Slandap Slendep


Nenty-Ardillah_3
Versi: Nenty Ardillah

Ana musuh ning njero selimut,
Ora katon cilik kaya semut..
Priwen gung curiga maderkah batur dewek,
Nyata wis rebut cinta wis gawe ati suwek..

Slandap slendep ning nggurine badan,
Rai madep ning ngguri janjian..
Disangka bocah cilik dianggep sun bli ngarti,
Merem ati mendelik wong loro wis menghianati..

reff:
Lanang lan wadone wis ora due ati,
Najan pada demene ana ati sing disakiti..

Lanang lan wadone bli due perasaan,
Sing kago yo loroan bli mikiri kula sing tetangisan..
Bli due ati bli due perasaan,
Dihianati ning batur sing awit cilik barengan..

Slandap slendep ning nggurine badan,
Rai madep ning ngguri janjian..
Disangka bocah cilik dianggep sun bli ngarti,
Merem ati mendelik wong loro wis menghianati..

reff:
Lanang lan wadone wis ora due ati,
Najan pada demene ana ati sing disakiti..

Lanang lan wadone bli due perasaan,
Sing kago yo loroan bli mikiri kula sing tetangisan..
Bli due ati bli due perasaan,
Dihianati ning batur sing awit cilik barengan..

Slandap slendep ning nggurine badan,
Rai madep ning ngguri janjian..
Disangka bocah cilik dianggep sun bli ngarti,
Merem ati mendelik wong loro wis menghianati..
—————-
[ver: lyrics
[ar: Nenty Ardillah]
[ti: Slandap Slendep]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:42]
[00:00.05]Slandap Slendep
[00:00.05]by: Nenty Ardillah
[00:41.05]
[00:43.05]>>>
[00:44.05]>>
[00:45.05]>
[00:46.05]Ana musuh ning njero selimut,
[00:50.95]Ora katon cilik kaya semut..
[00:57.17]Priwen gung curiga
[01:01.60]maderkah batur dewek,
[01:04.79]Nyata wis rebut cinta
[01:08.22]wis gawe ati suwek..
[01:12.00]Slandap slendep
[01:13.87]ning nggurine badan,
[01:17.09]Rai madep
[01:19.70]ning ngguri janjian..
[01:23.33]Disangka bocah cilik,
[01:28.27]Dianggep sun bli ngarti..
[01:31.03]Merem ati mendelik,
[01:34.48]Wong loro wis menghianati..
[01:39.19]
[01:57.04]>>>
[01:58.04]>>
[01:59.04]>
[02:00.04]Lanang lan wadone
[02:03.18]Wis ora due ati..
[02:07.14]Najan pada demene,
[02:10.54]Ana ati sing disakiti..
[02:17.16]
[02:37.15]Lanang lan wadone
[02:40.58]Bli due perasaan..
[02:43.74]Sing kago yo loroan,
[02:47.98]Bli mikiri kula sing tetangisan..
[02:54.20]Bli due ati bli due perasaan..
[03:00.38]Dihianati ning batur
[03:07.59]sing awit cilik barengan..
[03:09.70]Slandap slendep
[03:12.61]ning nggurine badan,
[03:15.97]Rai madep
[03:18.79]ning ngguri janjian..
[03:21.92]Disangka bocah cilik,
[03:26.16]Dianggep sun bli ngarti..
[03:29.47]Merem ati mendelik,
[03:32.35]Wong loro wis menghianati..
[03:38.22]
[03:57.04]>>>
[03:58.04]>>
[03:59.04]>
[04:00.04]Lanang lan wadone
[04:01.52]Wis ora due ati..
[04:04.89]Najan pada demene,
[04:08.40]Ana ati sing disakiti..
[04:15.20]
[04:35.58]Lanang lan wadone
[04:38.45]Bli due perasaan..
[04:41.58]Sing kago yo loroan,
[04:45.90]Bli mikiri kula sing tetangisan..
[04:52.52]Bli due ati bli due perasaan..
[04:58.33]Dihianati ning batur
[05:02.90]sing awit cilik barengan..
[05:07.33]
[05:09.12]Slandap slendep
[05:11.37]ning nggurine badan,
[05:14.87]Rai madep
[05:17.18]ning ngguri janjian..
[05:21.06]Disangka bocah cilik,
[05:24.86]Dianggep sun bli ngarti..
[05:28.00]Merem ati mendelik,
[05:30.75]Wong loro wis menghianati..
[05:36.93]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s