Bangkel Tapi Demen


Versi: Suliyana

Sak kurang-kurange isun magih duwe,
Roso welas hang sun simpen nong njero kene..
Campur roso demen campur roso bangkel,
Bangkel yo tapi demen..

Sak kurang-kurange isun magih duwe,
Roso welas hang sun simpen nong njero kene..
Campur roso demen campur roso bangkel,
Bangkel yo tapi demen..

Terang-terangan riko nggudo moto,
Liwat mburi ndarani isun sing ngiro..
Padahal siun wis ngomongi sulung,
Apuwo wong liyo riko pujo-pujo..

Ojo riko nyawang lintang nong nduwuran,
Riko lali ambi pasir daratan..
Masio riko magih mujo wong liyo,
Isun tetep welas nong riko..

reff:
Sak kurang-kurange isun magih duwe,
Roso welas hang sun simpen nong njero kene..
Campur roso demen campur roso bangkel,
Bangkel yo tapi demen..

Terang-terangan riko nggudo moto,
Liwat mburi ndarani isun sing ngiro..
Padahal siun wis ngomongi sulung,
Apuwo wong liyo riko pujo-pujo..

Ojo riko nyawang lintang nong nduwuran,
Riko lali ambi pasir daratan..
Masio riko magih mujo wong liyo,
Isun tetep welas nong riko..
Isun tetep welas nong riko..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *