Tresno Kependem (didi kempot)

“Tresno Kependem” Versi Didi Kempot

Koyo tumekaning gludug ing wanci ketigo,
Gawe kaget tumrap rogo lan atiku..
Kowe teko pangucapmu kondo tresno karo aku,
Tresno sing kasimpen wetoro limang warso..

Nganti semono suwene anggonmu ngenteni,
Katresnanmu datan luntur krono wektu..
Tresnamu kang tulus suci manggong neng atimu,
Sak tenane tresnamu amung sawiji..

reff:
Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu,
Kabeh mau mergo kersaning kuoso..
Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu,
Kabeh mau mergo kowe wis polo kromo..

Keneng opo biyen ora nate kondo,
Lamun kondo bareng mbangun balai wismo..
Amung panyuwunku marang kang kuoso,
Kowe antuk sulihing tali asmoro..

reff:
Nganti semono suwene anggonmu ngenteni,
Katresnanmu datan luntur krono wektu..
Tresnamu kang tulus suci manggong neng atimu,
Sak tenane tresnamu amung sawiji..

reff:
Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu,
Kabeh mau mergo kersaning kuoso..
Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu,
Kabeh mau mergo kowe wis polo kromo..

Keneng opo biyen ora nate kondo,
Lamun kondo bareng mbangun balai wismo..
Amung panyuwunku marang kang kuoso,
Kowe antuk sulihing tali asmoro..
Kowe antuk sulihing tali asmoro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *