Bangkel Tapi Demen


Suliyana_31
Versi: Suliyana

Sak kurang-kurange isun magih duwe,
Roso welas hang sun simpen nong njero kene..
Campur roso demen campur roso bangkel,
Bangkel yo tapi demen..

Sak kurang-kurange isun magih duwe,
Roso welas hang sun simpen nong njero kene..
Campur roso demen campur roso bangkel,
Bangkel yo tapi demen..

Terang-terangan riko nggudo moto,
Liwat mburi ndarani isun sing ngiro..
Padahal siun wis ngomongi sulung,
Apuwo wong liyo riko pujo-pujo..

Ojo riko nyawang lintang nong nduwuran,
Riko lali ambi pasir daratan..
Masio riko magih mujo wong liyo,
Isun tetep welas nong riko..

reff:
Sak kurang-kurange isun magih duwe,
Roso welas hang sun simpen nong njero kene..
Campur roso demen campur roso bangkel,
Bangkel yo tapi demen..

Terang-terangan riko nggudo moto,
Liwat mburi ndarani isun sing ngiro..
Padahal siun wis ngomongi sulung,
Apuwo wong liyo riko pujo-pujo..

Ojo riko nyawang lintang nong nduwuran,
Riko lali ambi pasir daratan..
Masio riko magih mujo wong liyo,
Isun tetep welas nong riko..
Isun tetep welas nong riko..
—————–
[ver: lyrics]
[id: klolplch]
[ar: Suliyana]
[ti: Bangkel Tapi Demen]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:24]
[00:00.02]Bangkel Tapi Demen
[00:00.02]by: Suliyana
[00:40.04]
[00:42.04]>>>
[00:43.04]>>
[00:44.04]>
[00:45.04]Sak kurang-kurange
[00:48.64]isun magih duwe,
[00:52.34]Roso welas hang sun simpen
[00:56.57]nong njero kene..
[00:59.93]Campur roso demen
[01:02.66]campur roso bangkel,
[01:06.21]Bangkel yo tapi demen..
[01:13.43]
[01:27.62]Sak kurang-kurange
[01:30.65]isun magih duwe,
[01:34.49]Roso welas hang sun simpen
[01:38.47]nong njero kene..
[01:42.08]Campur roso demen
[01:45.44]campur roso bangkel,
[01:48.99]Bangkel yo tapi demen..
[01:56.70]
[01:59.81]Terang-terangan
[02:03.51]riko nggudo moto,
[02:07.17]Liwat mburi ndarani
[02:09.98]isun sing ngiro..
[02:13.95]Padahal isun
[02:17.02]wis ngomongi sulung,
[02:20.81]Apuwo wong liyo
[02:24.41]riko pujo-pujo..
[02:29.52]
[02:31.05]Ojo riko nyawang
[02:34.78]lintang nong nduwuran,
[02:38.94]Riko lali ambi pasir daratan..
[02:45.79]Masio riko magih
[02:49.83]mujo wong liyo,
[02:52.94]Isun tetep welas nong riko..
[03:00.65]
[03:32.08]>>>
[03:33.08]>>
[03:34.08]>
[03:35.08]Sak kurang-kurange
[03:38.98]isun magih duwe,
[03:42.51]Roso welas hang sun simpen
[03:46.55]nong njero kene..
[03:50.28]Campur roso demen
[03:53.51]campur roso bangkel,
[03:57.19]Bangkel yo tapi demen..
[04:05.21]
[04:07.50]Terang-terangan
[04:10.75]riko nggudo moto,
[04:14.66]Liwat mburi ndarani
[04:18.34]isun sing ngiro..
[04:21.76]Padahal isun
[04:24.93]wis ngomongi sulung,
[04:28.67]Apuwo wong liyo
[04:32.23]riko pujo-pujo..
[04:37.37]
[04:39.24]Ojo riko nyawang
[04:42.61]lintang nong nduwuran,
[04:46.58]Riko lali ambi pasir daratan..
[04:53.38]Masio riko magih
[04:57.54]mujo wong liyo,
[05:00.70]Isun tetep welas nong riko..
[05:07.17]Isun tetep welas nong riko..
[05:15.77]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s