Wedi Kejiret


Suliyana_30
Versi: Suliyana

Paran artine riko demen,
Paran artine riko kangen..
Kadhung isun sing nduwe rumongso hang podo,
Koyo hang saiki riko roso..

Dudu sing gelem diwelasi,
Dudu sing gelem digateni..
Tapi isun kuatir kejiret nong roso,
Pamrih mergo welas gatin riko..

reff:
Wedi isun wedi kadhung dikiro natoni,
Welas sing kebales biso nggawe loro ati..
Percumo sio-sio mesem hang sun elungno,
Dhung atinisun hang riko karepno..

Paran artine riko demen,
Paran artine riko kangen..
Kadhung isun sing nduwe rumongso hang podo,
Koyo hang saiki riko roso..

Dudu sing gelem diwelasi,
Dudu sing gelem digateni..
Tapi isun kuatir kejiret nong roso,
Pamrih mergo welas gatin riko..

reff:
Wedi isun wedi kadhung dikiro natoni,
Welas sing kebales biso nggawe loro ati..
Percumo sio-sio mesem hang sun elungno,
Dhung atinisun hang riko karepno..

Wedi isun wedi kadhung dikiro natoni,
Welas sing kebales biso nggawe loro ati..
Percumo sio-sio mesem hang sun elungno,
Dhung atinisun hang riko karepno..
Dhung atinisun hang riko karepno..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lppnpkch]
[ar: Suliyana]
[ti: Wedi Kejiret]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:00.01]Wedi Kejiret
[00:00.01]by: Suliyana
[00:34.01]
[00:36.01]>>>
[00:37.01]>>
[00:38.01]>
[00:39.01]Paran artine riko demen,
[00:44.41]Paran artine riko kangen..
[00:52.02]Kadhung isun sing nduwe
[00:56.44]rumongso hang podo,
[00:59.38]Koyo hang saiki riko roso..
[01:06.72]
[01:17.54]Dudu sing gelem diwelasi,
[01:23.38]Dudu sing gelem digateni..
[01:31.09]Tapi isun kuatir
[01:34.35]kejiret nong roso,
[01:37.75]Pamrih mergo welas gatin riko..
[01:44.41]
[02:14.03]>>>
[02:15.03]>>
[02:16.03]>
[02:17.03]Wedi isun wedi
[02:20.03]kadhung dikiro natoni,
[02:23.59]Welas sing kebales
[02:26.56]biso nggawe loro ati..
[02:30.86]Percumo sio-sio
[02:34.41]mesem hang sun elungno,
[02:37.20]Dhung atinisun
[02:39.79]hang riko karepno..
[02:44.58]
[02:55.40]Paran artine riko demen,
[03:01.32]Paran artine riko kangen..
[03:09.02]Kadhung isun sing nduwe
[03:13.13]rumongso hang podo,
[03:16.05]Koyo hang saiki riko roso..
[03:23.33]
[03:33.79]Dudu sing gelem diwelasi,
[03:40.00]Dudu sing gelem digateni..
[03:47.65]Tapi isun kuatir
[03:51.14]kejiret nong roso,
[03:54.81]Pamrih mergo welas gatin riko..
[04:01.96]
[04:31.01]>>>
[04:32.01]>>
[04:33.01]>
[04:34.01]Wedi isun wedi
[04:37.21]kadhung dikiro natoni,
[04:40.78]Welas sing kebales
[04:43.64]biso nggawe loro ati..
[04:47.93]Percumo sio-sio
[04:51.10]mesem hang sun elungno,
[04:54.34]Dhung atinisun
[04:57.26]hang riko karepno..
[05:01.05]
[05:05.40]Wedi isun wedi
[05:08.08]kadhung dikiro natoni,
[05:12.07]Welas sing kebales
[05:14.93]biso nggawe loro ati..
[05:19.35]Percumo sio-sio
[05:22.26]mesem hang sun elungno,
[05:25.82]Dhung atinisun
[05:28.66]hang riko karepno..
[05:33.03]Dhung atinisun
[05:35.96]hang riko karepno..
[05:41.19]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s