Klalen Ning Janji


Hj-Dariyah_1
Versi: Hj. Dariyah

Mengkenen rasane
wong lagi kedanan,
Rasa atiku emong pisahan..
Wis ora sabar
Kepengen barengan..

Lagi enak turu
Nglilir lap kelingan..
Pancen edan ora ilok dolan,
Apa sih klalen janji loroan..

reff:
Salah apa dosane apa
Kula gelem sumpah
mampan kula tresna..

Mulai saiki kula dewe ngerti
Sampean ingkari janji kang pasti..

Mengkenen rasane
wong lagi kedanan,
Rasa atiku emong pisahan..
Wis ora sabar
Kepengen barengan..

Lagi enak turu
Nglilir lap kelingan..
Pancen edan ora ilok dolan,
Apa sih klalen janji loroan..

reff:
Salah apa dosane apa
Kula gelem sumpah
mampan kula tresna..

Mulai saiki kula dewe ngerti
Sampean ingkari janji kang pasti..

Mengkenen rasane
wong lagi kedanan,
Rasa atiku emong pisahan..
Wis ora sabar
Kepengen barengan..

Lagi enak turu
Nglilir lap kelingan..
Pancen edan ora ilok dolan,
Apa sih klalen janji loroan..
——————
[ver: lyrics]
[id: suappvch]
[ar: Hj. Dariyah]
[ti: Klalen Ning Janji]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 04:24]
[00:00.03]Klalen Ning Janji
[00:00.03]by: Hj. Dariyah
[00:31.03]
[00:33.03]>>>
[00:34.03]>>
[00:35.03]>
[00:36.03]Mengkenen rasane
[00:39.15]Wong lagi kedanan..
[00:42.80]Rasa atiku
[00:47.75]Emong pisahan..
[00:48.34]Wis ora sabar
[00:50.95]Kepengen barengan..
[00:54.60]Lagi enak turu
[00:57.94]Nglilir lap kelingan..
[01:00.70]Pancen edan
[01:03.56]Ora ilok dolan..
[01:06.96]Apa sih klalen
[01:10.35]Janji loroan..
[01:14.11]
[01:34.06]>>>
[01:35.06]>>
[01:36.06]>
[01:37.06]Salah apa dosane apa
[01:43.65]Kula gelem sumpah
[01:46.63]mampan kula tresna..
[01:50.19]
[01:56.08]Mulai saiki
[01:59.09]kula dewe ngerti
[02:02.31]Sampean ingkari
[02:05.14]janji kang pasti..
[02:09.08]Mengkenen rasane
[02:12.50]Wong lagi kedanan..
[02:16.42]Rasa atiku
[02:18.79]Emong pisahan..
[02:22.33]Wis ora sabar
[02:24.77]Kepengen barengan..
[02:28.18]Lagi enak turu
[02:31.41]Nglilir lap kelingan..
[02:35.33]Pancen edan
[02:37.57]Ora ilok dolan..
[02:41.05]Apa sih klalen
[02:43.72]Janji loroan..
[02:47.09]
[03:09.02]>>>
[03:10.02]>>
[03:11.02]>
[03:12.02]Salah apa dosane apa
[03:17.94]Kula gelem sumpah
[03:20.73]mampan kula tresna..
[03:24.96]
[03:30.99]Mulai saiki
[03:33.67]kula dewe ngerti
[03:36.76]Sampean ingkari
[03:39.57]janji sing pasti..
[03:43.12]Mengkenen rasane
[03:46.95]Wong lagi kedanan..
[03:50.93]Rasa atiku
[03:53.17]Emong pisahan..
[03:56.40]Wis ora sabar
[03:59.26]Kepengen barengan..
[04:02.55]Lagi enak turu
[04:05.55]Nglilir lap kelingan..
[04:09.60]Pancen edan
[04:11.71]Ora ilok dolan..
[04:14.94]Apa sih klalen
[04:18.06]Janji loroan..
[04:21.22]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s