Katresnan (wulan)

“Katresnan Wulan”

Godong pring sing garing kabur kanginan,
Semampir ono pinggir dalan..
Tresnaku tresnamu ra bakal luntur,
Senadyan bumi bakal ajur mumur..

Rembulan kang padang ing wayah wengi,
Lintang gumerlap nyenengke ati..
Tresnaku tresnamu kang tulus suci,
Ra bakal malih senajan kepati..
Wong bagus tresnaku
Wong bagus sayangku..

reff:
Senadyan tuwuh ku tresno kowe,
Ra bakal ono liyane..
Senadyan kowe wong ora duwe.
Tresnaku sak lawase..

Senadyan bedo ku tresno kowe,
Tresnaku sak lawase..
Senadyan kowe wong ora duwe,
Tetep tresno kowe..

reff:
Godong pring sing garing kabur kanginan,
Semampir ono pinggir dalan..
Tresnaku tresnamu ra bakal luntur,
Senadyan bumi bakal ajur mumur..

Tresnaku tresnamu kang tulus suci,
Ra bakal malih senajan kepati..
Wong bagus tresnaku
Wong bagus sayangku..

reff:
Senadyan tuwuh ku tresno kowe,
Ra bakal ono liyane..
Senadyan bedo ku tresno kowe,
Tresnaku sak lawase..
Senadyan kowe wong ora duwe,
Tetep tresno kowe..
Tetep tresno kowe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *