Kancing Betat


Shelly-Rossi_5
Versi: Shelly Rossi

Wong lanang doyan demenan,
Gawe pusing pikiran..
Tingkahe sewenang-wenang,
Sering pisan nggawa wong wadon liyan..

Wadone bli cukup siji,
Sabandina gonta-ganti..
Ning rabi ora ngurusi,
Rumah tangga ora pernah dicukupi..

reff:
Sampean bli due perasaan,
Tegel pisan gawe lara pikiran..
Apa salahe kula,
Sampe tega ning kula khianat cinta..

Arepan kapan elinge,
Mung bisane gawe nglelara bae..
Lamun wis ora cinta,
Kula rela bagen urip dadi rangda..

Kancing betat duh kakang,
Seret klambine..
Ora kuat duh kakang,
Lakon anane..

Wadone bli cukup siji,
Sabandina gonta-ganti..
Ning rabi ora ngurusi,
Rumah tangga ora pernah dicukupi..

reff:
Sampean bli due perasaan,
Tegel pisan gawe lara pikiran..
Apa salahe kula,
Sampe tega ning kula khianat cinta..

Arepan kapan elinge,
Mung bisane gawe nglelara bae..
Lamun wis ora cinta,
Kula rela bagen urip dadi rangda..

Kancing betat duh kakang,
Seret klambine..
Ora kuat duh kakang,
Lakon anane..

Wadone bli cukup siji,
Sabandina gonta-ganti..
Ning rabi ora ngurusi,
Rumah tangga ora pernah dicukupi..

reff:
Sampean bli due perasaan,
Tegel pisan gawe lara pikiran..
Apa salahe kula,
Sampe tega ning kula khianat cinta..

Arepan kapan elinge,
Mung bisane gawe nglelara bae..
Lamun wis ora cinta,
Kula rela bagen urip dadi rangda..

Kancing betat duh kakang,
Seret klambine..
Ora kuat duh kakang,
Lakon anane..

Wong lanang doyan demenan,
Gawe pusing pikiran..
Tingkahe sewenang-wenang,
Sering pisan nggawa wong wadon liyan..
——————
[ver: lyrics]
[id: soaupbch]
[ar: Shelly Rossi]
[ti: Kancing Betat]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:30]
[00:00.02]Kancing Betat
[00:00.02]by: Shelly Rossi
[00:45.01]
[00:47.01]>>>
[00:48.01]>>
[00:49.01]>
[00:50.01]Wong lanang doyan demenan,
[00:53.91]Gawe pusing pikiran..
[00:56.52]Tingkahe sewenang-wenang,
[00:59.63]Sering pisan
[01:01.11]nggawa wong wadon liyan..
[01:04.61]
[01:13.13]Wadone bli cukup siji,
[01:16.78]Sabandina gonta-ganti..
[01:20.02]Ning rabi ora ngurusi,
[01:22.80]Rumah tangga
[01:24.61]ora pernah dicukupi..
[01:28.16]
[01:53.07]>>>
[01:54.07]>>
[01:55.07]>
[01:56.07]Sampean bli due perasaan,
[02:01.67]Tegel pisan gawe lara pikiran..
[02:07.66]Apa salahe kula,
[02:12.94]Sampe tega
[02:15.80]ning kula khianat cinta..
[02:20.21]
[02:33.09]Arepan kapan elinge,
[02:38.20]Mung bisane
[02:41.43]gawe nglelara bae..
[02:45.15]Lamun wis ora cinta,
[02:51.25]Kula rela bagen urip
[02:54.74]dadi rangda..
[02:57.84]Kancing betat duh kakang,
[03:00.89]Seret klambine..
[03:03.57]Ora kuat duh kakang,
[03:06.68]Lakon anane..
[03:11.03]Wadone bli cukup siji,
[03:15.76]Sabandina gonta-ganti..
[03:18.44]Ning rabi ora ngurusi,
[03:21.54]Rumah tangga
[03:23.05]ora pernah dicukupi..
[03:26.84]
[03:51.65]>>>
[03:52.65]>>
[03:53.65]>
[03:54.65]Sampean bli due perasaan,
[04:00.00]Tegel pisan
[04:02.17]gawe lara pikiran..
[04:06.34]Apa salahe kula,
[04:11.51]Sampe tega
[04:14.30]ning kula khianat cinta..
[04:18.91]
[04:31.87]Arepan kapan elinge,
[04:36.67]Mung bisane
[04:40.33]gawe nglelara bae..
[04:43.50]Lamun wis ora cinta,
[04:49.49]Kula rela bagen urip
[04:52.91]dadi rangda..
[04:56.07]Kancing betat duh kakang,
[04:59.32]Seret klambine..
[05:02.05]Ora kuat duh kakang,
[05:04.80]Lakon anane..
[05:09.08]Wadone bli cukup siji,
[05:13.96]Sabandina gonta-ganti..
[05:16.88]Ning rabi ora ngurusi,
[05:19.99]Rumah tangga
[05:21.99]ora pernah dicukupi..
[05:25.21]
[05:50.01]>>>
[05:51.01]>>
[05:52.01]>
[05:53.01]Sampean bli due perasaan,
[05:58.71]Tegel pisan
[06:00.70]gawe lara pikiran..
[06:04.67]Apa salahe kula,
[06:09.83]Sampe tega
[06:12.56]ning kula khianat cinta..
[06:17.17]
[06:30.18]Arepan kapan elinge,
[06:35.27]Mung bisane
[06:38.14]gawe nglelara bae..
[06:41.62]Lamun wis ora cinta,
[06:46.98]Kula rela bagen urip
[06:50.64]dadi rangda..
[06:54.43]Kancing betat duh kakang,
[06:57.17]Seret klambine..
[07:00.04]Ora kuat duh kakang,
[07:03.27]Lakon anane..
[07:07.76]Wong lanang doyan demenan,
[07:11.86]Gawe pusing pikiran..
[07:15.17]Tingkahe sewenang-wenang,
[07:17.83]Sering pisan
[07:19.53]nggawa wong wadon liyan..
[07:23.12]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s