Sepurane (arya satria)


Arya-Satria_1
Versi: Arya Satria

Abot rasane batin iki,
Nglilakne lungamu..
Nanging kudu piye maneh,
Pancen kabeh kuwi salahku..

Suwe sliramu nahan kangen,
Nanging aku ngelarani kowe..
Tresno suci sing mbok jogo,
Nanging aku mung iso
nggawe tangise batinmu..

Kekarepaning atiku,
Nyegati pamit lungamu..
Nanging kudu piye maneh,
Pancen kabeh kuwi salahku..

reff:
Suwe sliramu nahan kangen,
Nanging aku ngelarani kowe..

Tresno suci sing mbok jogo,
Nanging aku mung iso
nggawe tangise batinmu..

reff:
Suwe sliramu nahan kangen,
Nanging aku ngelarani kowe..

Tresno suci sing mbok jogo,
Nanging aku mung iso
nggawe tangise batinmu..
Sepurane sepurane sepurane..
—————–
[ver: lyrics]
[id: llpbphch]
[ar: Arya Satria]
[ti: Sepurane]
[al: Dangdut Koplo jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:35]
[00:00.05]Sepurane
[00:00.05]by: Arya Satria
[00:38.05]
[00:40.05]>>>
[00:41.05]>>
[00:42.05]>
[00:43.05]Abot rasane batin iki,
[00:51.85]Nglilakne lungamu..
[01:04.75]Nanging kudu piye maneh,
[01:14.45]Pancen kabeh kuwi salahku..
[01:24.30]
[01:36.63]>>>
[01:37.63]>>
[01:38.63]>
[01:39.63]Suwe sliramu nahan kangen,
[01:46.63]Nanging aku ngelarani kowe..
[01:57.59]
[02:10.04]Tresno suci sing mbok jogo,
[02:15.94]Nanging aku mung iso
[02:20.73]nggawe tangise batinmu..
[02:27.51]
[02:30.02]Kekarepaning atiku,
[02:38.65]Nyegati pamit lungamu..
[02:51.67]Nanging kudu piye maneh,
[03:01.62]Pancen kabeh kuwi salahku..
[03:12.20]
[03:23.76]>>>
[03:24.76]>>
[03:25.76]>
[03:26.76]Suwe sliramu nahan kangen,
[03:34.76]Nanging aku ngelarani kowe..
[03:43.50]
[03:57.07]Tresno suci sing mbok jogo,
[04:02.92]Nanging aku mung iso
[04:07.58]nggawe tangise batinmu..
[04:14.92]
[04:25.92]>>>
[04:26.92]>>
[04:27.92]>
[04:28.92]Suwe sliramu nahan kangen,
[04:35.81]Nanging aku ngelarani kowe..
[04:45.33]
[04:58.90]Tresno suci sing mbok jogo,
[05:05.32]Nanging aku mung iso
[05:09.98]nggawe tangise batinmu..
[05:17.57]Sepurane sepurane sepurane..
[05:27.83]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s