Klalen Ning Janji

Versi: Hj. Dariyah

Mengkenen rasane
wong lagi kedanan,
Rasa atiku emong pisahan..
Wis ora sabar
Kepengen barengan..

Lagi enak turu
Nglilir lap kelingan..
Pancen edan ora ilok dolan,
Apa sih klalen janji loroan..

reff:
Salah apa dosane apa
Kula gelem sumpah
mampan kula tresna..

Mulai saiki kula dewe ngerti
Sampean ingkari janji kang pasti..

Mengkenen rasane
wong lagi kedanan,
Rasa atiku emong pisahan..
Wis ora sabar
Kepengen barengan..

Lagi enak turu
Nglilir lap kelingan..
Pancen edan ora ilok dolan,
Apa sih klalen janji loroan..

reff:
Salah apa dosane apa
Kula gelem sumpah
mampan kula tresna..

Mulai saiki kula dewe ngerti
Sampean ingkari janji kang pasti..

Mengkenen rasane
wong lagi kedanan,
Rasa atiku emong pisahan..
Wis ora sabar
Kepengen barengan..

Lagi enak turu
Nglilir lap kelingan..
Pancen edan ora ilok dolan,
Apa sih klalen janji loroan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *