Banting Setir

“Banting Setir Astri CN”

Mandeng langit katone miring,
Ndeleng ulan katon seiring..
Awak rusak kenang pikiran,
Due laki jaluk wayuan..

Diladeni ngajak pegatan,
Disabari kula kelaran..
Nembe pisah tuku piring selusin,
Wong lanang jaluk rabi maning..

reff:
Jaman kien wong wadon medun duwur,
Lakine ngawur kula ga bisa nglantur..

Yen wong lanang pikirane wis minggir,
Kula ga bisa arep banting setir..
Kula ga bisa banting setir..

Diladeni ngajak pegatan,
Disabari kula kelaran..
Nembe pisah tuku piring selusin,
Wong lanang jaluk rabi maning..

reff:
Jaman kien wong wadon medun duwur,
Lakine ngawur kula ga bisa nglantur..

Yen wong lanang pikirane wis minggir,
Kula ga bisa arep banting setir..
Kula ga bisa banting setir..

Mandeng langit katone miring,
Ndeleng ulan katon seiring..
Awak rusak kenang pikiran,
Due laki jaluk wayuan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *