Tresno Kependem (didi kempot)


Didi-Kempot_38
Versi: Didi Kempot

Koyo tumekaning gludug ing wanci ketigo,
Gawe kaget tumrap rogo lan atiku..
Kowe teko pangucapmu kondo tresno karo aku,
Tresno sing kasimpen wetoro limang warso..

Nganti semono suwene anggonmu ngenteni,
Katresnanmu datan luntur krono wektu..
Tresnamu kang tulus suci manggong neng atimu,
Sak tenane tresnamu amung sawiji..

reff:
Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu,
Kabeh mau mergo kersaning kuoso..
Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu,
Kabeh mau mergo kowe wis polo kromo..

Keneng opo biyen ora nate kondo,
Lamun kondo bareng mbangun balai wismo..
Amung panyuwunku marang kang kuoso,
Kowe antuk sulihing tali asmoro..

reff:
Nganti semono suwene anggonmu ngenteni,
Katresnanmu datan luntur krono wektu..
Tresnamu kang tulus suci manggong neng atimu,
Sak tenane tresnamu amung sawiji..

reff:
Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu,
Kabeh mau mergo kersaning kuoso..
Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu,
Kabeh mau mergo kowe wis polo kromo..

Keneng opo biyen ora nate kondo,
Lamun kondo bareng mbangun balai wismo..
Amung panyuwunku marang kang kuoso,
Kowe antuk sulihing tali asmoro..
Kowe antuk sulihing tali asmoro..
——————
[ver: lyrics]
[id: caapnsch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Tresno Kependem]
[al: Tembang kasmaran]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:40]
[00:00.02]Tresno Kependem
[00:00.02]byi: Didi Kempot
[00:34.02]
[00:36.90]>>>
[00:37.90]>>
[00:38.90]>
[00:39.90]Koyo tumekaning gludug
[00:42.98]ing wanci ketigo,
[00:46.69]Gawe kaget tumrap rogo
[00:50.36]lan atiku..
[00:54.24]Kowe teko pangucapmu
[00:58.51]kondo tresno karo aku,
[01:02.00]Tresno sing kasimpen
[01:04.18]wetoro limang warso..
[01:09.68]
[01:13.07]Nganti semono suwene
[01:16.62]anggonmu ngenteni,
[01:20.31]Katresnanmu datan luntur
[01:24.25]krono wektu..
[01:27.88]Tresnamu kang tulus suci
[01:31.50]manggong neng atimu,
[01:35.56]Sak tenane tresnamu
[01:38.94]amung sawiji..
[01:42.57]
[01:54.96]>>>
[01:55.96]>>
[01:56.96]>
[01:57.96]Gede pangapuramu
[02:01.96]aku lirwo mring tresnamu,
[02:05.63]Kabeh mau mergo
[02:08.32]kersaning kuoso..
[02:13.26]Gede pangapuramu
[02:16.32]aku lirwo mring tresnamu,
[02:20.51]Kabeh mau mergo
[02:23.19]kowe wis polo kromo..
[02:28.44]
[02:31.65]Keneng opo biyen
[02:34.03]ora nate kondo,
[02:38.72]Lamun kondo bareng
[02:41.65]mbangun balai wismo..
[02:46.41]Amung panyuwunku
[02:50.53]marang kang kuoso,
[02:54.28]Kowe antuk sulihing
[02:57.22]tali asmoro..
[03:00.65]
[03:33.06]>>>
[03:34.06]>>
[03:35.06]>
[03:36.06]Nganti semono suwene
[03:39.16]anggonmu ngenteni,
[03:42.39]Katresnanmu datan luntur
[03:46.52]krono wektu..
[03:50.39]Tresnamu kang tulus suci
[03:54.15]manggong neng atimu,
[03:58.01]Sak tenane tresnamu
[04:01.26]amung sawiji..
[04:05.21]
[04:17.02]>>>
[04:18.02]>>
[04:19.02]>
[04:20.02]Gede pangapuramu
[04:24.22]aku lirwo mring tresnamu,
[04:27.99]Kabeh mau mergo
[04:30.64]kersaning kuoso..
[04:35.40]Gede pangapuramu
[04:39.08]aku lirwo mring tresnamu,
[04:43.02]Kabeh mau mergo
[04:46.01]kowe wis polo kromo..
[04:50.33]
[04:53.45]Keneng opo biyen
[04:56.60]ora nate kondo,
[05:01.15]Lamun kondo bareng
[05:04.47]mbangun balai wismo..
[05:09.03]Amung panyuwunku
[05:13.03]marang kang kuoso,
[05:16.66]Kowe antuk sulihing
[05:19.78]tali asmoro..
[05:24.15]Kowe antuk sulihing
[05:27.41]tali asmoro..
[05:31.28]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s