Jempol Sikil

Versi: Koes Bersaudara

Pelem mentah aseme ngluwihi jeruk (tumo),
Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
Idep kuwi thukule nang njobo kulit (sikat)..

E..iki parik’an
Parik’ane bocah ugal-ugalan..
E..ojo sembrono
Salah-salah mengko didukani simbah..

Pelem mentah aseme ngluwihi jeruk (tumo),
Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
Idep kuwi thukule nang njobo kulit (sikat)..

E..iki parik’an
Parik’ane bocah ugal-ugalan..
E..ojo sembrono
Salah-salah mengko didukani simbah..

reff:
E..iki parik’an
Parik’ane bocah ugal-ugalan..
E..ojo sembrono
Salah-salah mengko didukani simbah..

Pelem mentah aseme ngluwihi jeruk (tumo),
Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
Idep kuwi thukule nang njobo kulit (sikat)..

E..iki parik’an
Parik’ane bocah ugal-ugalan..
E..ojo sembrono
Salah-salah mengko didukani simbah..

Pelem mentah aseme ngluwihi jeruk (tumo),
Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
Idep kuwi thukule nang njobo kulit (sikat)..

E..iki parik’an
Parik’ane bocah ugal-ugalan..
E..ojo sembrono
Salah-salah mengko didukani simbah..

Pelem mentah aseme ngluwihi jeruk (tumo),
Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
Idep kuwi thukule nang njobo kulit (silo)..

Silo mlepet jejege ngluwihi watu (tumo),
Tumo kathok sabane nang ngisor rambut (jempol)..
Jempol sikil othal athil arep prithil (idep),
Idep kuwi thukule nang njobo kulit (silo)..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *