Jempol Sikil


Koes-Bersaudara
Versi: Koes Bersaudara

Pelem mentah aseme ngluwihi jeruk (tumo),
Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
Idep kuwi thukule nang njobo kulit (sikat)..

E..iki parik’an
Parik’ane bocah ugal-ugalan..
E..ojo sembrono
Salah-salah mengko didukani simbah..

Pelem mentah aseme ngluwihi jeruk (tumo),
Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
Idep kuwi thukule nang njobo kulit (sikat)..

E..iki parik’an
Parik’ane bocah ugal-ugalan..
E..ojo sembrono
Salah-salah mengko didukani simbah..

reff:
E..iki parik’an
Parik’ane bocah ugal-ugalan..
E..ojo sembrono
Salah-salah mengko didukani simbah..

Pelem mentah aseme ngluwihi jeruk (tumo),
Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
Idep kuwi thukule nang njobo kulit (sikat)..

E..iki parik’an
Parik’ane bocah ugal-ugalan..
E..ojo sembrono
Salah-salah mengko didukani simbah..

Pelem mentah aseme ngluwihi jeruk (tumo),
Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
Idep kuwi thukule nang njobo kulit (sikat)..

E..iki parik’an
Parik’ane bocah ugal-ugalan..
E..ojo sembrono
Salah-salah mengko didukani simbah..

Pelem mentah aseme ngluwihi jeruk (tumo),
Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
Idep kuwi thukule nang njobo kulit (silo)..

Silo mlepet jejege ngluwihi watu (tumo),
Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
Idep kuwi thukule nang njobo kulit (silo)..
——————-
[ver: lyrics]
[id: chabnsch]
[ar: Koes Bersaudara]
[ti: Jempol Sikil]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:42]
[00:00.02]Jempol Sikil
[00:00.02]by: Koes Bersaudara
[00:11.02]
[00:13.02]>>>
[00:14.02]>>
[00:15.02]>
[00:16.02]Pelem mentah aseme ngluwihi jeruk (tumo),
[00:19.86]Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
[00:24.72]Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
[00:28.60]Idep kuwi thukule nang njobo kulit (sikat)..
[00:32.62]E..iki parik’an
[00:36.37]Parik’ane bocah ugal-ugalan..
[00:40.94]E..ojo sembrono
[00:44.67]Salah-salah mengko didukani simbah..
[00:49.64]Pelem mentah aseme ngluwihi jeruk (tumo),
[00:53.57]Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
[00:57.64]Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
[01:01.91]Idep kuwi thukule nang njobo kulit (sikat)..
[01:06.43]E..iki parik’an
[01:10.00]Parik’ane bocah ugal-ugalan..
[01:14.38]E..ojo sembrono
[01:18.39]Salah-salah mengko didukani simbah..
[01:22.41]
[01:37.05]>>>
[01:38.05]>>
[01:39.05]>
[01:40.05]E..iki parik’an
[01:43.65]Parik’ane bocah ugal-ugalan..
[01:48.06]E..ojo sembrono
[01:51.72]Salah-salah mengko didukani simbah..
[01:56.66]Pelem mentah aseme ngluwihi jeruk (tumo),
[02:00.17]Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
[02:04.39]Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
[02:08.80]Idep kuwi thukule nang njobo kulit (sikat)..
[02:13.17]E..iki parik’an
[02:16.91]Parik’ane bocah ugal-ugalan..
[02:21.15]E..ojo sembrono
[02:25.27]Salah-salah mengko didukani simbah..
[02:29.82]Pelem mentah aseme ngluwihi jeruk (tumo),
[02:33.51]Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
[02:37.84]Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
[02:41.81]Idep kuwi thukule nang njobo kulit (sikat)..
[02:46.14]E..iki parik’an
[02:50.12]Parik’ane bocah ugal-ugalan..
[02:54.35]E..ojo sembrono
[02:58.07]Salah-salah mengko didukani simbah..
[03:03.05]Pelem mentah aseme ngluwihi jeruk (tumo),
[03:06.90]Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
[03:10.98]Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
[03:15.26]Idep kuwi thukule nang njobo kulit (silo)..
[03:19.12]Silo mlepet jejege ngluwihi watu (tumo),
[03:24.36]Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
[03:28.62]Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
[03:32.64]Idep kuwi thukule nang njobo kulit (silo)..
[03:36.80]Silo mlepet jejege ngluwihi watu (tumo),
[03:40.02]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s