Wadon Garong


Mahesa_9
Versi: Mahesa

GODONG JATI BOLONG RING TENGAH..
NURUTI ATI SING JENEK NONG UMAH..

CRITO IKI HANG SAK BENERE,
SUN PEGAWE GOLONGAN TINGGI..
DINES NORING KANTOR BUPATI,
KENENG GUDHO SING MARI-MARI..

MESTI NISUN WIS SUGIH BENGEN,
NURUTI SENENG SING LEREN-LEREN..
SING KAITUNG PICIS KEBUWANG,
ENTEK NGGO JOROK HANG ARAN WADONAN..

reff:
KOYO TEBU ILANG MANISE
KARI AMPASE..
SAIKI SUN NONO HANG NGGAPE,
WIS ENTEK PICISE..

PUNGKASANE ANAK LAN RABI,
HANG DADI KORBANE..
NONO MANING WADONAN GARONG,
HANG DADI SEBABE..

MULO SAIKI AWAK ISUN KARI GETUNE,
AWAK AJUR DUNYO ENTEK DIUNTAL LONTE..

CRITO IKI HANG SAK BENERE,
SUN PEGAWE GOLONGAN TINGGI..
DINES NORING KANTOR BUPATI,
KENENG GUDHO SING MARI-MARI..

MESTI NISUN WIS SUGIH BENGEN,
NURUTI SENENG SING LEREN-LEREN..
SING KAITUNG PICIS KEBUWANG,
ENTEK NGGO JOROK HANG ARAN WADONAN..

reff:
KOYO TEBU ILANG MANISE
KARI AMPASE..
SAIKI SUN NONO HANG NGGAPE,
WIS ENTEK PICISE..

PUNGKASANE ANAK LAN RABI,
HANG DADI KORBANE..
NONO MANING WADONAN GARONG,
HANG DADI SEBABE..

MULO SAIKI AWAK ISUN KARI GETUNE,
AWAK AJUR DUNYO ENTEK DIUNTAL LONTE..

KOYO TEBU ILANG MANISE
KARI AMPASE..
SAIKI SUN NONO HANG NGGAPE,
WIS ENTEK PICISE..

PUNGKASANE ANAK LAN RABI,
HANG DADI KORBANE..
NONO MANING WADONAN GARONG,
HANG DADI SEBABE..

MULO SAIKI AWAK ISUN KARI GETUNE,
AWAK AJUR DUNYO ENTEK DIUNTAL LONTE..

GODONG JATI BOLONG TENGAHE,
NURUTI ATI LALI OMAHE..
GODONG JATI BOLONG TENGAHE,
NURUTI ATI LALI OMAHE..

GODONG JATI BOLONG TENGAHE,
NURUTI ATI LALI OMAHE..
GODONG JATI BOLONG TENGAHE,
NURUTI ATI LALI OMAHE..
——————
[ver: lyrics]
[id: ckvhpnch]
[ar: Mahesa]
[ti: Wadon Garong]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:28]
[00:07.07]Godong jati..
[00:13.27]bolong ring tengah..
[00:19.03]Nuruti ati
[00:25.07]sing jenek nong umah..
[00:33.40]
[00:35.00]Wadon Garong – Mahesa
[01:00.00]
[01:02.00]>>>
[01:04.00]>>
[01:04.00]>
[01:05.00]Crito iki hang sak benere,
[01:08.40]Sun pegawe golongan tinggi..
[01:12.20]Dines noring kantor bupati,
[01:15.63]Keneng gudho sing mari-mari..
[01:19.30]
[01:28.44]Mesti nisun wis sugih bengen,
[01:31.98]Nuruti seneng sing leren-leren..
[01:35.84]Sing kaitung picis kebuwang,
[01:39.20]Entek nggo jorok
[01:41.09]hang aran wadonan..
[01:44.05]
[02:14.03]>>>
[02:15.03]>>
[02:16.03]>
[02:17.03]Koyo tebu ilang manise
[02:20.49]Kari ampase..
[02:24.10]Saiki sun nono hang nggape,
[02:27.70]Wis entek picise..
[02:31.37]Pungkasane anak lan rabi,
[02:35.04]Hang dadi korbane..
[02:38.71]Nono maning wadonan garong,
[02:42.19]Hang dadi sebabe..
[02:46.06]Mulo saiki awak isun
[02:49.59]kari getune,
[02:53.33]Awak ajur dunyo entek
[02:57.60]diuntal lonte..
[03:00.53]
[03:10.74]Crito iki hang sak benere,
[03:13.67]Sun pegawe golongan tinggi..
[03:17.71]Dines noring kantor bupati,
[03:21.13]Keneng gudho sing mari-mari..
[03:24.87]
[03:34.44]Mesti nisun wis sugih bengen,
[03:37.50]Nuruti seneng sing leren-leren..
[03:41.60]Sing kaitung picis kebuwang,
[03:44.96]Entek nggo jorok
[03:47.01]hang aran wadonan..
[03:49.50]
[04:19.83]>>>
[04:20.83]>>
[04:21.83]>
[04:22.83]Koyo tebu ilang manise
[04:25.83]Kari ampase..
[04:29.34]Saiki sun nono hang nggape,
[04:32.70]Wis entek picise..
[04:36.56]Pungkasane anak lan rabi,
[04:40.54]Hang dadi korbane..
[04:44.08]Nono maning wadonan garong,
[04:47.26]Hang dadi sebabe..
[04:51.55]Mulo saiki awak isun
[04:54.78]kari getune,
[04:58.64]Awak ajur dunyo entek
[05:02.57]diuntal lonte..
[05:06.10]Koyo tebu ilang manise
[05:09.21]Kari ampase..
[05:13.51]Saiki sun nono hang nggape,
[05:16.86]Wis entek picise..
[05:20.79]Pungkasane anak lan rabi,
[05:24.27]Hang dadi korbane..
[05:28.19]Nono maning wadonan garong,
[05:31.73]Hang dadi sebabe..
[05:35.65]Mulo saiki awak isun
[05:38.95]kari getune,
[05:42.87]Awak ajur dunyo entek
[05:46.55]diuntal lonte..
[05:50.63]Godong jati bolong tengahe,
[05:53.55]Nuruti ati lali omahe..
[05:57.96]Godong jati bolong tengahe,
[06:00.70]Nuruti ati lali omahe..
[06:05.49]Godong jati bolong tengahe,
[06:08.17]Nuruti ati lali omahe..
[06:12.77]Godong jati bolong tengahe,
[06:15.51]Nuruti ati lali omahe..
[06:20.24]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s