Sing Direstui

Versi: Mahesa ft. Dewi Cinta

Lk:
Sing tego sak temene
Nyawang banyu moto..
Hang netes ngepusi
Pipin riko..

Sing nyejo sak benere
Sing niat ngeloro..
Kelendi maning wong tuwek
Hang sing biso nompo..

Sing nyalahno
Kadhung riko ngersulo..
Mergo nyatane
Isun hang ngeloro..

Sepurane dhung isun
Ngelarani riko..
Uwah janji
Lan ati ngeliyo..

Sepurane dhung isun
Ninggalaken riko..
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wangi..
Masiyo isun sing ono..

reff:
Lk:
Sing nyejo sak benere
Sing niat ngeloro..
Kelendi maning wong tuwek
Hng sing biso nompo..

Sing nyalahno
Kadhung riko ngersulo..
Mergo nyatane
Isun hang ngeloro..

Sepurane dhung isun
Ngelarani riko..
Uwah janji
Lan ati ngeliyo..

Sepurane dhung isun
Ninggalaken riko..
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wangi..
Masiyo isun sing ono..

reff:
Pr:
Tau tah isun ngeliyo
Uwah roso ambi riko..
Tau tah isun ngeloro
Tapi riko suloyo
Uwah janji lan roso..

Lk:
Sepurane dhung isun
Ngelarani riko..
Uwah janji
Lan ati ngeliyo..

Sepurane dhung isun
Ninggalaken riko..
Hang sun jaluk mung siji
Riko tetep wangi..
Masiyo isun sing ono..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *