Kancing Betat

“Kancing Betat” Versi Shelly Rossi

Wong lanang doyan demenan,
Gawe pusing pikiran..
Tingkahe sewenang-wenang,
Sering pisan nggawa wong wadon liyan..

Wadone bli cukup siji,
Sabandina gonta-ganti..
Ning rabi ora ngurusi,
Rumah tangga ora pernah dicukupi..

reff:
Sampean bli due perasaan,
Tegel pisan gawe lara pikiran..
Apa salahe kula,
Sampe tega ning kula khianat cinta..

Arepan kapan elinge,
Mung bisane gawe nglelara bae..
Lamun wis ora cinta,
Kula rela bagen urip dadi rangda..

Kancing betat duh kakang,
Seret klambine..
Ora kuat duh kakang,
Lakon anane..

Wadone bli cukup siji,
Sabandina gonta-ganti..
Ning rabi ora ngurusi,
Rumah tangga ora pernah dicukupi..

reff:
Sampean bli due perasaan,
Tegel pisan gawe lara pikiran..
Apa salahe kula,
Sampe tega ning kula khianat cinta..

Arepan kapan elinge,
Mung bisane gawe nglelara bae..
Lamun wis ora cinta,
Kula rela bagen urip dadi rangda..

Kancing betat duh kakang,
Seret klambine..
Ora kuat duh kakang,
Lakon anane..

Wadone bli cukup siji,
Sabandina gonta-ganti..
Ning rabi ora ngurusi,
Rumah tangga ora pernah dicukupi..

reff:
Sampean bli due perasaan,
Tegel pisan gawe lara pikiran..
Apa salahe kula,
Sampe tega ning kula khianat cinta..

Arepan kapan elinge,
Mung bisane gawe nglelara bae..
Lamun wis ora cinta,
Kula rela bagen urip dadi rangda..

Kancing betat duh kakang,
Seret klambine..
Ora kuat duh kakang,
Lakon anane..

Wong lanang doyan demenan,
Gawe pusing pikiran..
Tingkahe sewenang-wenang,
Sering pisan nggawa wong wadon liyan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *