Katresnan (wulan)


Wulan_1
Versi: Wulan

Godong pring sing garing kabur kanginan,
Semampir ono pinggir dalan..
Tresnaku tresnamu ra bakal luntur,
Senadyan bumi bakal ajur mumur..

Rembulan kang padang ing wayah wengi,
Lintang gumerlap nyenengke ati..
Tresnaku tresnamu kang tulus suci,
Ra bakal malih senajan kepati..
Wong bagus tresnaku
Wong bagus sayangku..

reff:
Senadyan tuwuh ku tresno kowe,
Ra bakal ono liyane..
Senadyan kowe wong ora duwe.
Tresnaku sak lawase..

Senadyan bedo ku tresno kowe,
Tresnaku sak lawase..
Senadyan kowe wong ora duwe,
Tetep tresno kowe..

reff:
Godong pring sing garing kabur kanginan,
Semampir ono pinggir dalan..
Tresnaku tresnamu ra bakal luntur,
Senadyan bumi bakal ajur mumur..

Tresnaku tresnamu kang tulus suci,
Ra bakal malih senajan kepati..
Wong bagus tresnaku
Wong bagus sayangku..

reff:
Senadyan tuwuh ku tresno kowe,
Ra bakal ono liyane..
Senadyan bedo ku tresno kowe,
Tresnaku sak lawase..
Senadyan kowe wong ora duwe,
Tetep tresno kowe..
Tetep tresno kowe..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qasbpwch]
[ar: Wulan]
[ti: Katresnan]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:56]
[00:00.07]Katresnan
[00:00.07]by: Wulan
[00:11.07]
[00:13.67]>>>
[00:14.67]>>
[00:15.67]>
[00:16.67]Godong pring sing garing
[00:20.03]kabur kanginan..
[00:23.16]Semampir ono
[00:27.23]pinggir dalan..
[00:30.38]Tresnaku tresnamu
[00:34.09]ra bakal luntur..
[00:36.98]Senadyan bumi
[00:40.07]bakal ajur mumur..
[00:44.02]Rembulan kang padang
[00:47.76]ing wayah wengi..
[00:50.73]Lintang gumerlap
[00:54.57]nyenengke ati..
[00:57.62]Tresnaku tresnamu
[01:01.43]kang tulus suci..
[01:04.35]Ra bakal malih
[01:08.34]senajan kepati..
[01:11.05]Wong bagus tresnaku
[01:18.59]Wong bagus sayangku..
[01:25.07]
[01:37.03]>>>
[01:38.03]>>
[01:39.03]>
[01:40.03]Senadyan tuwuh
[01:44.83]ku tresno kowe..
[01:47.13]Ra bakal ono liyane..
[01:53.32]Senadyan kowe
[01:56.64]wong ora duwe..
[02:00.78]Tresnaku sak lawase..
[02:07.47]Senadyan bedo
[02:11.45]ku tresno kowe..
[02:14.70]Tresnaku sak lawase..
[02:20.95]Senadyan kowe
[02:25.13]wong ora duwe..
[02:28.57]Tetep tresno kowe..
[02:34.88]
[02:50.02]>>>
[02:51.02]>>
[02:52.02]>
[02:53.02]Godong pring sing garing
[02:56.42]kabur kanginan..
[02:59.24]Semampir ono
[03:02.74]pinggir dalan..
[03:06.48]Tresnaku tresnamu
[03:09.73]ra bakal luntur..
[03:13.11]Senadyan bumi
[03:16.36]bakal ajur mumur..
[03:20.10]Tresnaku tresnamu
[03:23.71]kang tulus suci..
[03:26.66]Ra bakal malih
[03:30.23]senajan kepati..
[03:33.67]Wong bagus tresnaku
[03:40.92]Wong bagus sayangku..
[03:47.73]
[04:00.05]>>>
[04:01.05]>>
[04:02.05]>
[04:03.05]Senadyan tuwuh
[04:06.65]ku tresno kowe..
[04:09.41]Ra bakal ono liyane..
[04:16.59]Senadyan bedo
[04:19.97]ku tresno kowe..
[04:23.07]Tresnaku sak lawase..
[04:30.03]Senadyan kowe
[04:33.53]wong ora duwe..
[04:37.16]Tetep tresno kowe..
[04:42.72]Tetep tresno kowe..
[04:50.03]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s