Cindero Moto


Suliyana_32
Versi: Suliyana

Haaa.. haaa.. haaa..
Gedhine roso welas sun hang manggon jeru nong dodo,
Iki sing biso bakal sun ganti..
Riko rasakaken baen roso hang isun duweni,
Bakal nentremaken atin riko..

reff:
Cindero moto hang sun weni gawe tondo welas iki,
Riko kembang pungkasan nong ati..
Jeru lan ombo samudro sing biso bakal nandingi,
Welas sempurno nong njero ati..

Mung riko siji kembang hang biso sun welasi,
Sun jogo sun rumati setulus ati..
Mung riko siji lintang hang ono njero ati,
Bakal isun sayangi selawase..

reff:
Haaa.. haaa.. haaa..
Gedhine roso welas sun hang manggon jeru nong dodo,
Iki sing biso bakal sun ganti..
Riko rasakaken baen roso hang isun duweni,
Bakal nentremaken atin riko..

reff:
Cindero moto hang sun weni gawe tondo welas iki,
Riko kembang pungkasan nong ati..
Jeru lan ombo samudro sing biso bakal nandingi,
Welas sempurno nong njero ati..

Mung riko siji kembang hang biso sun welasi,
Sun jogo sun rumati setulus ati..
Mung riko siji lintang hang ono njero ati,
Bakal isun sayangi selawase..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hlikpoch]
[ar: Suliyana]
[ti: Cindero Moto]
[al: Banyuwangian]
[by: yanilipatro]
[length: 4:52]
[00:00.04]Cindero Moto
[00:00.04]by: Suliyana
[00:12.04]
[00:14.04]>>>
[00:15.04]>>
[00:16.04]>
[00:17.04]Haaa.. haaa.. haaa..
[00:31.34]Gedhine roso welas sun
[00:36.36]hang manggon jeru nong dodo
[00:39.67]Iki sing biso bakal sun ganti..
[00:45.74]Riko rasakaken baen
[00:50.87]roso hang isun duweni
[00:54.41]Bakal nentremaken atin riko..
[00:59.64]
[01:13.09]>>>
[01:14.09]>>
[01:15.09]>
[01:16.09]Cindero moto hang sun weni
[01:19.23]Gawe tondo welas iki
[01:22.58]Riko kembang pungkasan nong ati..
[01:30.80]Jeru lan ombo samudro
[01:33.94]sing biso bakal nandingi
[01:37.55]Welas sempurno nong njero ati..
[01:44.66]Mung riko siji kembang
[01:48.52]hang biso sun welasi
[01:52.19]Sun jogo sun rumati
[01:55.88]setulus ati..
[01:59.55]Mung riko siji lintang
[02:02.31]hang ono njero ati
[02:06.65]Bakal isun sayangi
[02:10.20]selawase..
[02:14.12]
[02:27.02]>>>
[02:28.02]>>
[02:29.02]>
[02:30.02]Haaa.. haaa.. haaa..
[02:44.58]Gedhine roso welas sun
[02:48.81]hang manggon jeru nong dodo
[02:52.60]Iki sing biso bakal sun ganti..
[02:59.00]Riko rasakaken baen
[03:03.30]roso hang isun duweni
[03:07.09]Bakal nentremaken atin riko..
[03:13.13]
[03:25.52]>>>
[03:26.52]>>
[03:27.52]>
[03:28.52]Cindero moto hang sun weni
[03:32.11]Gawe tondo welas iki
[03:35.91]Riko kembang pungkasan nong ati..
[03:43.56]Jeru lan ombo samudro
[03:46.73]sing biso bakal nandingi
[03:50.59]Welas sempurno nong njero ati..
[03:57.09]Mung riko siji kembang
[04:00.66]hang biso sun welasi
[04:04.58]Sun jogo sun rumati
[04:08.51]setulus ati..
[04:12.09]Mung riko siji lintang
[04:15.39]hang ono njero ati
[04:19.43]Bakal isun sayangi
[04:23.47]selawase..
[04:28.70]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s