Laga’e

Suliyana_44
Versi: Suliyana

Gayane kari sing kuat,
Laga’e koyo wong barat..
Cekelane botol minuman,
Sabendino nguyup oplosan..
Penampilane koyo wong eh temenan..

Rasane kari sing tahan,
Nyawang riko koyo sing ono aturan..
Kadhung isun ilingaken,
Apuwo riko yo sing gelem,
Bisane mung riko ngomong is ok..

reff:
Mak bapak isun njaluk sepurane,
Kadhung isun bengen sing nggugu nong riko..
Saiki isun njaluk digoletno,
Wong lanang hang pateng,
Pateng dung megawe,
Ojo wong hang demen omben-ombenan..

Gayane kari sing kuat,
Laga’e koyo wong barat..
Cekelane botol minuman,
Sabendino nguyup oplosan..
Penampilane koyo wong eh temenan..

Rasane kari sing tahan,
Nyawang riko koyo sing ono aturan..
Kadhung isun ilingaken,
Apuwo riko yo sing gelem,
Bisane mung riko ngomong is ok..

reff:
Mak bapak isun njaluk sepurane,
Kadhung isun bengen sing nggugu nong riko..
Saiki isun njaluk digoletno,
Wong lanang hang pateng,
Pateng dung megawe,
Ojo wong hang demen omben-ombenan..

Mak bapak isun njaluk sepurane,
Kadhung isun bengen sing nggugu nong riko..
Saiki isun njaluk digoletno,
Wong lanang hang pateng,
Pateng dung megawe,
Ojo wong hang demen omben-ombenan..
Ojo wong hang demen omben-ombenan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bhbobvch]
[ar: Suliyana]
[ti: Laga’e]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:00.04]Laga’e – Suliyana
[00:29.04]
[00:31.04]>>>
[00:32.04]>>
[00:33.04]>
[00:34.04]Gayane kari sing kuat,
[00:38.58]Laga’e koyo wong barat..
[00:43.42]Cekelane botol minuman,
[00:45.92]Sabendino nguyup oplosan..
[00:48.22]Penampilane
[00:50.84]koyo wong eh temenan..
[00:54.12]
[00:59.23]Rasane kari sing tahan,
[01:03.84]Nyawang riko
[01:06.01]koyo sing ono aturan..
[01:09.50]Kadhung isun ilingaken,
[01:11.79]Apuwo riko yo sing gelem,
[01:14.23]Bisane mung riko ngomong is ok..
[01:19.82]
[01:48.02]>>>
[01:49.02]>>
[01:50.02]>
[01:51.02]Mak bapak isun njaluk sepurane,
[01:55.82]Kadhung isun bengen
[01:58.24]sing nggugu nong riko..
[02:01.66]Saiki isun njaluk digoletno,
[02:06.14]Wong lanang hang pateng,
[02:08.83]Pateng dung megawe,
[02:11.45]Ojo wong hang demen
[02:14.67]omben-ombenan..
[02:16.85]Gayane kari sing kuat,
[02:21.15]Laga’e koyo wong barat..
[02:26.25]Cekelane botol minuman,
[02:28.85]Sabendino nguyup oplosan..
[02:31.79]Penampilane
[02:33.84]koyo wong eh temenan..
[02:37.57]
[02:42.35]Rasane kari sing tahan,
[02:46.89]Nyawang riko
[02:49.28]koyo sing ono aturan..
[02:52.77]Kadhung isun ilingaken,
[02:54.88]Apuwo riko yo sing gelem,
[02:57.74]Bisane mung riko ngomong is ok..
[03:03.10]
[03:31.25]>>>
[03:32.25]>>
[03:33.25]>
[03:34.25]Mak bapak isun njaluk sepurane,
[03:38.80]Kadhung isun bengen
[03:41.66]sing nggugu nong riko..
[03:44.84]Saiki isun njaluk digoletno,
[03:49.38]Wong lanang hang pateng,
[03:51.68]Pateng dung megawe,
[03:54.55]Ojo wong hang demen
[03:57.65]omben-ombenan..
[04:00.01]
[04:04.80]Mak bapak isun njaluk sepurane,
[04:09.60]Kadhung isun bengen
[04:12.52]sing nggugu nong riko..
[04:15.45]Saiki isun njaluk digoletno,
[04:20.24]Wong lanang hang pateng,
[04:22.48]Pateng dung megawe,
[04:25.22]Ojo wong hang demen
[04:28.51]omben-ombenan..
[04:30.69]Ojo wong hang demen
[04:33.48]omben-ombenan..
[04:36.16]
————-
Preview:

Advertisements

Srabi Digulani

Susy-Arzetty_Suka-Wijaya_4
Versi: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya

Lk:
Yen Jagat wayah esuk,
Wetenge nyapat matane ngantuk..
Nok kakang pengen srabi,
Sing ireng metuktuk terus digulani..

Pr:
Kakang aja ngalem-alem,
Wong wis tua mambu kembang pelem..

Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer-kiyer damar tengere..

Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..

reff:
Lk:
Kader gah pengen srabi,
Tangi esuk ora dituruti..

Nok kakang pengen pisan,
Ngilere ora kejagan..

Pr:
Kula lagi bli kiyeng,
Dudu saking ora gelem..
Jalukane laki,
Tek turuti tapi sukiki..

Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer-kiyer damar tengere..

Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..

reff:
Lk:
Kader gah pengen srabi,
Tangi esuk ora dituruti..

Nok kakang pengen pisan,
Ngilere ora kejagan..

Pr:
Kula lagi bli kiyeng,
Dudu saking ora gelem..
Jalukane laki,
Tek turuti tapi sukiki..

Lk:
Yen Jagat wayah esuk,
Wetenge nyapat matane ngantuk..
Nok kakang pengen srabi,
Sing ireng metuktuk terus digulani..

Pr:
Kakang aja ngalem-alem,
Wong wis tua mambu kembang pelem..

Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer-kiyer damar tengere..

Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..
——————
[ver: lyrics]
[id: pwnvbvch]
[ar: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya]
[ti: Srabi Digulani]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:31]
[00:00.02]Srabi Digulani
[00:00.02]by: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya
[01:02.02]
[01:04.94]>>>
[01:05.94]>>
[01:06.94]>
[01:07.94]Lk: Yen jagat wayah esuk,
[01:10.94]Lk: Wetenge nyapat matane ngantuk..
[01:14.36]Lk: Nok kakang pengen srabi,
[01:17.55]Lk: Sing ireng metuktuk terus digulani..
[01:21.11]Pr: Kakang aja ngalem-alem,
[01:24.67]Pr: Wong wis tua mambu kembang pelem..
[01:29.05]
[01:38.81]Lk: Nok kakang kaya ngiler,
[01:41.69]Lk: Kepengen srabi ning pinggir dalan..
[01:45.62]Lk: Ngebul bathuk pawone,
[01:48.80]Lk: Sing kiyer-kiyer damar tengere..
[01:52.50]Pr: Kula tangine pratin,
[01:56.00]Pr: Apa maning usum kami diding..
[02:00.31]
[02:43.87]>>>
[02:44.87]>>
[02:45.87]>
[02:46.87]Lk: Kader gah pengen srabi,
[02:49.87]Lk: Tangi esuk ora dituruti..
[02:54.03]
[03:04.10]Lk: Nok kakang pengen pisan,
[03:06.66]Lk: Ngilere ora kejagan..
[03:12.29]Pr: Kula lagi bli kiyeng,
[03:15.73]Pr: Dudu saking ora gelem..
[03:19.60]Pr: Jalukane laki,
[03:22.72]Pr: Tek turuti tapi sukiki..
[03:27.72]
[03:29.66]Lk: Nok kakang kaya ngiler,
[03:33.16]Lk: Kepengen srabi ning pinggir dalan..
[03:37.03]Lk: Ngebul bathuk pawone,
[03:40.10]Lk: Sing kiyer-kiyer damar tengere..
[03:43.91]Pr: Kula tangine pratin,
[03:47.29]Pr: Apa maning usum kami diding..
[03:51.72]
[04:35.06]>>>
[04:36.06]>>
[04:37.06]>
[04:38.06]Lk: Kader gah pengen srabi,
[04:41.06]Lk: Tangi esuk ora dituruti..
[04:45.26]
[04:55.44]Lk: Nok kakang pengen pisan,
[04:58.26]Lk: Ngilere ora kejagan..
[05:02.94]Pr: Kula lagi bli kiyeng,
[05:06.52]Pr: Dudu saking ora gelem..
[05:10.82]Pr: Jalukane laki,
[05:13.82]Pr: Tek turuti tapi sukiki..
[05:18.88]
[05:21.70]Lk: Yen jagat wayah esuk,
[05:24.44]Lk: Wetenge nyapat matane ngantuk..
[05:28.14]Lk: Nok kakang pengen srabi,
[05:31.45]Lk: Sing ireng metuktuk terus digulani..
[05:35.20]Pr: Kakang aja ngalem-alem,
[05:38.70]Pr: Wong wis tua mambu kembang pelem..
[05:43.01]
[05:52.82]Lk: Nok kakang kaya ngiler,
[05:55.63]Lk: Kepengen srabi ning pinggir dalan..
[05:59.57]Lk: Ngebul bathuk pawone,
[06:02.69]Lk: Sing kiyer-kiyer damar tengere..
[06:06.45]Pr: Kula tangine pratin,
[06:09.89]Pr: Apa maning usum kami diding..
[06:14.45]
————-
Preview:

Sirahku Mumet

Iput-Bramasta_Eka-Diosie
Versi: Iput Bramasta ft. Eka Diosie

Lk:
Suroboyo kutho pahlawan,
Jenengan lungo opo badhe dolan..
Yogjakarto kutho seniman,
Butuh opo ojo sungkan-sungkan..

Pr:
Kediri bakal dadi kali,
Biyen janji sehidup semati..
Kutho blitar bakal dadi latar,
Kangmas sing sabar ojo kasar-kasar..

reff:
Lk:
Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
Mikirne kowe neng ati semremet..
Awakku lemes lemes lemes lemes lemes,
Wis lali mangan saiki dadi ngenes..

Pr:
Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
Ngrasakne kowe mas urip tambah ruwet..
Awakku kuru kuru kuru kuru kuru,
Kakean mikir neng sirah dadi ngelu..

Ft:
Pare kutho panglerenan,
Ojo rame ojo gegeran..
Kutho solo kuthone batik,
Ayo wong loro podo sing apik..

reff:
Pr:
Ora ngiro yen kangmas isih tresno,
Tak enteni kangmas ora usah gelo..
Nyatane saiki kabeh uwis bedo,
Lahir batin aku salah njaluk sepuro..

reff:
Lk:
Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
Mikirne kowe neng ati semremet..
Awakku lemes lemes lemes lemes lemes,
Wis lali mangan saiki dadi ngenes..

Pr:
Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
Ngrasakne kowe mas urip tambah ruwet..
Awakku kuru kuru kuru kuru kuru,
Kakean mikir neng sirah dadi ngelu..

Ft:
Pare kutho panglerenan,
Ojo rame ojo gegeran..
Kutho solo kuthone batik,
Ayo wong loro podo sing apik..
Ayo wong loro podo sing apik..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pspubvch]
[ar: Iput Bramasta ft. Eka Diosie]
[ti: Sirahku Mumet]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:55]
[00:00.04]Sirahku Mumet
[00:00.04]by: Iput Bramasta ft. Eka Diosie
[00:14.04]
[00:16.87]>>>
[00:17.87]>>
[00:18.87]>
[00:19.87]Lk: Suroboyo kutho pahlawan,
[00:23.87]Lk: Jenengan lungo opo badhe dolan..
[00:27.78]Lk: Yogjakarto kutho seniman,
[00:30.66]Lk: Butuh opo ojo sungkan-sungkan..
[00:36.06]Pr: Kediri bakal dadi kali,
[00:39.49]Pr: Biyen janji sehidup semati..
[00:43.59]Pr: Kutho blitar bakal dadi latar,
[00:46.64]Pr: Kangmas sing sabar ojo kasar-kasar..
[00:51.68]
[01:05.18]>>>
[01:06.18]>>
[01:07.18]>
[01:08.18]Lk: Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
[01:11.46]Lk: Mikirne kowe neng ati semremet..
[01:15.20]Lk: Awakku lemes lemes lemes lemes lemes,
[01:18.68]Lk: Wis lali mangan saiki dadi ngenes..
[01:23.90]Pr: Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
[01:27.57]Pr: Ngrasakne kowe mas urip tambah ruwet..
[01:31.19]Pr: Awakku kuru kuru kuru kuru kuru,
[01:34.62]Pr: Kakean mikir neng sirah dadi ngelu..
[01:39.96]Ft: Pare kutho panglerenan,
[01:43.58]Ft: Ojo rame ojo gegeran..
[01:47.56]Ft: Kutho solo kuthone batik,
[01:50.79]Ft: Ayo wong loro podo sing apik..
[01:56.18]
[02:08.03]>>>
[02:09.03]>>
[02:10.03]>
[02:11.03]Pr: Ora ngiro yen kangmas isih tresno,
[02:17.83]Pr: Tak enteni kangmas ora usah gelo..
[02:24.84]Pr: Nyatane saiki kabeh uwis bedo,
[02:31.75]Pr: Lahir batin aku salah njaluk sepuro..
[02:38.84]
[02:53.07]>>>
[02:54.07]>>
[02:55.07]>
[02:56.07]Lk: Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
[02:58.87]Lk: Mikirne kowe neng ati semremet..
[03:02.83]Lk: Awakku lemes lemes lemes lemes lemes,
[03:06.50]Lk: Wis lali mangan saiki dadi ngenes..
[03:11.85]Pr: Sirahku mumet mumet mumet mumet mumet,
[03:15.21]Pr: Ngrasakne kowe mas urip tambah ruwet..
[03:18.94]Pr: Awakku kuru kuru kuru kuru kuru,
[03:22.43]Pr: Kakean mikir neng sirah dadi ngelu..
[03:27.65]Ft: Pare kutho panglerenan,
[03:31.38]Ft: Ojo rame ojo gegeran..
[03:35.24]Ft: Kutho solo kuthone batik,
[03:38.54]Ft: Ayo wong loro podo sing apik..
[03:43.96]Ft: Ayo wong loro podo sing apik..
[03:49.56]
—————
Preview:

Isih Ijo

Eric-Dion_1
Versi: Eric Dion

Koyo-koyo ra percoyo,
Yen kowe nduweni roso tresno,
Marang aku dik cah ayu..

Durung wancine kanggomu,
Nduweni roso iku,
Roso tresno mung kanggo
Wong sing dewoso..

Umpomo jagung isih putih rambute,
Umpomo pari isih ijo wernane..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

reff:
Durung wancine kanggomu,
Nduweni roso iku,
Roso tresno mung kanggo
Wong sing dewoso..

Umpomo jagung isih putih rambute,
Umpomo pari isih ijo wernane..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..
——————-
[ver: lyrics]
[id: onpsbvch]
[ar: Eric Dion]
[ti: Isih Ijo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.02]Isih Ijo – Eric Dion
[00:21.02]
[00:23.02]>>>
[00:24.02]>>
[00:25.02]>
[00:26.02]Koyo-koyo ra percoyo,
[00:29.35]Yen kowe nduweni roso tresno,
[00:35.01]Marang aku dik cah ayu..
[00:38.19]
[00:39.69]Durung wancine kanggomu,
[00:42.80]Nduweni roso iku,
[00:46.02]Roso tresno mung kanggo
[00:49.14]Wong sing dewoso..
[00:51.81]
[00:53.18]Umpomo jagung
[00:56.62]isih putih rambute..
[01:00.00]Umpomo pari
[01:03.34]isih ijo wernane..
[01:13.18]Apuronen aku
[01:17.10]ora mergo ra gelem,
[01:20.29]Nompo tresnamu dik cah ayu
[01:24.36]Durung cukup umurmu..
[01:27.92]Jo sumelang aku
[01:30.27]mesti nunggu sliramu,
[01:34.08]Yen wis wancine
[01:36.24]aku mesti dadi kekasihmu..
[01:43.45]
[02:07.02]>>>
[02:08.02]>>
[02:09.02]>
[02:10.02]Durung wancine kanggomu,
[02:13.92]Nduweni roso iku,
[02:16.74]Roso tresno mung kanggo
[02:20.16]Wong sing dewoso..
[02:23.15]Umpomo jagung
[02:27.26]isih putih rambute,
[02:30.74]Umpomo pari
[02:34.05]isih ijo wernane..
[02:44.13]Apuronen aku
[02:47.24]ora mergo ra gelem,
[02:50.91]Nompo tresnamu dik cah ayu
[02:55.02]Durung cukup umurmu..
[02:58.25]Jo sumelang aku
[03:00.92]mesti nunggu sliramu,
[03:04.40]Yen wis wancine
[03:07.02]aku mesti dadi kekasihmu..
[03:12.19]Apuronen aku
[03:14.67]ora mergo ra gelem,
[03:18.33]Nompo tresnamu dik cah ayu
[03:22.50]Durung cukup umurmu..
[03:25.99]Jo sumelang aku
[03:29.26]mesti nunggu sliramu,
[03:32.46]Yen wis wancine
[03:34.58]aku mesti dadi kekasihmu..
[03:39.49]Apuronen aku
[03:42.97]ora mergo ra gelem,
[03:46.15]Nompo tresnamu dik cah ayu
[03:49.88]Durung cukup umurmu..
[03:53.06]Jo sumelang
[03:55.05]aku mesti nunggu sliramu,
[03:59.91]Yen wis wancine
[04:01.98]aku mesti dadi kekasihmu..
[04:05.02]
————–
Preview:

Salah Roso Tresno

Arya-Satria_Chandra-Rossalina
Versi: Arya Satria ft. Chandra Rossalina

Lk:
Aku ngerti roso sing tak roso salah,
Aku ngerti roso tresno iki nglarani..
Nanging aku ora biso mungkiri,
Roso tresnoku lahir songko atiku..

Pr:
Aku ra ngiro aku nduwe roso tresno,
Marang sliramu wong sing nduwe sesandingan..
Nanging atiku ora biso tak pungkiri,
Roso tresnaku ugo lahir songko atiku..

reff:
Lk:
Senajan tresnoku gede,
Aku ora biso nduweni..
Mergo aku wis ono wong liyo,
Ora tego yen kudu nglarani..

Pr:
Pancen abot yen to roso tresno,
Ora biso melu nduweni..
Nanging kudu piye maneh,
Aku lan sliramu ra biso dadi siji..

reff:
Lk:
Aku ngerti roso sing tak roso salah,
Aku ngerti roso tresno iki nglarani..
Nanging aku ora biso mungkiri,
Roso tresnoku lahir songko atiku..

Pr:
Aku ra ngiro aku nduwe roso tresno,
Marang sliramu wong sing nduwe sesandingan..
Nanging atiku ora biso tak pungkiri,
Roso tresnaku ugo lahir songko atiku..

reff:
Lk:
Senajan tresnoku gede,
Aku ora biso nduweni..
Mergo aku wis ono wong liyo,
Ora tego yen kudu nglarani..

Pr:
Pancen abot yen to roso tresno,
Ora biso melu nduweni..
Nanging kudu piye maneh,
Aku lan sliramu ra biso dadi siji..
——————
[ver: lyrics]
[id: bpzcbcch]
[ar: Arya Satria ft. Chandra Rossalina]
[ti: Salah Roso Tresno]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:38]
[00:00.03]Salah Roso Tresno
[00:00.03]by: Arya Satria ft. Chandra Rossalina
[00:30.03]
[00:32.03]>>>
[00:33.03]>>
[00:34.03]>
[00:35.03]Lk: Aku ngerti
[00:37.59]Lk: roso sing tak roso salah,
[00:41.37]Lk: Aku ngerti
[00:44.60]Lk: roso tresno iki nglarani..
[00:48.72]Lk: Nanging aku
[00:51.25]Lk: ora biso mungkiri,
[00:54.99]Lk: Roso tresnoku
[00:58.11]Lk: lahir songko atiku..
[01:03.05]
[01:06.01]Pr: Aku ra ngiro
[01:08.71]Pr: aku nduwe roso tresno,
[01:12.06]Pr: Marang sliramu
[01:15.40]Pr: wong sing nduwe sesandingan..
[01:19.25]Pr: Nanging atiku
[01:22.11]Pr: ora biso tak pungkiri,
[01:25.91]Pr: Roso tresnaku ugo
[01:29.08]Pr: lahir songko atiku..
[01:33.68]
[01:54.06]>>>
[01:55.06]>>
[01:56.06]>
[01:57.06]Lk: Senajan tresnoku gede,
[02:03.36]Lk: Aku ora biso nduweni..
[02:10.59]Lk: Mergo aku
[02:13.55]Lk: wis ono wong liyo,
[02:17.01]Lk: Ora tego
[02:19.91]Lk: yen kudu nglarani..
[02:24.40]Pr: Pancen abot
[02:27.20]Pr: yen to roso tresno,
[02:31.56]Pr: Ora biso melu nduweni..
[02:37.77]Pr: Nanging kudu piye maneh,
[02:44.75]Pr: Aku lan sliramu
[02:46.92]Pr: ra biso dadi siji..
[02:51.77]
[03:13.02]>>>
[03:14.02]>>
[03:15.02]>
[03:16.02]Lk: Aku ngerti
[03:18.92]Lk: roso sing tak roso salah,
[03:22.37]Lk: Aku ngerti
[03:25.61]Lk: roso tresno iki nglarani..
[03:29.66]Lk: Nanging aku
[03:32.21]Lk: ora biso mungkiri,
[03:35.64]Lk: Roso tresnoku
[03:38.80]Lk: lahir songko atiku..
[03:44.40]
[03:46.84]Pr: Aku ra ngiro
[03:49.64]Pr: aku nduwe roso tresno,
[03:53.86]Pr: Marang sliramu
[03:56.54]Pr: wong sing nduwe sesandingan..
[04:00.52]Pr: Nanging atiku
[04:03.33]Pr: ora biso tak pungkiri,
[04:07.25]Pr: Roso tresnaku ugo
[04:10.23]Pr: lahir songko atiku..
[04:14.76]
[04:35.05]>>>
[04:36.05]>>
[04:37.05]>
[04:38.05]Lk: Senajan tresnoku gede,
[04:44.55]Lk: Aku ora biso nduweni..
[04:51.91]Lk: Mergo aku
[04:54.46]Lk: wis ono wong liyo,
[04:58.51]Lk: Ora tego
[05:01.24]Lk: yen kudu nglarani..
[05:05.47]Pr: Pancen abot
[05:08.08]Pr: yen to roso tresno,
[05:12.32]Pr: Ora biso melu nduweni..
[05:18.93]Pr: Nanging kudu piye maneh,
[05:25.71]Pr: Aku lan sliramu
[05:28.04]Pr: ra biso dadi siji..
[05:32.55]
————-
Preview:

Lanang Nakal

Dewi-Kirana_18
Versi: Dewi Kirana

Modus modale dusta,
Tebar tebar pesona..
Akeh wadon terlena dibuai asmara,
Manis ngomong cinta..

Dasar wong lanang nakal,
Rayuane sing handal..
Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
Bli gampang kerayu..
Kasian deh lu..

Dasar lanang nakal,
Gawe ati dugal..
Wadon sing kerayu,
Pasti dadi tumbal..

Dasar lanang jadul,
Ganteng modal dengkul..
Cintane sewakul,
Sesalang sepikul..
Dasar wong lanang nakal,
Pantes dihajar sendal..

reff:
Modus modale dusta,
Tebar tebar pesona..
Akeh wadon terlena dibuai asmara,
Manis ngomong cinta..

Dasar wong lanang nakal,
Rayuane sing handal..
Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
Bli gampang kerayu..
Kasian deh lu..

Dasar lanang nakal,
Gawe ati dugal..
Wadon sing kerayu,
Pasti dadi tumbal..

Dasar lanang jadul,
Ganteng modal dengkul..
Cintane sewakul,
Sesalang sepikul..
Dasar wong lanang nakal,
Pantes dihajar sendal..

reff:
Modus modale dusta,
Tebar tebar pesona..
Akeh wadon terlena dibuai asmara,
Manis ngomong cinta..

Dasar wong lanang nakal,
Rayuane sing handal..
Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
Bli gampang kerayu..
Kasian deh lu..

Dasar lanang nakal,
Gawe ati dugal..
Wadon sing kerayu,
Pasti dadi tumbal..

Dasar lanang jadul,
Ganteng modal dengkul..
Cintane sewakul,
Sesalang sepikul..
Dasar wong lanang nakal,
Pantes dihajar sendal..

Dasar lanang nakal,
Gawe ati dugal..
Wadon sing kerayu,
Pasti dadi tumbal..

Dasar lanang jadul,
Ganteng modal dengkul..
Cintane sewakul,
Sesalang sepikul..
Dasar wong lanang nakal,
Pantes dihajar sendal..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bqbibcch]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Lanang Nakal]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:29]
[00:00.03]Lanang Nakal
[00:00.03]by: Dewi Kirana
[00:38.03]
[00:40.03]>>>
[00:41.03]>>
[00:42.03]>
[00:43.03]Modus modale dusta,
[00:45.16]Tebar tebar pesona..
[00:47.49]Akeh wadon terlena dibuai asmara,
[00:51.31]Manis ngomong cinta..
[00:54.31]
[00:56.99]Dasar wong lanang nakal,
[00:59.57]Rayuane sing handal..
[01:02.50]Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
[01:05.99]Bli gampang kerayu..
[01:08.63]Kasian deh lu..
[01:12.19]Dasar lanang nakal,
[01:14.19]Gawe ati dugal..
[01:17.32]Wadon sing kerayu,
[01:20.20]Pasti dadi tumbal..
[01:23.50]Dasar lanang jadul,
[01:25.87]Ganteng modal dengkul..
[01:28.45]Cintane sewakul,
[01:31.19]Sesalang sepikul..
[01:34.00]Dasar wong lanang nakal,
[01:36.50]Pantes dihajar sendal..
[01:39.69]
[02:04.02]>>>
[02:05.02]>>
[02:06.02]>
[02:07.02]Modus modale dusta,
[02:09.59]Tebar tebar pesona..
[02:12.00]Akeh wadon terlena dibuai asmara,
[02:15.63]Manis ngomong cinta..
[02:19.06]
[02:22.00]Dasar wong lanang nakal,
[02:24.25]Rayuane sing handal..
[02:27.00]Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
[02:30.56]Bli gampang kerayu..
[02:33.31]Kasian deh lu..
[02:36.43]Dasar lanang nakal,
[02:38.87]Gawe ati dugal..
[02:41.88]Wadon sing kerayu,
[02:44.69]Pasti dadi tumbal..
[02:47.88]Dasar lanang jadul,
[02:50.20]Ganteng modal dengkul..
[02:52.82]Cintane sewakul,
[02:55.58]Sesalang sepikul..
[02:59.01]Dasar wong lanang nakal,
[03:01.14]Pantes dihajar sendal..
[03:04.02]
[03:28.06]>>>
[03:29.06]>>
[03:30.06]>
[03:31.06]Modus modale dusta,
[03:34.16]Tebar tebar pesona..
[03:36.64]Akeh wadon terlena dibuai asmara,
[03:39.31]Manis ngomong cinta..
[03:43.13]
[03:46.00]Dasar wong lanang nakal,
[03:48.50]Rayuane sing handal..
[03:51.51]Tapi kien weruh cintane gombal palsu,
[03:55.13]Bli gampang kerayu..
[03:58.00]Kasian deh lu..
[04:01.00]Dasar lanang nakal,
[04:03.44]Gawe ati dugal..
[04:06.76]Wadon sing kerayu,
[04:09.44]Pasti dadi tumbal..
[04:12.44]Dasar lanang jadul,
[04:14.69]Ganteng modal dengkul..
[04:17.07]Cintane sewakul,
[04:20.00]Sesalang sepikul..
[04:23.50]Dasar wong lanang nakal,
[04:25.63]Pantes dihajar sendal..
[04:30.19]Dasar lanang nakal,
[04:32.26]Gawe ati dugal..
[04:35.14]Wadon sing kerayu,
[04:37.70]Pasti dadi tumbal..
[04:40.83]Dasar lanang jadul,
[04:43.32]Ganteng modal dengkul..
[04:46.26]Cintane sewakul,
[04:48.89]Sesalang sepikul..
[04:52.08]Dasar wong lanang nakal,
[04:54.51]Pantes dihajar sendal..
[04:57.51]
————–
Preview:

Piye Kabare

Nella-Kharisma_10
Versi: Nella Kharisma

Piye kabare sliramu,
Opo bahagia karo bojo anyarmu..
Piye kabare sliramu,
Ora ijik penak jamane karo aku..

Aku ora ngiro,
Sliramu mbiyen tego..
Aku ora nyongko,
Sliramu medot tresno..

Piye kabare sliramu,
Opo bahagia karo bojo anyarmu..
Piye kabare sliramu,
Ora ijik penak jamane karo aku..

Aku ora ngiro,
Sliramu mbiyen tego..
Aku ora nyongko,
Sliramu medot tresno..

reff:
Kau buat ku melayang,
Terbang tanpa tujuan..
Bak layang-layang tanpa benang..

Kau buat ku terhempas,
Tergilas alam bebas,
Bak tersesat di samudra luas..

Kau buat ku melayang,
Terbang tanpa tujuan..
Bak layang-layang tanpa benang..

Kau buat ku terhempas,
Tergilas alam bebas,
Bak tersesat di samudra luas..
Piye kabare..

reff:
Piye kabare sliramu,
Opo bahagia karo bojo anyarmu..
Piye kabare sliramu,
Ora ijik penak jamane karo aku..

Aku ora ngiro,
Sliramu mbiyen tego..
Aku ora nyongko,
Sliramu medot tresno..

Piye kabare sliramu,
Opo bahagia karo bojo anyarmu..
Piye kabare sliramu,
Ora ijik penak jamane karo aku..

Aku ora ngiro,
Sliramu mbiyen tego..
Aku ora nyongko,
Sliramu medot tresno..

reff:
Kau buat ku melayang,
Terbang tanpa tujuan..
Bak layang-layang tanpa benang..

Kau buat ku terhempas,
Tergilas alam bebas,
Bak tersesat di samudra luas..
.
Kau buat ku melayang,
Terbang tanpa tujuan..
Bak layang-layang tanpa benang..

Kau buat ku terhempas,
Tergilas alam bebas,
Bak tersesat di samudra luas..
Piye kabare..
—————-
[ver: lyrics]
[id: nzbubsch]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Piye Kabare]
[al: Pop Jawa Reggea]
[by: yanilipatro]
[length: 05:10]
[00:00.02]Piye Kabare
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:41.02]
[00:43.02]>>>
[00:44.02]>>
[00:45.02]>
[00:46.02]Piye kabare sliramu,
[00:48.19]Opo bahagia karo
[00:51.46]bojo anyarmu..
[00:52.60]Piye kabare sliramu,
[00:56.11]Ora ijik penak jamane
[00:58.62]karo aku..
[01:00.53]Aku ora ngiro,
[01:03.24]Sliramu mbiyen tego..
[01:07.24]Aku ora nyongko,
[01:10.71]Sliramu medot tresno..
[01:15.77]Piye kabare sliramu,
[01:19.35]Opo bahagia karo
[01:21.54]bojo anyarmu..
[01:23.41]Piye kabare sliramu,
[01:26.38]Ora ijik penak jamane
[01:28.88]karo aku..
[01:30.49]Aku ora ngiro,
[01:33.40]Sliramu mbiyen tego..
[01:37.36]Aku ora nyongko,
[01:40.54]Sliramu medot tresno..
[01:45.00]
[01:57.02]>>>
[01:58.02]>>
[01:59.02]>
[02:00.02]Kau buat ku melayang,
[02:02.35]Terbang tanpa tujuan..
[02:04.06]Bak layang-layang
[02:05.09]Tanpa benang..
[02:07.50]Kau buat ku terhempas,
[02:09.00]Tergilas alam bebas,
[02:11.19]Bak tersesat di samudra luas..
[02:15.91]Kau buat ku melayang,
[02:17.49]Terbang tanpa tujuan..
[02:19.70]Bak layang-layang
[02:21.19]Tanpa benang..
[02:23.68]Kau buat ku terhempas,
[02:25.17]Tergilas alam bebas,
[02:26.98]Bak tersesat di samudra luas..
[02:31.52]Piye kabare..
[02:35.83]
[03:14.05]>>>
[03:15.05]>>
[03:16.05]>
[03:17.05]Piye kabare sliramu,
[03:20.05]Opo bahagia karo
[03:22.17]bojo anyarmu..
[03:24.23]Piye kabare sliramu,
[03:27.09]Ora ijik penak jamane
[03:29.21]karo aku..
[03:31.32]Aku ora ngiro,
[03:33.87]Sliramu mbiyen tego..
[03:37.79]Aku ora nyongko,
[03:41.27]Sliramu medot tresno..
[03:46.13]Piye kabare sliramu,
[03:50.33]Opo bahagia karo
[03:52.38]bojo anyarmu..
[03:54.37]Piye kabare sliramu,
[03:57.29]Ora ijik penak jamane
[03:59.79]karo aku..
[04:01.41]Aku ora ngiro,
[04:04.33]Sliramu mbiyen tego..
[04:08.13]Aku ora nyongko,
[04:11.49]Sliramu medot tresno..
[04:16.22]
[04:28.02]>>>
[04:29.02]>>
[04:30.02]>
[04:31.02]Kau buat ku melayang,
[04:33.31]Terbang tanpa tujuan..
[04:34.73]Bak layang-layang
[04:36.47]Tanpa benang..
[04:38.71]Kau buat ku terhempas,
[04:40.26]Tergilas alam bebas,
[04:41.94]Bak tersesat di samudra luas..
[04:46.99]Kau buat ku melayang,
[04:48.98]Terbang tanpa tujuan..
[04:50.72]Bak layang-layang
[04:52.21]Tanpa benang..
[04:54.64]Kau buat ku terhempas,
[04:56.13]Tergilas alam bebas,
[04:57.93]Bak tersesat di samudra luas..
[05:03.22]Piye kabare..
[05:06.40]
————–
Preview: