Priyo Suriname


Ilse-Setroredjo_9
Versi: Ilse Setroredjo

Suriname ngelingke sliramu,
Priyo bagus sing ono atiku..
Alis lan mripatmu ugo esemanmu,
Tansah ngelingake mung pengen ketemu..

Suriname ono ati iki,
Priyo bagus sing tak impi-impi..
Esuk klawan wengi aku ora lali,
Mung siji sliramu mung kang tak tresnani..

Aku kangen tenan ati tansah kelingan,
Janji-janjimu rikolo semono..
Aku kangen tenan entenono tekanku,
Jo nganti lali ilingo janjimu..

reff:
Suriname ono ati iki,
Priyo bagus sing tak impi-impi..
Esuk klawan wengi aku ora lali,
Mung siji sliramu mung kang tak tresnani..

Aku kangen tenan ati tansah kelingan,
Janji-janjimu rikolo semono..
Aku kangen tenan entenono tekanku,
Jo nganti lali ilingo janjimu..

Aku kangen tenan ati tansah kelingan,
Janji-janjimu rikolo semono..
Aku kangen tenan entenono tekanku,
Jo nganti lali ilingo janjimu..
——————
[ver: lyrics]
[id: oinkpkch]
[ar: Ilse Setroredjo]
[ti: Priyo Suriname]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 04:48]
[00:00.01]Priyo Suriname
[00:00.01]by: Ilse Setroredjo
[00:41.01]
[00:43.01]>>>
[00:44.01]>>
[00:45.01]>
[00:46.01]Suriname ngelingke sliramu,
[00:53.54]Priyo bagus
[00:56.03]sing ono atiku..
[01:00.89]Alis lan mripatmu
[01:03.72]ugo esemanmu,
[01:08.02]Tansah ngelingake
[01:11.71]mung pengen ketemu..
[01:15.26]
[01:28.45]Suriname ono ati iki,
[01:36.52]Priyo bagus
[01:40.08]sing tak impi-impi..
[01:44.38]Esuk klawan wengi
[01:47.00]aku ora lali,
[01:52.07]Mung siji sliramu
[01:54.82]mung kang tak tresnani..
[01:59.16]Aku kangen tenan
[02:04.16]ati tansah kelingan,
[02:08.43]Janji-janjimu
[02:10.46]rikolo semono..
[02:14.83]Aku kangen tenan
[02:19.26]entenono tekanku,
[02:23.92]Jo nganti lali
[02:29.70]ilingo janjimu..
[02:29.86]
[03:00.05]>>>
[03:01.05]>>
[03:02.05]>
[03:03.05]Suriname ono ati iki,
[03:10.85]Priyo bagus
[03:13.23]sing tak impi-impi..
[03:18.64]Esuk klawan wengi
[03:21.50]aku ora lali,
[03:26.30]Mung siji sliramu
[03:29.10]mung kang tak tresnani..
[03:33.88]Aku kangen tenan
[03:38.05]ati tansah kelingan,
[03:42.15]Janji-janjimu
[03:44.46]rikolo semono..
[03:49.55]Aku kangen tenan
[03:53.54]entenono tekanku,
[03:57.95]Jo nganti lali
[04:00.38]ilingo janjimu..
[04:03.74]Aku kangen tenan
[04:09.84]ati tansah kelingan,
[04:13.83]Janji-janjimu
[04:16.07]rikolo semono..
[04:21.35]Aku kangen tenan
[04:25.38]entenono tekanku,
[04:29.45]Jo nganti lali
[04:31.86]ilingo janjimu..
[04:36.28]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s