Sing Direstui


Mahesa_Dewi-Cinta_1
Versi: Mahesa ft. Dewi Cinta

Lk:
Sing tego sak temene
Nyawang banyu moto..
Hang netes ngepusi
Pipin riko..

Sing nyejo sak benere
Sing niat ngeloro..
Kelendi maning wong tuwek
Hang sing biso nompo..

Sing nyalahno
Kadhung riko ngersulo..
Mergo nyatane
Isun hang ngeloro..

Sepurane dhung isun
Ngelarani riko..
Uwah janji
Lan ati ngeliyo..

Sepurane dhung isun
Ninggalaken riko..
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wangi..
Masiyo isun sing ono..

reff:
Lk:
Sing nyejo sak benere
Sing niat ngeloro..
Kelendi maning wong tuwek
Hng sing biso nompo..

Sing nyalahno
Kadhung riko ngersulo..
Mergo nyatane
Isun hang ngeloro..

Sepurane dhung isun
Ngelarani riko..
Uwah janji
Lan ati ngeliyo..

Sepurane dhung isun
Ninggalaken riko..
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wangi..
Masiyo isun sing ono..

reff:
Pr:
Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko..
Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo
Uwah janji lan roso..

Lk:
Sepurane dhung isun
Ngelarani riko..
Uwah janji
Lan ati ngeliyo..

Sepurane dhung isun
Ninggalaken riko..
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wangi..
Masiyo isun sing ono..
—————–
[ver: lyrics]
[id: iwocpuch]
[ar: Mahesa ft. Dewi Cinta]
[ti: Sing Direstui]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:00.03]Sing Direstui
[00:00.03]by: Mahesa ft. Dewi Cinta
[00:15.03]
[00:17.03]>>>
[00:18.03]>>
[00:19.03]>
[00:20.03]Sing tego sak temene
[00:24.65]Nyawang banyu moto..
[00:27.35]Hang netes ngepusi
[00:31.33]Pipin riko..
[00:34.32]
[00:35.94]Sing nyejo sak benere
[00:39.79]Sing niat ngeloro..
[00:43.66]Kelendi maning wong tuwek
[00:47.44]Hang sing biso nompo..
[00:50.98]
[00:52.18]Sing nyalahno
[00:55.29]Kadhung riko ngersulo..
[00:58.77]Mergo nyatane
[01:02.82]Isun hang ngeloro..
[01:06.61]Sepurane dhung isun
[01:10.37]Ngelarani riko..
[01:14.60]Uwah janji
[01:16.59]Lan ati ngeliyo..
[01:21.94]Sepurane dhung isun
[01:25.56]Ninggalaken riko..
[01:30.22]Hang sun jaluk mung siji
[01:34.08]Riko tetep wangi..
[01:37.17]Masiyo isun sing ono..
[01:43.41]
[02:20.73]>>>
[02:21.73]>>
[02:22.73]>
[02:23.73]Sing nyejo sak benere
[02:27.03]Sing niat ngeloro..
[02:30.94]Kelendi maning wong tuwek
[02:35.11]Hng sing biso nompo..
[02:38.29]
[02:40.47]Sing nyalahno
[02:43.09]Kadhung riko ngersulo..
[02:47.12]Mergo nyatane
[02:50.86]Isun hang ngeloro..
[02:55.71]Sepurane dhung isun
[02:58.95]Ngelarani riko..
[03:02.99]Uwah janji
[03:05.54]Lan ati ngeliyo..
[03:10.27]Sepurane dhung isun
[03:13.89]Ninggalaken riko..
[03:18.73]Hang sun jaluk mung siji
[03:22.73]Riko tetep wangi..
[03:25.82]Masiyo isun sing ono..
[03:30.31]
[04:09.06]>>>
[04:10.06]>>
[04:11.06]>
[04:12.06]Pr: Tau tah isun ngeliyo
[04:19.16]Pr: Uwah roso ambi riko..
[04:26.92]Pr: Tau tah isun ngeloro
[04:34.59]Pr: Tapi riko suloyo
[04:39.02]Pr: Uwah janji lan roso..
[04:45.48]Sepurane dhung isun
[04:48.46]Ngelarani riko..
[04:52.69]Uwah janji
[04:54.74]Lan ati ngeliyo..
[05:00.04]Sepurane dhung isun
[05:03.83]Ninggalaken riko..
[05:08.43]Hang sun jaluk mung siji
[05:12.23]Riko tetep wangi..
[05:15.46]Masiyo isun sing ono..
[05:21.56]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s