Pisah Ning Bandara


Versi: Sri Avista

Awit pisahan ning bandara,
Pikiran sun ora karuan..
Kelingan bae sampean,
Sekien mung tinggal kenangan..

Telung wulan kita pisahan,
Ora enak ning perasaan..
Cuma photone sampean,
Nggo lepasaken kerinduan..
Nggo lepasaken kerinduan..

reff:
Lamun kakang bengen,
Bli pernah demen wong sejen..
Perasaan kule
Bli mungkin mengkenen..

Tapi yen kakang masih,
Kelakuan kaya sing dingin,
Nangis ati kule,
Duh laraning batin..

Cuma selembar tulisan,
Mung bisa kirim salam,
Pomah kakang
Padu aja demenan..

Telung wulan kita pisahan,
Ora enak ning perasaan..
Cuma photone sampean,
Nggo lepasaken kerinduan..
Nggo lepasaken kerinduan..

reff:
Lamun kakang bengen,
Bli pernah demen wong sejen..
Perasaan kule
Bli mungkin mengkenen..

Tapi yen kakang masih,
Kelakuan kaya sing dingin,
Nangis ati kule,
Duh laraning batin..

Cuma selembar tulisan,
Mung bisa kirim salam,
Pomah kakang
Padu aja demenan..

Telung wulan kita pisahan,
Ora enak ning perasaan..
Cuma photone sampean,
Nggo lepasaken kerinduan..
Nggo lepasaken kerinduan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *