Banting Setir


Astri-CN
Versi: Astri CN

Mandeng langit katone miring,
Ndeleng ulan katon seiring..
Awak rusak kenang pikiran,
Due laki jaluk wayuan..

Diladeni ngajak pegatan,
Disabari kula kelaran..
Nembe pisah tuku piring selusin,
Wong lanang jaluk rabi maning..

reff:
Jaman kien wong wadon medun duwur,
Lakine ngawur kula ga bisa nglantur..

Yen wong lanang pikirane wis minggir,
Kula ga bisa arep banting setir..
Kula ga bisa banting setir..

Diladeni ngajak pegatan,
Disabari kula kelaran..
Nembe pisah tuku piring selusin,
Wong lanang jaluk rabi maning..

reff:
Jaman kien wong wadon medun duwur,
Lakine ngawur kula ga bisa nglantur..

Yen wong lanang pikirane wis minggir,
Kula ga bisa arep banting setir..
Kula ga bisa banting setir..

Mandeng langit katone miring,
Ndeleng ulan katon seiring..
Awak rusak kenang pikiran,
Due laki jaluk wayuan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hviapoch]
[ar: Astri CN]
[ti: Banting Setir]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:00.04]Banting Setir
[00:00.04]by: Astri CN
[00:36.04]
[00:38.04]>>>
[00:39.04]>>
[00:40.04]>
[00:41.04]Mandeng langit katone miring,
[00:46.87]Ndeleng ulan katon seiring..
[00:53.52]Awak rusak kenang pikiran,
[00:59.22]Due laki jaluk wayuan..
[01:05.69]
[01:20.05]Diladeni ngajak pegatan,
[01:25.49]Disabari kula kelaran..
[01:31.58]Nembe pisah tuku piring selusin,
[01:37.61]Wong lanang jaluk rabi maning..
[01:44.02]
[01:56.66]>>>
[01:57.66]>>
[01:58.66]>
[01:59.66]Jaman kien
[02:01.72]wong wadon medun duwur,
[02:05.66]Lakine ngawur
[02:07.44]kula ga bisa nglantur..
[02:13.34]
[02:18.43]Yen wong lanang
[02:20.70]pikirane wis minggir,
[02:25.00]Kula ga bisa
[02:27.40]arep banting setir..
[02:31.84]Kula ga bisa banting setir..
[02:36.67]
[02:44.25]Diladeni ngajak pegatan,
[02:49.87]Disabari kula kelaran..
[02:56.41]Nembe pisah tuku piring selusin,
[03:02.00]Wong lanang jaluk rabi maning..
[03:08.34]
[03:20.66]>>>
[03:21.66]>>
[03:22.66]>
[03:23.66]Jaman kien
[03:26.21]wong wadon medun duwur,
[03:29.50]Lakine ngawur
[03:32.30]kula ga bisa nglantur..
[03:36.72]
[03:42.82]Yen wong lanang
[03:45.06]pikirane wis minggir,
[03:48.73]Kula ga bisa
[03:51.72]arep banting setir..
[03:55.63]Kula ga bisa banting setir..
[04:01.42]
[04:09.01]Mandeng langit katone miring,
[04:13.80]Ndeleng ulan katon seiring..
[04:20.21]Awak rusak kenang pikiran,
[04:26.01]Due laki jaluk wayuan..
[04:32.35]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s