Cindero Moto


Versi: Suliyana

Haaa.. haaa.. haaa..
Gedhine roso welas sun hang manggon jeru nong dodo,
Iki sing biso bakal sun ganti..
Riko rasakaken baen roso hang isun duweni,
Bakal nentremaken atin riko..

reff:
Cindero moto hang sun weni gawe tondo welas iki,
Riko kembang pungkasan nong ati..
Jeru lan ombo samudro sing biso bakal nandingi,
Welas sempurno nong njero ati..

Mung riko siji kembang hang biso sun welasi,
Sun jogo sun rumati setulus ati..
Mung riko siji lintang hang ono njero ati,
Bakal isun sayangi selawase..

reff:
Haaa.. haaa.. haaa..
Gedhine roso welas sun hang manggon jeru nong dodo,
Iki sing biso bakal sun ganti..
Riko rasakaken baen roso hang isun duweni,
Bakal nentremaken atin riko..

reff:
Cindero moto hang sun weni gawe tondo welas iki,
Riko kembang pungkasan nong ati..
Jeru lan ombo samudro sing biso bakal nandingi,
Welas sempurno nong njero ati..

Mung riko siji kembang hang biso sun welasi,
Sun jogo sun rumati setulus ati..
Mung riko siji lintang hang ono njero ati,
Bakal isun sayangi selawase..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *