Bangjo Malioboro


Didi-Kempot_37
Versi: Didi Kempot

Lampu bangjo neng prapatan malioboro,
Nganti wengi aku dewe sing neng kono..
Lalu lintas pating sliwer maneko warno,
Do ra ngerti rasane sepine dodo..

Malioboro seksenono lelakonku,
Nganti seprene tresnaku mung nggo sliramu..
Tansah tak siram tetesing eluhku,
Nganti suk kapan sliramu eling aku..

reff:
Wis meh pirang-pirang sasi
Aku tansah ngenteni..
Wis meh pendhak lingsir wengi,
Aku tansah memuji..

Sakwetoro telung minggu,
Aku krungu kabarmu..
Yen sliramu ninggal aku,
Nggolek gantine awakku..

Karo uwong seje,
Sing pantes lan nduwe..
Bedo ro aku sing koyo ngene,
Malioboro seksenono lelakonku..

reff:
Wis meh pirang-pirang sasi
Aku tansah ngenteni..
Wis meh pendhak lingsir wengi,
Aku tansah memuji..

Sakwetoro telung minggu,
Aku krungu kabarmu..
Yen sliramu ninggal aku,
Nggolek gantine awakku..

Karo uwong seje,
Sing pantes lan nduwe..
Bedo ro aku sing koyo ngene,
Malioboro seksenono lelakonku..

Nganti seprene tresnaku
Mung nggo sliramu..
Tansah tak siram tetesing eluhku,
Nganti suk kapan sliramu eling aku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: csaonqch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Bangjo Malioboro]
[al: Tembang Kasmaran]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:00.01]Bangjo Malioboro
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:34.01]
[00:36.01]>>>
[00:37.01]>>
[00:38.01]>
[00:39.01]Lampu bangjo
[00:41.35]neng prapatan malioboro,
[00:46.60]Nganti wengi aku dewe
[00:49.95]sing neng kono..
[00:54.08]Lalu lintas pating sliwer
[00:57.83]maneko warno,
[01:01.96]Do ra ngerti rasane
[01:05.01]sepine dodo..
[01:09.45]Malioboro seksenono lelakonku,
[01:16.52]Nganti seprene tresnaku
[01:20.89]mung nggo sliramu..
[01:23.95]Tansah tak siram
[01:27.07]tetesing eluhku,
[01:31.19]Nganti suk kapan
[01:34.20]sliramu eling aku..
[01:39.14]
[01:52.07]>>>
[01:53.07]>>
[01:54.07]>
[01:55.07]Wis meh pirang-pirang sasi
[01:57.95]Aku tansah ngenteni..
[02:02.14]Wis meh pendhak lingsir wengi,
[02:05.20]Aku tansah memuji..
[02:10.26]
[02:26.26]Sakwetoro telung minggu,
[02:29.64]Aku krungu kabarmu..
[02:33.94]Yen sliramu ninggal aku,
[02:37.19]Nggolek gantine awakku..
[02:42.82]Karo uwong seje,
[02:46.57]Sing pantes lan nduwe..
[02:50.69]Bedo ro aku sing koyo ngene,
[02:57.82]Malioboro seksenono lelakonku..
[03:06.27]
[03:18.06]>>>
[03:19.06]>>
[03:20.06]>
[03:21.06]Wis meh pirang-pirang sasi
[03:24.02]Aku tansah ngenteni..
[03:28.37]Wis meh pendhak lingsir wengi,
[03:31.57]Aku tansah memuji..
[03:36.80]
[03:52.25]Sakwetoro telung minggu,
[03:55.94]Aku krungu kabarmu..
[04:00.26]Yen sliramu ninggal aku,
[04:03.63]Nggolek gantine awakku..
[04:09.06]Karo uwong seje,
[04:12.87]Sing pantes lan nduwe..
[04:16.82]Bedo ro aku sing koyo ngene..
[04:24.00]Malioboro seksenono lelakonku,
[04:31.89]Nganti seprene tresnaku,
[04:35.50]Mung nggo sliramu..
[04:39.19]Tansah tak siram
[04:41.52]tetesing eluhku,
[04:46.02]Nganti suk kapan
[04:48.83]sliramu eling aku..
[04:54.83]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s