero atimu..
[03:48.55]Aku ra ngiro
[03:52.05]sesumbar janjimu..
[03:56.09]Kasunyatane gawe cidro
[03:59.77]neng njero ati..
[04:04.37]
[04:08.35]Aku ra ngiro
[04:10.42]mung tekan semono..
[04:14.97]Tutukane tresno
[04:17.28]neng njero atimu..
[04:21.12]Aku ra ngiro
[04:25.92]tekan tekan semono..
[04:30.03]yeahh yeahhh ooh uu..
[04:35.30]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s