Priyo Suriname

Versi: Ilse Setroredjo

Suriname ngelingke sliramu,
Priyo bagus sing ono atiku..
Alis lan mripatmu ugo esemanmu,
Tansah ngelingake mung pengen ketemu..

Suriname ono ati iki,
Priyo bagus sing tak impi-impi..
Esuk klawan wengi aku ora lali,
Mung siji sliramu mung kang tak tresnani..

Aku kangen tenan ati tansah kelingan,
Janji-janjimu rikolo semono..
Aku kangen tenan entenono tekanku,
Jo nganti lali ilingo janjimu..

reff:
Suriname ono ati iki,
Priyo bagus sing tak impi-impi..
Esuk klawan wengi aku ora lali,
Mung siji sliramu mung kang tak tresnani..

Aku kangen tenan ati tansah kelingan,
Janji-janjimu rikolo semono..
Aku kangen tenan entenono tekanku,
Jo nganti lali ilingo janjimu..

Aku kangen tenan ati tansah kelingan,
Janji-janjimu rikolo semono..
Aku kangen tenan entenono tekanku,
Jo nganti lali ilingo janjimu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *