Suket Teki (didi kempot)


Didi-Kempot_36
Versi: Didi Kempot

Aku tak sing ngalah,
Trimo mundur timbang loro ati..
Tak oyak’o wong kowe wis lali,
Ora bakal bali..

Paribasan awak urip kari balung,
Lilo tak lakoni..
Jebule janjimu jebule sumpahmu,
Ra biso digugu..

Wong salah ora gelem ngaku salah,
Suwe-suwe sopo wonge sing betah..
Mripatku uwis ngerti sak nyatane,
Kowe selak golek menangmu dewe..

Tak tandur pari,
Jebul thukule malah suket teki..

reff:
Paribasan awak urip kari balung,
Lilo tak lakoni..
Jebule janjimu jebule sumpahmu,
Ra biso digugu..

Wong salah ora gelem ngaku salah,
Suwe-suwe sopo wonge sing betah..
Mripatku uwis ngerti sak nyatane,
Kowe selak golek menangmu dewe..

Tak tandur pari,
Jebul thukule malah suket teki..

Wong salah ora gelem ngaku salah,
Suwe-suwe sopo wonge sing betah..
Mripatku uwis ngerti sak nyatane,
Kowe selak golek menangmu dewe..

Tak tandur pari,
Jebul thukule malah suket teki..
Oh tak tandur pari,
Jebul thukule malah suket teki..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qncupwch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Suket Teki]
[al: Tembang Kasmaran]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.04]Suket Teki
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:14.04]
[00:16.76]>>>
[00:17.76]>>
[00:18.76]>
[00:19.76]Aku tak sing ngalah,
[00:24.26]Trimo mundur timbang loro ati..
[00:33.13]Tak oyak’o wong kowe wis lali,
[00:41.26]Ora bakal bali..
[00:46.57]
[00:48.58]Paribasan awak urip kari balung,
[00:54.88]Lilo tak lakoni..
[01:01.13]Jebule janjimu jebule sumpahmu,
[01:09.27]Ra biso digugu..
[01:14.15]Wong salah ora gelem ngaku salah,
[01:21.58]Suwe-suwe sopo wonge sing betah..
[01:29.65]Mripatku uwis ngerti sak nyatane,
[01:36.01]Kowe selak golek menangmu dewe..
[01:42.64]Tak tandur pari,
[01:45.27]Jebul thukule malah suket teki..
[01:52.84]
[02:21.08]>>>
[02:22.08]>>
[02:23.08]>
[02:24.08]Paribasan awak urip kari balung,
[02:31.07]Lilo tak lakoni..
[02:37.28]Jebule janjimu jebule sumpahmu,
[02:45.65]Ra biso digugu..
[02:51.53]Wong salah ora gelem ngaku salah,
[02:57.78]Suwe-suwe sopo wonge sing betah..
[03:05.59]Mripatku uwis ngerti sak nyatane,
[03:11.78]Kowe selak golek menangmu dewe..
[03:18.66]Tak tandur pari,
[03:21.09]Jebul thukule malah suket teki..
[03:30.96]Wong salah ora gelem ngaku salah,
[03:36.65]Suwe-suwe sopo wonge sing betah..
[03:44.46]Mripatku uwis ngerti sak nyatane,
[03:50.90]Kowe selak golek menangmu dewe..
[03:57.72]Tak tandur pari,
[04:00.16]Jebul thukule malah suket teki..
[04:10.41]Oh tak tandur pari,
[04:14.28]Jebul thukule malah suket teki..
[04:23.27]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s