Wedi Kejiret


Versi: Suliyana

Paran artine riko demen,
Paran artine riko kangen..
Kadhung isun sing nduwe rumongso hang podo,
Koyo hang saiki riko roso..

Dudu sing gelem diwelasi,
Dudu sing gelem digateni..
Tapi isun kuatir kejiret nong roso,
Pamrih mergo welas gatin riko..

reff:
Wedi isun wedi kadhung dikiro natoni,
Welas sing kebales biso nggawe loro ati..
Percumo sio-sio mesem hang sun elungno,
Dhung atinisun hang riko karepno..

Paran artine riko demen,
Paran artine riko kangen..
Kadhung isun sing nduwe rumongso hang podo,
Koyo hang saiki riko roso..

Dudu sing gelem diwelasi,
Dudu sing gelem digateni..
Tapi isun kuatir kejiret nong roso,
Pamrih mergo welas gatin riko..

reff:
Wedi isun wedi kadhung dikiro natoni,
Welas sing kebales biso nggawe loro ati..
Percumo sio-sio mesem hang sun elungno,
Dhung atinisun hang riko karepno..

Wedi isun wedi kadhung dikiro natoni,
Welas sing kebales biso nggawe loro ati..
Percumo sio-sio mesem hang sun elungno,
Dhung atinisun hang riko karepno..
Dhung atinisun hang riko karepno..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *