Priyo Suriname

“Priyo Suriname” Versi Ilse Setroredjo

Suriname ngelingke sliramu,
Priyo bagus sing ono atiku..
Alis lan mripatmu ugo esemanmu,
Tansah ngelingake mung pengen ketemu..

Suriname ono ati iki,
Priyo bagus sing tak impi-impi..
Esuk klawan wengi aku ora lali,
Mung siji sliramu mung kang tak tresnani..

Aku kangen tenan ati tansah kelingan,
Janji-janjimu rikolo semono..
Aku kangen tenan entenono tekanku,
Jo nganti lali ilingo janjimu..

reff:
Suriname ono ati iki,
Priyo bagus sing tak impi-impi..
Esuk klawan wengi aku ora lali,
Mung siji sliramu mung kang tak tresnani..

Aku kangen tenan ati tansah kelingan,
Janji-janjimu rikolo semono..
Aku kangen tenan entenono tekanku,
Jo nganti lali ilingo janjimu..

Aku kangen tenan ati tansah kelingan,
Janji-janjimu rikolo semono..
Aku kangen tenan entenono tekanku,
Jo nganti lali ilingo janjimu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *