Suket Teki (didi kempot)


Versi: Didi Kempot

Aku tak sing ngalah,
Trimo mundur timbang loro ati..
Tak oyak’o wong kowe wis lali,
Ora bakal bali..

Paribasan awak urip kari balung,
Lilo tak lakoni..
Jebule janjimu jebule sumpahmu,
Ra biso digugu..

Wong salah ora gelem ngaku salah,
Suwe-suwe sopo wonge sing betah..
Mripatku uwis ngerti sak nyatane,
Kowe selak golek menangmu dewe..

Tak tandur pari,
Jebul thukule malah suket teki..

reff:
Paribasan awak urip kari balung,
Lilo tak lakoni..
Jebule janjimu jebule sumpahmu,
Ra biso digugu..

Wong salah ora gelem ngaku salah,
Suwe-suwe sopo wonge sing betah..
Mripatku uwis ngerti sak nyatane,
Kowe selak golek menangmu dewe..

Tak tandur pari,
Jebul thukule malah suket teki..

Wong salah ora gelem ngaku salah,
Suwe-suwe sopo wonge sing betah..
Mripatku uwis ngerti sak nyatane,
Kowe selak golek menangmu dewe..

Tak tandur pari,
Jebul thukule malah suket teki..
Oh tak tandur pari,
Jebul thukule malah suket teki..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *